Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kappa
Kjol
Kavaj
Skjorta
Klänning
Klänning
Blus
Gucciskärp
Klänning
Kappa
Kjol
Kavaj
Skjorta
Klänning
Klänning
Blus
Gucciskärp
29   226
44   240
38   265
41   323
46   405

En helg i Mantorp

Hej fina. Igår kom Carl och hämtade mig efter jobbet i hyrbil och vi åkte direkt mot Östergötland. Vi hade med matsäck och lyssnade på musik hela vägen. Det tog nära fyra timmar att köra. När vi kom fram till Mantorp hade Carls föräldrar Per och Barbro och bror Albin fixat middag till oss alla.

Det bjöds på lax till förrätt och kyckling till varmrätt. Mycket gott. Sedan spelade vi sällskapsspel också. Jag kom sist men det gjorde mig inget ?. Idag blev det sovmorgon och nu ska vi snart äta lunch innan vi ska ut till någon vandringsled och promenera. Hoppas ni får en underbar dag!

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Vala B
  4 april, 2020 / 13:38

  Härligt, kyckling till efterrätt är nytt för mig. Hur serverades den, något sött eller glass till?

  • Maria
   4 april, 2020 / 13:39

   Haha oops ?

Kommentera


Söker du efter något?