Annons: Shoppa min stil

Blus
Satinkjol
Väska
Grå kavaj
Kavaj
Byxor
Klänning
Väska
Blus
Klännning
Klänning
Vit blus
T-shirt
Klänning
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Klänning
Kjol
Ankelboots
Kavaj
Kavaj
Kostymbyxa
Klänning
Byxor
Väska
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Cardigan
Jeans
Knytblus
Kavaj
Byxor
Pälsjacka
Väska
Basker
Klännning
Knytblus
Kavaj
Blus
Linne
Kavaj
Kappa
Kavaj
Pullover
Linne
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Påsken i år.

Hej fina. Det blir ju minst sagt en lugn påsk i år. Vi brukar försöka komma till fjällstugan som mina föräldrar har men så blir det inte i år. Vi kommer att spendera lite tid med Carls familj och min familj och hyr en bil för att ta oss uppåt i landet. Tanken är att jag ska jobba som vanligt men från Hudiksvall under nästa vecka. Får typ isolera oss på mina föräldrars gård.

Men idag ska jag först jobba som vanligt från kontoret. Början av veckan var helt galen med hur mycket jobb som helst men nu har det lugnat ner sig lite vilket är skönt. Nu en massa kaffe så jag vaknar till. Ha en fin fredag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?