Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kavaj
Pullover
T-shirt
Väska
Pullover
Vit blus
T-shirt
Slingbacks
Jeans
Kofta
Kofta
Satinkjol
Kappa
Skjorta
Kofta
Byxor
Cardigan
Sandaler
Klänning
Väska
Skjorta
Knytblus
Väska
Väska
Rosa kostymbyxor
Satinkjol
Skjorta
Kavaj
Blå klänning
Byxor
Kofta
Skjorta
Väska
Kofta
Väska
Skinnkjol
Skjortklänning
Klänning
Kjol
Klännning
Kappa
Kofta
Sneakers
T-shirt
Kofta
Slacks
Kavaj
Stickad klänning
Klänning
Knytblus
Kofta
Stövel
Cardigan
Tröja
Kavaj
Kjol
Klänning
Kavaj
T-shirt
Grå kavaj
T-shirt
Byxor
Linne
Skjorta
Väska
Kavaj
Klänning
Blus
Tröja
Kappa
Klänning
Väska
Väska
Ankelboots
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Bag
T-shirt
Kavaj
Plisserad kjol
Väska
Väska
Linne
Knytblus
Boots
Väska
Svarta jeans
Kappa
Väska
Klänning
Kappa
Kavaj
Slipover
Klänning
Kjol
Klänning
Kjol
Klänning
Plisserad kjol
Klänning
Väst
Kappa
Kavaj
Kavaj
Byxor
Blus
Kavaj
Klänning
Jeansjacka
Skjorta
Väska
Kavaj
Klänning
T-shirt
Klänning
T-shirt
Kjol
Pullover
Skjorta
Kjol
Kostymbyxa
Basker
Väska
Cape
Skjorta
Kjol
Kofta
Grön klänning
Halsduk
Linne
Klänning
Klänning
Kavaj
Linne med spets
Klännning
Kofta
Pälsjacka
Väska
Blus
Kofta
Väska
Tröja
Väska
Kofta
T-shirt
Kjol
Kofta
Manolo Blahnik
Kofta
Klänning
Klänning
Pullover
29   261
78   324
75   303
42   350
56   381

Skjortklänning styling

Skjortklänning styling

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. Förra veckan bar jag en vit skjortklänning från Love Copenhagen som är ett nytt favoritmärke för mig. Den är lite längre på mig och går till knäna ungefär vilket jag tycker är en fin längd på en klänning. Den här skjortklänningen har puffärmar i trekvartsmodell vilket gör den lite mer speciell tycker jag. Jag bar den på jobbet och stylade den med ett tunt skärp i midjan, svarta strumpbyxor, klassiska pumps, sol brillor och min Mulberry-väska. Den blir minst lika snygg (eller snyggare!) i sommar när jag kan bära den med bara ben.

Nedan ger jag tre tips på hur man kan styla kragen på en skjortklänning och mina tips funkar lika bra till vanliga skjortor. Finns såklart många fler sätt än de jag nämner nedan. Hur stylar du din skjortklänning?

 

 Skjortklänning styling

1. Skärp 
I min senaste outfiten stylade jag min skjortklänning med ett tunt svart skärp med gulddetaljer i midjan. Jag gillar det minimalistiska och jag bar skjortklänningen på jobbet och tyckte att en enkel styling passade bra då. Jag tänker att man kan variera med olika tjocklek på skärpen, olika färger (T.ex brunt) och kanske bära ett logo-skärp (Moschino eller Gucci t.ex) till.


vit skjortklänning styling

 

2. Scarf
Jag kommer att styla min vita skjortklänning med en scarf runt halsen som jag tycker är mycket snyggt.
Man kan varva med olika scarves man äger i olika mönster och färger beroende på hur outfiten ser ut i övrigt.
Nedan en bild på hur jag stylar en annan skjortklänning med scarf.

 

3. Brosch eller halsband
Något jag upptäckt är att det funkar jättebra att sätta en brosch vid kragen på skjortor och skjortklänningar. Det var när jag köpte min Erdem x H&M-brosch som jag började experimentera med olika sätt att bära den då den är rätt stor i sig själv. Tyckte det blev superfint att ha den i kragen och det har jag ofta numera. Sedan kan man ju också ha ett större halsband som får lite samma effekt :).

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 3 april, 2020 / 10:59

  Riktigt snyggt med skärpet på skjortklänningen.

  • Maria
   3 april, 2020 / 11:00

   Stort tack Klara ?

Kommentera


Söker du efter något?