Annons: Shoppa min stil

Pullover
Stövel
Kofta
Byxor
Väska
Klänning
Väska
Kappa
Grå kavaj
Bag
Kofta
Kjol
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Kjol
Väska
Klänning
T-shirt
Kofta
Pullover
Väska
Klänning
Kofta
T-shirt
Kofta
Kofta
Manolo Blahnik
Kostymbyxa
Skjortklänning
Kofta
Slipover
Kavaj
Tröja
Kavaj
Pullover
Väska
Kavaj
Slacks
Sneakers
Kavaj
Pälsjacka
Kavaj
Kavaj
Cardigan
Kavaj
Klänning
Satinkjol
Rosa kostymbyxor
Basker
Byxor
Kappa
Linne
Kappa
Väska
Väska
Kavaj
Kofta
Kappa
Skjorta
Skjorta
T-shirt
Stickad klänning
Kjol
Kjol
Kavaj
Klänning
Kavaj
Jeans
Kofta
Skjorta
Boots
Tröja
Kavaj
Pullover
Kappa
Väska
Blus
Väska
Väska
Skinnkjol
Knytblus
Väska
Kofta
Väska
Kofta
Skjorta
T-shirt
Kjol
Väst
Knytblus
Kofta
Vit blus
Kavaj
Väska
Väska
Halsduk
T-shirt
Skjorta
Klänning
Klännning
Väska
Klänning
Kjol
Cape
Kavaj
Tröja
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Klänning
Blus
Klänning
Blus
Klänning
Klänning
Slingbacks
Kappa
Knytblus
T-shirt
Klännning
Väska
Väska
Linne
Skjorta
Ankelboots
Skjorta
Kjol
Klänning
T-shirt
Klänning
Kofta
Kofta
Klänning
Byxor
Byxor
Linne
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

Skjortklänning styling

Skjortklänning styling

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. Förra veckan bar jag en vit skjortklänning från Love Copenhagen som är ett nytt favoritmärke för mig. Den är lite längre på mig och går till knäna ungefär vilket jag tycker är en fin längd på en klänning. Den här skjortklänningen har puffärmar i trekvartsmodell vilket gör den lite mer speciell tycker jag. Jag bar den på jobbet och stylade den med ett tunt skärp i midjan, svarta strumpbyxor, klassiska pumps, sol brillor och min Mulberry-väska. Den blir minst lika snygg (eller snyggare!) i sommar när jag kan bära den med bara ben.

Nedan ger jag tre tips på hur man kan styla kragen på en skjortklänning och mina tips funkar lika bra till vanliga skjortor. Finns såklart många fler sätt än de jag nämner nedan. Hur stylar du din skjortklänning?

 

 Skjortklänning styling

1. Skärp 
I min senaste outfiten stylade jag min skjortklänning med ett tunt svart skärp med gulddetaljer i midjan. Jag gillar det minimalistiska och jag bar skjortklänningen på jobbet och tyckte att en enkel styling passade bra då. Jag tänker att man kan variera med olika tjocklek på skärpen, olika färger (T.ex brunt) och kanske bära ett logo-skärp (Moschino eller Gucci t.ex) till.


vit skjortklänning styling

 

2. Scarf
Jag kommer att styla min vita skjortklänning med en scarf runt halsen som jag tycker är mycket snyggt.
Man kan varva med olika scarves man äger i olika mönster och färger beroende på hur outfiten ser ut i övrigt.
Nedan en bild på hur jag stylar en annan skjortklänning med scarf.

 

3. Brosch eller halsband
Något jag upptäckt är att det funkar jättebra att sätta en brosch vid kragen på skjortor och skjortklänningar. Det var när jag köpte min Erdem x H&M-brosch som jag började experimentera med olika sätt att bära den då den är rätt stor i sig själv. Tyckte det blev superfint att ha den i kragen och det har jag ofta numera. Sedan kan man ju också ha ett större halsband som får lite samma effekt :).

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 3 april, 2020 / 10:59

  Riktigt snyggt med skärpet på skjortklänningen.

  • Maria
   3 april, 2020 / 11:00

   Stort tack Klara ?

Kommentera


Söker du efter något?