Annons: Shoppa min stil

Tröja
Väska
Jeans
Kappa
Byxor
Byxor
Väska
Cardigan
Kavaj
Ankelboots
Väska
Väska
Rosa kostymbyxor
Grå kavaj
T-shirt
Linne
Pullover
Blus
Kavaj
Bag
Blus
Kavaj
Kofta
Kavaj
Tröja
Blus
Kofta
Kavaj
Klänning
Väska
Tröja
Pullover
Kofta
Kavaj
Klänning
Klänning
Linne
T-shirt
Kjol
Kappa
Klänning
Kavaj
Boots
Väska
Kappa
Skjorta
Kofta
Väska
Kofta
Slingbacks
Klännning
Knytblus
Kjol
Basker
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Kjol
Väst
Kofta
Kappa
Kofta
Slacks
Byxor
Klänning
Väska
Kjol
Väska
Skjortklänning
Skjorta
Kofta
Kofta
Kavaj
Skinnkjol
Kavaj
Klännning
T-shirt
Kofta
Knytblus
Klänning
Linne
Kofta
Skjorta
T-shirt
Kjol
Slipover
Knytblus
Väska
T-shirt
Pullover
Klänning
Väska
Kavaj
Stövel
Kjol
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Skjorta
Väska
Skjorta
Kappa
Cape
Väska
Väska
Klänning
Väska
Väska
Skjorta
Pälsjacka
Kavaj
Klänning
Skjorta
Vit blus
Väska
Skjorta
Klänning
Manolo Blahnik
Byxor
Kofta
Sneakers
Klänning
Klänning
Kappa
Pullover
Kofta
Stickad klänning
Kostymbyxa
Halsduk
Klänning
Kjol
Klänning
Satinkjol
Kofta
T-shirt
Kavaj
46   234
67   392
73   424
64   454
60   443

Skjortklänning styling

Skjortklänning styling

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. Förra veckan bar jag en vit skjortklänning från Love Copenhagen som är ett nytt favoritmärke för mig. Den är lite längre på mig och går till knäna ungefär vilket jag tycker är en fin längd på en klänning. Den här skjortklänningen har puffärmar i trekvartsmodell vilket gör den lite mer speciell tycker jag. Jag bar den på jobbet och stylade den med ett tunt skärp i midjan, svarta strumpbyxor, klassiska pumps, sol brillor och min Mulberry-väska. Den blir minst lika snygg (eller snyggare!) i sommar när jag kan bära den med bara ben.

Nedan ger jag tre tips på hur man kan styla kragen på en skjortklänning och mina tips funkar lika bra till vanliga skjortor. Finns såklart många fler sätt än de jag nämner nedan. Hur stylar du din skjortklänning?

 

 Skjortklänning styling

1. Skärp 
I min senaste outfiten stylade jag min skjortklänning med ett tunt svart skärp med gulddetaljer i midjan. Jag gillar det minimalistiska och jag bar skjortklänningen på jobbet och tyckte att en enkel styling passade bra då. Jag tänker att man kan variera med olika tjocklek på skärpen, olika färger (T.ex brunt) och kanske bära ett logo-skärp (Moschino eller Gucci t.ex) till.


vit skjortklänning styling

 

2. Scarf
Jag kommer att styla min vita skjortklänning med en scarf runt halsen som jag tycker är mycket snyggt.
Man kan varva med olika scarves man äger i olika mönster och färger beroende på hur outfiten ser ut i övrigt.
Nedan en bild på hur jag stylar en annan skjortklänning med scarf.

 

3. Brosch eller halsband
Något jag upptäckt är att det funkar jättebra att sätta en brosch vid kragen på skjortor och skjortklänningar. Det var när jag köpte min Erdem x H&M-brosch som jag började experimentera med olika sätt att bära den då den är rätt stor i sig själv. Tyckte det blev superfint att ha den i kragen och det har jag ofta numera. Sedan kan man ju också ha ett större halsband som får lite samma effekt :).

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 3 april, 2020 / 10:59

  Riktigt snyggt med skärpet på skjortklänningen.

  • Maria
   3 april, 2020 / 11:00

   Stort tack Klara ?

Kommentera


Söker du efter något?