Annons: Shoppa min stil

Kjol
Väska
Pullover
Pullover
Linne
Klänning
Kofta
Kjol
Kjol
Klännning
Skjorta
Kavaj
Väska
Byxor
Kjol
Väska
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Satinkjol
Väst
Klänning
Kofta
Blus
Klännning
Väska
Kavaj
Grå kavaj
Byxor
Väska
Kappa
Kofta
Stövel
Slingbacks
Kofta
Skjorta
Pullover
Skjorta
T-shirt
Slacks
Kavaj
Skjorta
Kofta
Väska
Stickad klänning
Manolo Blahnik
Byxor
Blus
Klänning
Kavaj
Klänning
T-shirt
Klänning
Klänning
Väska
Kofta
Kappa
Väska
Kavaj
Kavaj
Väska
Skjortklänning
Pälsjacka
Väska
Skjorta
T-shirt
Halsduk
Cape
Kappa
Kavaj
Klänning
Kofta
T-shirt
Linne
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kofta
Tröja
Sneakers
Klänning
Väska
Klänning
Blus
Kavaj
Knytblus
Kappa
Vit blus
Jeans
Skjorta
Klänning
Väska
Rosa kostymbyxor
Slipover
Kavaj
Kjol
Knytblus
Kavaj
Kofta
Väska
T-shirt
Bag
Klänning
Klänning
Kofta
Kostymbyxa
Linne
Väska
Kofta
T-shirt
Klänning
Kappa
Kofta
Väska
Ankelboots
Cardigan
Pullover
Byxor
Klänning
Väska
Boots
Knytblus
Tröja
Klänning
Kofta
Skinnkjol
T-shirt
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Skjorta
Basker
Kjol
Kappa
Skjorta
Tröja
Kjol
85   213
64   363
89   445
66   573
46   389

Allt är ovisst

Hej fina. Igår blev det typ ett tolv timmar långt jobbpass. Det blir en del extrajobb när kollegor är sjuka och just den här veckan har det varit extra mycket så förhoppningsvis lugnar det ner sig snart. Jag får öva på att delegera om inte annat, vilket jag nu fått börja med för att allt ska hinnas med. Var helt slut igår faktiskt men idag hoppas jag att jag kan gå hem i tid. Jag ska gå och hämta ut min förlovningsring som jag lämnat in då den först var för stor och sedan för liten. Nu tror och hoppas jag att den är perfekt <3.

Jag och Carl är fortsatt friska vilket vi såklart är väldigt glada för. Ikväll ska vi ha lite date night, man får försöka ha saker att se fram emot även om man nu lever i en kris där allt är ovisst. Önskar er en fin dag!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?