Annons: Shoppa min stil

Kavaj
T-shirt
Klänning
Linne
T-shirt
Kofta
Skjortklänning
Cape
Kofta
Väska
Byxor
Pullover
Klänning
Skinnkjol
Stövel
Kofta
Skjorta
Knytblus
Väska
Kappa
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Pullover
Kofta
Klänning
Kappa
Sneakers
Manolo Blahnik
Kappa
Kappa
Skjorta
Basker
Väska
Blus
Skjorta
Väska
T-shirt
Skjorta
Byxor
T-shirt
Väska
Pullover
Boots
Skjorta
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Ankelboots
Väska
Kjol
Väska
T-shirt
Tröja
Kavaj
Linne
Rosa kostymbyxor
Kjol
Klänning
Linne
Klänning
Väska
Kofta
Klänning
Kjol
Kofta
Väska
Klänning
Bag
Kofta
Cardigan
Väst
Byxor
Kavaj
Slacks
Skjorta
Kofta
Klänning
Satinkjol
Byxor
Kavaj
Pälsjacka
Grå kavaj
Kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Skjorta
Stickad klänning
Pullover
Blus
Väska
Kavaj
Knytblus
Klänning
Klänning
Klänning
Halsduk
Kjol
Kofta
Tröja
Väska
Skjorta
Klänning
Klänning
Kofta
Vit blus
Tröja
Kjol
Klänning
Jeans
T-shirt
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Väska
Blus
Väska
Klännning
Kappa
Klännning
Kjol
Kofta
T-shirt
Kappa
Väska
T-shirt
Slipover
Kostymbyxa
Klänning
Kofta
Kjol
Kavaj
Slingbacks
Kofta
63   234
42   304
65   452
30   399
33   388

Allt är ovisst

Hej fina. Igår blev det typ ett tolv timmar långt jobbpass. Det blir en del extrajobb när kollegor är sjuka och just den här veckan har det varit extra mycket så förhoppningsvis lugnar det ner sig snart. Jag får öva på att delegera om inte annat, vilket jag nu fått börja med för att allt ska hinnas med. Var helt slut igår faktiskt men idag hoppas jag att jag kan gå hem i tid. Jag ska gå och hämta ut min förlovningsring som jag lämnat in då den först var för stor och sedan för liten. Nu tror och hoppas jag att den är perfekt <3.

Jag och Carl är fortsatt friska vilket vi såklart är väldigt glada för. Ikväll ska vi ha lite date night, man får försöka ha saker att se fram emot även om man nu lever i en kris där allt är ovisst. Önskar er en fin dag!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?