Annons: Shoppa min stil

Blus
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Byxor
Klänning
Klänning
Knytblus
Väska
Cardigan
Klännning
Kavaj
Väska
Kavaj
Väska
Kavaj
Pälsjacka
Grå kavaj
Kavaj
Klänning
Jeans
Kavaj
Kavaj
Linne
Satinkjol
Byxor
Klänning
Kostymbyxa
Ankelboots
Linne
Kappa
Väska
Kjol
Vit blus
Kofta
Basker
Rosa kostymbyxor
Blus
Klänning
Knytblus
Blus
Klännning
Kavaj
Kavaj
Pullover
Kavaj
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Nya tankar om Corona

God morgon fina ni. Det är fortsatt mycket på jobb på grund av sjuka kollegor som vi frisk behöver täcka upp för. Även om jag inte lyckats komma in i sommartid ännu gillar jag att det ljust en bit in på kvällen så jag hinner promenera i solen efter jobbet. Jag älskar att promenera utomhus, att bara samla tankarna.

Igår fick jag veta några saker som gjorde att jag börjar förstå allvaret med Corona och jag hann fundera mycket på min promenad. Personer som blir sjuka, personer som dör, personer som blir uppsagda, företag som går i konkurs. Det är verkligen en galen tid. Jag börjar förstå hur vi alla påverkas och i allt större grad kommer att påverkas av det här viruset. Många fler kommer att vara sjuka, förlora anhöriga, bli av med sina jobb och det blir ju en ond spiral när vi ska stanna inne och inte kan konsumera så företagen inte längre har någon efterfrågan på sina produkter och tjänster (Undantag finns).

Nu vill jag att vi vaknar upp och upptäcker att allt bara var en dröm och vi kan gå tillbaka till vår vanliga vardag igen. Nu kaffe och Nyhetsmorgon innan jobb. Ha en fin tisdag!

Följ:

4 Kommentarer

 1. 31 mars, 2020 / 11:04

  Tack och lov för modern medicin iallafall.

  • Maria
   31 mars, 2020 / 17:55

   Verkligen!

 2. 31 mars, 2020 / 16:39

  ja det är skrämmande faktiskt och man har förträngt in i det sista men inser nu att man måste börja förstå

  • Maria
   31 mars, 2020 / 17:55

   Ja exakt så känner jag nu!

Kommentera


Söker du efter något?