Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kofta
Kostymbyxa
Slacks
Väska
Kappa
Grå kavaj
Väska
Kappa
Kavaj
Väska
Kavaj
Kjol
Klänning
Kappa
Väska
T-shirt
Kofta
Kavaj
Skjorta
Jeans
Kofta
Knytblus
Klänning
Väska
Kjol
T-shirt
Klänning
Klänning
Kavaj
Cape
Väst
Sneakers
Kjol
Kappa
Skjorta
Klänning
Stickad klänning
Klänning
Blus
Kavaj
Väska
Kofta
Blus
T-shirt
Linne
Blus
Jacka
Klänning
Kavaj
Pullover
Klänning
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Stövel
Kappa
Kofta
Skinnkjol
Kofta
Kofta
Kjol
Ankelboots
Klänning
Blus
Kavaj
Kofta
Kofta
Klänning
Skjorta
Kavaj
Byxor
Knytblus
Pälsjacka
Basker
Byxor
Klänning
Kavaj
Kofta
Klänning
Väska
Skjorta
Väska
Halsduk
Boots
Satinkjol
Klänning
Byxor
Klänning
Klänning
Kofta
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Väska
Klännning
Kappa
Kofta
Slingbacks
Kappa
Skjorta
Vit blus
Slipover
Byxor
T-shirt
Kofta
Kavaj
Väska
Pullover
Cardigan
örhängen
Kjol
Tröja
Väska
Kavaj
Kofta
Pullover
Klänning
T-shirt
Jacka
Tröja
T-shirt
Knytblus
Klänning
Väska
Tröja
Klänning
Väska
Väska
Skjorta
Klännning
Kjol
Kavaj
Bag
Linne
Väska
Skjortklänning
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Skjorta
Klänning
Pullover
Halsduk
Linne
Klänning
Väska
Kjol
48   370
24   417
37   334
37   409
48   472

Illamående och utan rekord – Min träning 29/3

Illamående och utan rekord – Min träning 29/3

Hej fina ni. Igår kom jag och Carl ut på enn springtur och de första 3 km kändes riktigt bra. Jag kände att jag nog skulle kunna springa långt. Sedan blev jag sjukt illamående och var tvungen att stanna flera gånger då jag trodde att jag skulle spy. Till slut gick det inte att springa mer så fick ge upp efter nära 7 km. Så besviken, att det alltid ska vara något. Den här gången hade jag nog ätit lunch för nära inpå passet. Nästa gång ska jag klara milen! Men 7 km är bättre än inget så jag får ändå vara nöjd.

Jag hade rätt svårt att somna igår på grund av sommartid. Det var även lite kämpigt att kliva upp imorse och det är fortfarande bäcksvart ute. Hoppas det ljusnar åtminstone tills jag ska promenera till jobbet. Något som känns riktigt positivt är att det kommer vara ljust längre och jag kommer nog hinna ta promenader på kvällarna efter jobbet.

Nu Nyhetsmorgon och kaffe. Ha en underbar måndag!

Följ:

2 Kommentarer

 1. 30 mars, 2020 / 12:53

  Jag hade lätt att somna igår. Men däremot vaknade jag en timme för tidigt 🙂

  • Maria
   31 mars, 2020 / 17:54

   Oj då har du haft lätt att anpassa dig ändå 🙂

Kommentera


Söker du efter något?