Annons: Shoppa min stil

Väska
Kofta
Väska
Kavaj
Skjorta
Halsduk
Kofta
T-shirt
Slipover
Väska
Kappa
Kappa
Väska
Kjol
Skjortklänning
Skjorta
Klänning
Kostymbyxa
Blus
Kofta
Klänning
Knytblus
Klännning
Skjorta
Basker
T-shirt
Kappa
Kavaj
Väska
Kavaj
Kjol
Kjol
Kappa
Blus
Byxor
Kavaj
Klänning
Klänning
Pullover
Knytblus
Väska
Kofta
Knytblus
Slacks
Cardigan
Skjorta
Väska
Cape
Kofta
T-shirt
Väska
Kavaj
Kjol
T-shirt
Kjol
Kavaj
Klänning
Kofta
Kappa
Vit blus
Kavaj
Klänning
Kavaj
Grå kavaj
Väska
Satinkjol
Kavaj
Byxor
Linne
Pälsjacka
T-shirt
Kavaj
Slingbacks
Klänning
Bag
Kofta
Kofta
Byxor
Klänning
Boots
Kofta
Pullover
Klänning
Kavaj
Klänning
Ankelboots
Manolo Blahnik
Jeans
Skjorta
Klännning
Väska
Blus
Väska
Väska
Skjorta
Pullover
T-shirt
Byxor
Sneakers
Klänning
Väska
T-shirt
Väska
Klänning
Väska
Skinnkjol
Kofta
Tröja
Klänning
Kofta
Klänning
Stövel
Kappa
Väska
T-shirt
Kofta
Stickad klänning
Väska
Linne
Väska
Skjorta
Klänning
Kjol
Klänning
Kjol
Rosa kostymbyxor
Linne
Kavaj
Tröja
Kofta
Kofta
Tröja
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Pullover
Väst
Kavaj
53   301
108   357
70   443
89   471
68   593

Illamående och utan rekord – Min träning 29/3

Illamående och utan rekord – Min träning 29/3

Hej fina ni. Igår kom jag och Carl ut på enn springtur och de första 3 km kändes riktigt bra. Jag kände att jag nog skulle kunna springa långt. Sedan blev jag sjukt illamående och var tvungen att stanna flera gånger då jag trodde att jag skulle spy. Till slut gick det inte att springa mer så fick ge upp efter nära 7 km. Så besviken, att det alltid ska vara något. Den här gången hade jag nog ätit lunch för nära inpå passet. Nästa gång ska jag klara milen! Men 7 km är bättre än inget så jag får ändå vara nöjd.

Jag hade rätt svårt att somna igår på grund av sommartid. Det var även lite kämpigt att kliva upp imorse och det är fortfarande bäcksvart ute. Hoppas det ljusnar åtminstone tills jag ska promenera till jobbet. Något som känns riktigt positivt är att det kommer vara ljust längre och jag kommer nog hinna ta promenader på kvällarna efter jobbet.

Nu Nyhetsmorgon och kaffe. Ha en underbar måndag!

Följ:

2 Kommentarer

 1. 30 mars, 2020 / 12:53

  Jag hade lätt att somna igår. Men däremot vaknade jag en timme för tidigt 🙂

  • Maria
   31 mars, 2020 / 17:54

   Oj då har du haft lätt att anpassa dig ändå 🙂

Kommentera


Söker du efter något?