Annons: Shoppa min stil

Kjol
Plisserad kjol
Klänning
Klänning
Stickad klänning
Pullover
Kappa
Skjorta
Klänning
T-shirt
Skjorta
Kappa
Satinkjol
Svarta jeans
Knytblus
T-shirt
Satinkjol
Väska
Väska
Skjorta
Tröja
T-shirt
Slacks
Body
Kjol
Klänning
Kjol
Väska
Kavaj
Klänning
Pullover
Väska
Knytblus
Pälsjacka
Grå kavaj
Klänning
Pullover
T-shirt
Skjorta
Klänning
Väska
Kofta
Byxor
Klänning
Kjol
Väska
Kjol
Kofta
Manolo Blahnik
Skjortklänning
Bag
Väska
Kappa
Kavaj
Klänning
Ankelboots
Gucciskärp
Klänning
Slingbacks
Kjol
Kofta
Kostymbyxa
Klänning
Knytblus
Pullover
Kofta
Klänning
Klänning
Kofta
Plisserad kjol
Väska
Skinnkjol
Slipover
Topp
Kjol
Väska
Kappa
Kofta
Kavaj
Slipover
Klänning
Kjol
Kavaj
Cape
Blå klänning
T-shirt
Klänning
Slipover vit
Tröja
Kavaj
Kjol
Kappa
Skjorta
Kavaj
Väska
Cape
Blus
Väska
Blus
Kofta
Blå knytblus
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Kofta
Sneakers
Cardigan
T-shirt
Slipover
Skjorta
Cardigan
Väst
Kavaj
Boots
Kavaj
Kofta
Klänning
Byxor
T-shirt
Blus
Kofta
Stickad klänning
Skjorta
Väska
Kappa
Klänning
T-shirt
Vit blus
Kavaj
Sandaler
Klänning
T-shirt
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Linne
Blus
Linne med spets
Kofta
Skjorta
Kavaj
Jeans
Linne
Väska
Tröja
Klänning
Kavaj
Kofta
Klänning
Kavaj
Slipover
Grön klänning
Kavaj
Kappa
Stövel
Byxor
Linne
Kofta
Väska
Klänning
Klänning
Klännning
Klännning
Väska
T-shirt
Halsduk
Kavaj
Väska
Skjorta
Kofta
Kofta
Basker

Illamående och utan rekord – Min träning 29/3

Illamående och utan rekord – Min träning 29/3

Hej fina ni. Igår kom jag och Carl ut på enn springtur och de första 3 km kändes riktigt bra. Jag kände att jag nog skulle kunna springa långt. Sedan blev jag sjukt illamående och var tvungen att stanna flera gånger då jag trodde att jag skulle spy. Till slut gick det inte att springa mer så fick ge upp efter nära 7 km. Så besviken, att det alltid ska vara något. Den här gången hade jag nog ätit lunch för nära inpå passet. Nästa gång ska jag klara milen! Men 7 km är bättre än inget så jag får ändå vara nöjd.

Jag hade rätt svårt att somna igår på grund av sommartid. Det var även lite kämpigt att kliva upp imorse och det är fortfarande bäcksvart ute. Hoppas det ljusnar åtminstone tills jag ska promenera till jobbet. Något som känns riktigt positivt är att det kommer vara ljust längre och jag kommer nog hinna ta promenader på kvällarna efter jobbet.

Nu Nyhetsmorgon och kaffe. Ha en underbar måndag!

Följ:

2 Kommentarer

 1. 30 mars, 2020 / 12:53

  Jag hade lätt att somna igår. Men däremot vaknade jag en timme för tidigt 🙂

  • Maria
   31 mars, 2020 / 17:54

   Oj då har du haft lätt att anpassa dig ändå 🙂

Kommentera


Looking for Something?