Annons: Shoppa min stil

Kappa
Byxor
T-shirt
Kofta
Plisserad kjol
Pullover
Klänning
Klänning
Kappa
Klänning
Kofta
Vit blus
Väska
Plisserad kjol
Tröja
Kavaj
Väska
Tröja
Kofta
Satinkjol
Tröja
T-shirt
Kavaj
Linne
Sandaler
Kavaj
Väska
Byxor
Klänning
Sneakers
Väska
Skjorta
Kavaj
Kofta
Kofta
Kjol
Klänning
Knytblus
Klänning
Klänning
Slipover
Kjol
Kavaj
Kappa
Linne
Kofta
Boots
Skjorta
Väska
Väska
Väska
Knytblus
Kjol
Klänning
Slingbacks
T-shirt
Skjorta
Kofta
Blus
Kavaj
Jeansjacka
Cardigan
Klänning
Klännning
Kjol
Skinnkjol
Väska
Väska
Klänning
Kjol
Kofta
Väska
Kofta
Skjorta
Stövel
Halsduk
Bag
Blus
Grön klänning
Klänning
T-shirt
Kavaj
Väska
Basker
Kavaj
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Jeans
Blus
Pälsjacka
T-shirt
Svarta jeans
Väska
Byxor
Klänning
Slacks
Kavaj
Skjorta
Grå kavaj
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Stickad klänning
Kappa
Kofta
Kofta
Kjol
Väska
Byxor
T-shirt
Manolo Blahnik
Väska
Väska
Pullover
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kofta
Kofta
Kjol
Väska
T-shirt
Pullover
Pullover
Kappa
Väska
Kavaj
Kjol
Skjortklänning
Kofta
Rosa kostymbyxor
Klänning
Satinkjol
Kappa
Skjorta
Ankelboots
Kostymbyxa
Skjorta
Klänning
Väska
Kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
Väst
Blå klänning
Knytblus
Cardigan
Klännning
Linne med spets
Linne
Cape
Klänning
71   332
44   326
68   455
46   356
26   317

Illamående och utan rekord – Min träning 29/3

Illamående och utan rekord – Min träning 29/3

Hej fina ni. Igår kom jag och Carl ut på enn springtur och de första 3 km kändes riktigt bra. Jag kände att jag nog skulle kunna springa långt. Sedan blev jag sjukt illamående och var tvungen att stanna flera gånger då jag trodde att jag skulle spy. Till slut gick det inte att springa mer så fick ge upp efter nära 7 km. Så besviken, att det alltid ska vara något. Den här gången hade jag nog ätit lunch för nära inpå passet. Nästa gång ska jag klara milen! Men 7 km är bättre än inget så jag får ändå vara nöjd.

Jag hade rätt svårt att somna igår på grund av sommartid. Det var även lite kämpigt att kliva upp imorse och det är fortfarande bäcksvart ute. Hoppas det ljusnar åtminstone tills jag ska promenera till jobbet. Något som känns riktigt positivt är att det kommer vara ljust längre och jag kommer nog hinna ta promenader på kvällarna efter jobbet.

Nu Nyhetsmorgon och kaffe. Ha en underbar måndag!

Följ:

2 Kommentarer

 1. 30 mars, 2020 / 12:53

  Jag hade lätt att somna igår. Men däremot vaknade jag en timme för tidigt 🙂

  • Maria
   31 mars, 2020 / 17:54

   Oj då har du haft lätt att anpassa dig ändå 🙂

Kommentera


Söker du efter något?