Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Blus
Klänning
Kjol
Gucciskärp
Kappa
Klänning
Kavaj
Klänning
Skjorta
Blus
Klänning
Kjol
Gucciskärp
Kappa
Klänning
Kavaj
Klänning
15   144
44   184
38   236
41   320
46   402

En lugn lördag.

Hej fina. Igår hade vi en väldigt lugn lördag och vi valde att stanna hemma även på kvällen. Vi lagade risotto och såg filmen Game Night som jag tidigare sett på bio. En film man kan se många gånger om :). Vi gick och la oss redan vid elva då vi båda var trötta. Idag trodde jag att vi klev upp tidigt men så har det ju blivit sommartid så det var ju ändå vid tiotiden.

Nu har Carl precis gett sig iväg på en cykeltur och jag ska passa på att fakturera och fixa lite annat med mitt företag. När han kommer tillbaka blir det lunch och sedan ska vi ut på vår springtur som blivit en fin söndagsrutin. Jag hoppas det går bättre än förra söndagen när jag kände mig helt slut från start.

Hoppas ni njuter av er söndag!

Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      31 mars, 2020 / 17:54

      Tusen tack:) Gör det!

Kommentera


Söker du efter något?