Annons: Shoppa min stil

Väska
Kavaj
Byxor
Klänning
Klänning
Knytblus
Kavaj
Klännning
Klänning
Blus
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Väska
Ankelboots
Knytblus
Väska
Kofta
Byxor
Kappa
Kavaj
Klänning
Pälsjacka
Linne
Kavaj
Klännning
Grå kavaj
Linne
T-shirt
Vit blus
Väska
Kavaj
Kavaj
Satinkjol
Cardigan
Blus
Kavaj
Kavaj
Kostymbyxa
Rosa kostymbyxor
Kjol
Blus
Byxor
Klänning
Kavaj
Jeans
Basker
Kavaj
Pullover
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

En lugn lördag.

Hej fina. Igår hade vi en väldigt lugn lördag och vi valde att stanna hemma även på kvällen. Vi lagade risotto och såg filmen Game Night som jag tidigare sett på bio. En film man kan se många gånger om :). Vi gick och la oss redan vid elva då vi båda var trötta. Idag trodde jag att vi klev upp tidigt men så har det ju blivit sommartid så det var ju ändå vid tiotiden.

Nu har Carl precis gett sig iväg på en cykeltur och jag ska passa på att fakturera och fixa lite annat med mitt företag. När han kommer tillbaka blir det lunch och sedan ska vi ut på vår springtur som blivit en fin söndagsrutin. Jag hoppas det går bättre än förra söndagen när jag kände mig helt slut från start.

Hoppas ni njuter av er söndag!

Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      31 mars, 2020 / 17:54

      Tusen tack:) Gör det!

Kommentera


Söker du efter något?