Annons: Shoppa min stil

Blus
Sneakers
Slipover
Tröja
Kavaj
Väska
Slingbacks
Kavaj
Väska
Kavaj
Tröja
Kofta
Klänning
Klänning
Manolo Blahnik
Kofta
Blus
Kofta
Stövel
Kavaj
Pullover
Klänning
Skjorta
Cardigan
Väska
Halsduk
Kjol
Kofta
Slacks
Kavaj
T-shirt
Vit blus
T-shirt
T-shirt
Linne
Jeans
Väska
Blus
Kavaj
Byxor
Byxor
Skjorta
Klänning
Grå kavaj
Klänning
Väska
Väska
Skinnkjol
Blå klänning
Cardigan
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kofta
Satinkjol
Kjol
Byxor
Skjorta
Klänning
Jeansjacka
Väska
Knytblus
T-shirt
Kofta
Väska
Kjol
Kavaj
Kavaj
Kofta
Knytblus
Väst
Pullover
Linne
Väska
Plisserad kjol
Basker
Cape
T-shirt
Väska
Rosa kostymbyxor
Byxor
Linne
Väska
Kjol
Väska
Ankelboots
Kappa
Kofta
Klänning
Klänning
Satinkjol
Grön klänning
Kappa
Kofta
Väska
Skjorta
Kofta
Skjorta
Klänning
Klänning
Tröja
Plisserad kjol
Kofta
Kjol
Linne med spets
Skjorta
Klänning
Kofta
Klänning
Boots
T-shirt
Pälsjacka
Klänning
Kavaj
Kappa
Kappa
Skjorta
Väska
Klänning
Klänning
Pullover
Kappa
Skjorta
Klännning
Kofta
Kofta
T-shirt
Kjol
Väska
Klänning
Kjol
T-shirt
Skjortklänning
Klänning
Klänning
T-shirt
Kostymbyxa
Kappa
Kavaj
Svarta jeans
Kavaj
Väska
Pullover
Sandaler
Bag
Knytblus
Väska
Kavaj
Väska
Kjol
Stickad klänning
Klännning
Kofta
Kavaj
38   320
44   319
68   453
46   356
26   317

Coronaviruset – Covid-19

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er, att ni håller er friska i dessa speciella tider. Jag måste säga att jag har svårt att ta in och förstå det som händer i vår värld, i Sverige, i Malmö där jag bor. Jag har inte förstått vidden och allvaret i Coronaviruset – covid19 känner jag, och tyvärr kommer det nog att vara så tills jag ser det på nära håll eller påverkas direkt själv.

Livet flyter på – Coronaviruset – Covid19

Mitt liv liksom flyter på precis som vanligt då inga restriktioner görs. Solen skiner, jag promenerar till kontoret med min favoritmusik i öronen, jag jobbar på i stort sett som vanligt tillsammans med mina kollegor, jag fikar och lunchar med mina vänner, jag fortsätter bröllopsplaneringen, jag tränar utomhus med mera. Självklart är jag er noga med att tvätta händer och inte umgås med personer i riskgrupp men rädd är jag liksom inte än.

Jag tror att om det bestämt att vi ska sättas i karantän kommer jag kunna förstå allvaret bättre men så länge jag tillåts leva som jag alltid gjort kommer det vara svårt. Jag känner samtidigt att det är ganska skönt att vara naiv i detta om det nu skulle vara den svåraste utmaning/katastrof som vi människor upplevt någonsin.

Hur påverkas ni av Coronaviruset – Covid19?

Igår jobbade jag då som vanligt på kontoret med lunchpaus tillsammans med Anna. Vi gick till Poké Poké som vi vill supporta i dessa tider då det är en av våra favoritrestauranger i stan. Vi hann även ta några outfitbilder utanför innan jag gick tillbaka till kontoret.

Ta hand om er!

coronaviruset - covid19

 

 

 

Följ:

10 Kommentarer

 1. 27 mars, 2020 / 08:04

  Du borde ta det på allvar och ta in det, vi sitter med hemstudier och skolorna är stängda. Vardagen blir annorlunda , man tänker både en och två gånger innan man går ut i onödan.
  Vardagen blir avtrubbad.

  • Maria
   28 mars, 2020 / 20:01

   Ja visst beter man sig annorlunda med att inte träffa äldre, inte kramas osv men på mitt jobb ska vi vara på plats om vi är friska så därav är vardagen sig fortfarande ganska lik.

  • Maria
   28 mars, 2020 / 20:01

   Tack för din kommentar och inlägg ?

 2. 27 mars, 2020 / 20:03

  Jag är mer rädd nu än för 14 dagar sedan, och man kommer väl bli mer och mer, men man måste förrsöka leva som vanligt men tvätta och sprita sig med

  • Maria
   28 mars, 2020 / 20:05

   Bra skrivet!:)

 3. Ylva
  28 mars, 2020 / 19:54

  Oj oj blir lite orolig när jag läser ditt inlägg! Inte ska du väl behöva uppleva detta på nära håll innan du tar ditt ansvar! Det är ju både för din skull och för alla andras. Jag tycker man ska respektera myndigheters restriktioner för allas skull! Jag har jobbat hemifrån i två veckor, har bra uppkoppling. Min arbetsgivare går helt på Folkhälsomyndighetens önskemål och det är glad för. Har en man som är i riskgruppen och äldre svärföräldrar

  • Maria
   28 mars, 2020 / 20:03

   Klart jag tvättar händer, inte träffar äldre, inte reser kollektivt osv men vårt kontor håller öppet som vanligt så min vardag är sig rätt lik trots allt som händer.

 4. Anna
  28 mars, 2020 / 21:20

  Som du skriver i ditt inlägg så är det viktigt att tvätta händerna en extra gång. Men samtidigt så måste man kunna få leva och vårt samhälle måste rulla på så gott det går. Man kan inte bara stänga av allt och tro att det löser detta problem. Vad händer sen efter allt detta, samhället rasar samman. Folk blir arbetslösa, folk kommer bli deprimerade, ekonomin i samhället kommer gå åt helvete rent ut sagt. Vi kan inte vara stirra oss blinda här och nu. Det finns också ett liv som man måste tänka på inte bara döden.

  Sålänge man sköter sin hygien noga och inte utsätter dom som är i riskzonen för fara så tycker jag att det är helt ok att fortsätta kämpa och leva.

  • Maria
   31 mars, 2020 / 17:54

   Tack för din kloka kommentar!

Kommentera


Söker du efter något?