Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kappa
Kavaj
Kjol
Gucciskärp
Klänning
Blus
Skjorta
Klänning
Klänning
Kappa
Kavaj
Kjol
Gucciskärp
Klänning
Blus
Skjorta
Klänning
41   263
40   285
81   368
51   389
58   328

Inställda planer

God morgon fina. Jag och Carl känner oss fortsatt friska och jag har jobbat från kontoret hela veckan. Det har gått mycket bra. Just nu känns det ganska lugnt igen, det var en rejält hektisk tid förra veckan. Har kunnat flexa ut lite denna vecka.

Igår hade vi lite date night här hemma. Vi fortsatta att supporta våra lokala restauranger. Carl köpte sin take away panerad fisk från Restaurang Västergatan och jag köpte min Bibimbap från Restaurang Namu. Så gott. Idag ska jag luncha med Anna i stan och då ska vi också supporta ett av våra absoluta favoritställen.

Jag och Carl hade tänkt åka till Hudik nu i helgen men vi har ställt i det. Tåget blev inställt och då situationen är som den är med Corona avvaktar vi. Vår plan nu är att kunna hälsa på våra familjer i påsk istället och hyra en bil men mycket kan hinna hända till dess också.

Ha en fin dag! Nedan en bild från i somras. Vill ha lite värme nu!

Följ:
Dela

4 Kommentarer

 1. 26 mars, 2020 / 11:33

  Skönt att kunna jobba hemifrån. Jag jobbar inom vården så för mig är det svårt att jobba hemifrån. Bra att ni supportar reataurangerna med att ta takeaway.

  • Maria
   26 mars, 2020 / 19:51

   Heja dig som jobbar i vården! ??

  • Maria
   26 mars, 2020 / 19:51

   Verkligen, måste fortsätta supporta:)

Kommentera


Söker du efter något?