Annons: Shoppa min stil

Stövel
Kånken
Kappa
Kofta
Stenströms cardigan
Klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Kofta
Kappa
Klänning
Tory Burch
Blus
Skjorta
Väska
Väska
Klänning
Väska
Knytblus
Kofta
Kappa
Kjol
Väska
Skjorta
Kjol
Jacka
Klänning
Basker
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kofta
Kappa
Knytblus
Skjorta
Kofta
Slacks
Väska
Blus
Byxor
Klänning
Sneakers
Väska
Kofta
Halsduk
Pälsjacka
Klänning
Klänning
Väska
T-shirt
Väska
Väst
Kappa
Kavaj
T-shirt
Kjol
Klänning
örhängen
Steamer
Kjol
Väska
Ankelboots
Kavaj
Linne
Väska
Kostymbyxa
Kjol
Klänning
Kofta
Slipover
Kavaj
Knytblus
Väska
Kavaj
T-shirt
Grå kavaj
Jeans
Klänning
Kofta
Louis Vuitton väska
Klänning
Tröja
Spegel
Pullover
Byxor
Klännning
Skjorta
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Klännning
Skjorta
Kappa
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kofta
T-shirt
Klänning
Pullover
Slingbacks
Stickad klänning
Kofta
Boots
Väska
T-shirt
Cardigan
Väska
Satinkjol
Ganni diadem
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Väska
Blus
Klänning
Kavaj
Klänning
Tröja
Skjorta
Tröja
Klänning
Bag
Kavaj
Blus
Väska
Linne
Moschino väska
Pullover
Kofta
Halsduk
Byxor
Väska
Klänning
Kjol
Jacka
Pullover
Kjol
Skjorta
Kavaj
Väska
Skjortklänning
Kappa
Skinnkjol
Rosa kostymbyxor
Byxor
Vit blus
Kofta
Linne
Cape
Kofta
Skjorta
Klänning
33   322
45   345
63   432
44   437
60   363

Ur form – min träning 22/3

Hej fina. Jag och Carl hade en lugn helg där vi var mycket på hemmaplan men vi kom också ut lite på varsitt håll och tillsammans. I lördags provade jag brudklänning med Anna under eftermiddagen och på kvällen åt jag och Carl ostron och Moules Mariniéres. Mycket gott!

I söndags kom vi ut på en springtur vid lunchtid och innan vi gav oss ut kände jag mig riktigt taggad. Den känslan försvann dock så snart jag började springa. Kände mig helt ur form, det var så jobbigt under hela turen. Fick även ont i båda mina knän och i smalbenen. Satsade på milen men strax under 8 kilometer stannade jag. Blev så besviken på mig själv men  ja, nästan 8 km är ju helt okej faktiskt. Var ju lite krasslig förra veckan så kanske jag kan skylla på det?

Den här veckan jobbar jag på kontoret och jag har några kollegor som också är där de flesta på min avdelning håller sig friska :). Kul att träffa kollegorna igen även om det var lite mysigt att jobba hemma då Carl också jobbar hemma. Men tycker att vi fixade det bra i vår tvåa på 65 kvadratmeter. Jag satt i vardagsrummet och han i sovrummet och så tog vi lite kaffepauser ibland och åt lunch tillsammans. Tyckte även att jag fick så mycket gjort hemma. Jobbade mer än någonsin dessutom då det blir lite extra nu i Coronatider med all kommunikation som ska ut, dessutom försöka täcka upp för sjuka kollegor så gott det går.

Ha en underbar dag!


Följ:

2 Kommentarer

 1. 24 mars, 2020 / 23:22

  Kan säkert vara det, går säkert bättre nästa gång och kul att träffa kollegor

  • Maria
   26 mars, 2020 / 19:50

   Tack så mycket, hoppas det ☺️

Kommentera


Söker du efter något?