Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klänning
Gucciskärp
Skjorta
Kappa
Klänning
Blus
Kavaj
Kjol
Klänning
Klänning
Gucciskärp
Skjorta
Kappa
Klänning
Blus
Kavaj
Kjol
41   273
40   287
81   368
51   389
58   328

Ur form – min träning 22/3

Hej fina. Jag och Carl hade en lugn helg där vi var mycket på hemmaplan men vi kom också ut lite på varsitt håll och tillsammans. I lördags provade jag brudklänning med Anna under eftermiddagen och på kvällen åt jag och Carl ostron och Moules Mariniéres. Mycket gott!

I söndags kom vi ut på en springtur vid lunchtid och innan vi gav oss ut kände jag mig riktigt taggad. Den känslan försvann dock så snart jag började springa. Kände mig helt ur form, det var så jobbigt under hela turen. Fick även ont i båda mina knän och i smalbenen. Satsade på milen men strax under 8 kilometer stannade jag. Blev så besviken på mig själv men  ja, nästan 8 km är ju helt okej faktiskt. Var ju lite krasslig förra veckan så kanske jag kan skylla på det?

Den här veckan jobbar jag på kontoret och jag har några kollegor som också är där de flesta på min avdelning håller sig friska :). Kul att träffa kollegorna igen även om det var lite mysigt att jobba hemma då Carl också jobbar hemma. Men tycker att vi fixade det bra i vår tvåa på 65 kvadratmeter. Jag satt i vardagsrummet och han i sovrummet och så tog vi lite kaffepauser ibland och åt lunch tillsammans. Tyckte även att jag fick så mycket gjort hemma. Jobbade mer än någonsin dessutom då det blir lite extra nu i Coronatider med all kommunikation som ska ut, dessutom försöka täcka upp för sjuka kollegor så gott det går.

Ha en underbar dag!


Följ:

2 Kommentarer

 1. 24 mars, 2020 / 23:22

  Kan säkert vara det, går säkert bättre nästa gång och kul att träffa kollegor

  • Maria
   26 mars, 2020 / 19:50

   Tack så mycket, hoppas det ☺️

Kommentera


Söker du efter något?