Annons: Shoppa min stil

Väska
Kappa
Klänning
Klänning
Sneakers
Väska
Stövel
Linne
Tröja
Pullover
Väska
Klännning
Kofta
Kjol
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Jeans
Kappa
Satinkjol
Kjol
Väska
Klänning
Kofta
Knytblus
Kavaj
Klänning
Väst
Kappa
Väska
Kappa
Blus
Skjorta
Tröja
Byxor
Kavaj
Väska
Grå kavaj
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kjol
Klännning
Kostymbyxa
T-shirt
Kofta
Kofta
Kofta
Väska
Kavaj
Kavaj
Väska
Blus
Kavaj
T-shirt
Klänning
Kavaj
Skinnkjol
Klänning
Skjorta
Kofta
Skjorta
Väska
Halsduk
Klänning
Knytblus
T-shirt
Klänning
Basker
T-shirt
Väska
Kofta
Linne
Klänning
Kofta
Klänning
Slipover
Kavaj
Slingbacks
Väska
Kofta
Pullover
Väska
Klänning
Pälsjacka
Kavaj
Vit blus
Slacks
Skjortklänning
Kofta
T-shirt
Kappa
Cape
Linne
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kjol
Skjorta
Klänning
Klänning
Skjorta
Kofta
T-shirt
Kjol
Byxor
Kofta
Bag
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Manolo Blahnik
Väska
Knytblus
Byxor
Pullover
Kofta
Kavaj
Skjorta
Väska
Väska
Boots
Klänning
Pullover
T-shirt
Byxor
Kofta
Skjorta
Kjol
Cardigan
Blus
Väska
Stickad klänning
Skjorta
Kappa
Kjol
Tröja
Ankelboots
20   86
69   342
60   418
112   415
70   460

Ur form – min träning 22/3

Hej fina. Jag och Carl hade en lugn helg där vi var mycket på hemmaplan men vi kom också ut lite på varsitt håll och tillsammans. I lördags provade jag brudklänning med Anna under eftermiddagen och på kvällen åt jag och Carl ostron och Moules Mariniéres. Mycket gott!

I söndags kom vi ut på en springtur vid lunchtid och innan vi gav oss ut kände jag mig riktigt taggad. Den känslan försvann dock så snart jag började springa. Kände mig helt ur form, det var så jobbigt under hela turen. Fick även ont i båda mina knän och i smalbenen. Satsade på milen men strax under 8 kilometer stannade jag. Blev så besviken på mig själv men  ja, nästan 8 km är ju helt okej faktiskt. Var ju lite krasslig förra veckan så kanske jag kan skylla på det?

Den här veckan jobbar jag på kontoret och jag har några kollegor som också är där de flesta på min avdelning håller sig friska :). Kul att träffa kollegorna igen även om det var lite mysigt att jobba hemma då Carl också jobbar hemma. Men tycker att vi fixade det bra i vår tvåa på 65 kvadratmeter. Jag satt i vardagsrummet och han i sovrummet och så tog vi lite kaffepauser ibland och åt lunch tillsammans. Tyckte även att jag fick så mycket gjort hemma. Jobbade mer än någonsin dessutom då det blir lite extra nu i Coronatider med all kommunikation som ska ut, dessutom försöka täcka upp för sjuka kollegor så gott det går.

Ha en underbar dag!


Följ:

2 Kommentarer

 1. 24 mars, 2020 / 23:22

  Kan säkert vara det, går säkert bättre nästa gång och kul att träffa kollegor

  • Maria
   26 mars, 2020 / 19:50

   Tack så mycket, hoppas det ☺️

Kommentera


Söker du efter något?