Annons: Shoppa min stil

Kappa
Kofta
Tröja
Klänning
Stövel
T-shirt
Vit blus
Väska
Pullover
Linne
Pullover
Cardigan
Kavaj
Kofta
Kavaj
Boots
Manolo Blahnik
Kofta
Skjorta
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kjol
Skjorta
Bag
Kavaj
Väska
Sneakers
Klänning
Väska
Kofta
Klänning
Kjol
Kofta
Klännning
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Blus
Kofta
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Kjol
Kappa
T-shirt
Byxor
Klänning
Väska
Byxor
Grå kavaj
Ankelboots
Väska
Kavaj
Basker
Kavaj
Klänning
Väska
Kappa
Stickad klänning
Kofta
Satinkjol
Klännning
Knytblus
Pullover
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
T-shirt
Tröja
Väska
Väska
Pälsjacka
Klänning
Kavaj
Kofta
Kavaj
Klänning
Kofta
Kappa
T-shirt
Kjol
Väska
Klänning
Väska
T-shirt
Klänning
Klänning
T-shirt
Slacks
Knytblus
Klänning
Linne
Klänning
T-shirt
Byxor
Väska
Skjortklänning
Klänning
Blus
Knytblus
Blus
Klänning
Slingbacks
Kavaj
Klänning
Kofta
T-shirt
Väst
Jeans
Väska
Skjorta
Kofta
Slipover
Väska
Kjol
Linne
Kostymbyxa
Kjol
Kofta
Kappa
Skjorta
Väska
Väska
Kavaj
Halsduk
Pullover
Cape
Väska
Skjorta
Kofta
Kjol
Kofta
Kappa
Skinnkjol
Byxor
Tröja
60   327
44   304
40   396
64   373
68   460

Armyjacka styling

Armyjacka styling

Hej fina. Jag har under hösten och vintern varit på jakt efter en armyjacka, alltså en grön tunnare jacka i militärgrönfärg. Jag tycker att den är ett tidlöst plagg som man kan styla på många sätt. Ett plagg i sann säker stil som har en säker plats i många minimalistiska garderober. Det var när jag såg mina stilikoner som Anine Bing och Victoria Beckham som jag på riktigt fick upp ögonen för Army-jackan då jag tycker att de stylar den så snyggt i en stil som är i linje med min egen. Det är det som är så fantastiskt med så många plagg, att man kan styla dem på så olika sätt för att få det att passa just ens egen stil.

Min armyjacka kommer från det nya danska märket Love Copenhagen som säljs hos bland annat Zalando. Jag tycker att de har så många finna plagg och just deras armyjacka kändes lite mer feminin med ett avtagbart skärp i midjan för att lyfta fram den kvinnliga figuren. Jag invigde min armyjacka i helgen och bar den med svarta jeans, boots, en svart T-shirt, solbrillor och min Mulberryväska som hänger troget runt min arm i stort sett varje dag. Nedan ger jag tips på hur man kan styla armyjackan. Plaggen upptill jag tipsar om kan såklart mixas med plaggen nedtill.

Armyjacka styling

Plagg upptill: 

1. T-shirt.
Bär armyjackan med en enkel T-shirt i svart eller vitt. Jag tycker även det är snyggt att styla  med T-shirt med tryck, t.ex ditt favoritmärkes logotyp, ett statement eller ditt favoritband. Nedan på bildernna bär jag armyjackan med en svart T-shirt upptill.

2. Vit skjorta
En vit skjorta passar också jättebra till armyjackan. Jag tycker gärna att den får vara lite oversize.

3. Stickad tröja
För mig får armyjackan gärna vara lite oversize så man får plats med en stickad tröja under i t.ex vitt, svart eller grått. Det ger en lite mer vardaglig och avslappnad stil.

Plagg nedtill:

1. Svarta jeans, jeansshorts och jeanskjol
Mitt favoritplagg till Armyjackan är så enkelt som ett par svarta jeans. På sommaren kan du istället styla med ett par svarta jeansshorts eller jeanskjol. Jag väljer ett par boots eller svarta högklackade pumps till.

2. Svarta skinnnbyxor, skinnshorts eller skinnkjol
En annan snygg kombination är armyjacka med svarta skinnbyxor eller skinnkjol. Eller varför inte ett par shorts i skinn? Så snyggt med lite petsiga boots eller pumps med smal klack till.

3. Blå Jeans, jeansshorts och jeanskjol
Jag tycker även att det är snyggt att styla armyjackan till ett par klassiska jeans, gärna lite uttvättade.

Hur stylar du din armyjacka?

Bilder på mig i armyjackanFölj:
Dela

2 Kommentarer

 1. 23 mars, 2020 / 13:03

  Älskar jackan. Grönt är skönt! ^^

  • Maria
   26 mars, 2020 / 19:49

   Stort tack 🙂 Älskar den!

Kommentera


Söker du efter något?