Annons: Shoppa min stil

Väst
Väska
Pullover
Klänning
Klännning
Klänning
Kappa
Kofta
Kappa
Kappa
Kofta
Blus
Klänning
Skjorta
Kofta
Kavaj
Slingbacks
Väska
Väska
T-shirt
Kavaj
Kjol
Cape
Kofta
Väska
Kofta
Väska
Kjol
Slipover
Kjol
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
Kappa
Boots
Tröja
Halsduk
Knytblus
Kavaj
Manolo Blahnik
Kavaj
T-shirt
Pullover
T-shirt
Väska
Skjorta
Knytblus
Grå kavaj
Linne
Klänning
T-shirt
Kostymbyxa
Väska
Skjorta
Väska
Byxor
Klänning
Tröja
Kjol
Linne
Kjol
Pullover
Slacks
Kofta
Kjol
Pälsjacka
Väska
Skjorta
T-shirt
Stickad klänning
Skjorta
Klänning
Linne
Väska
Klänning
Kjol
Byxor
Skjorta
Kappa
Stövel
Sneakers
Väska
T-shirt
Kofta
Cardigan
Basker
Kavaj
Kappa
Vit blus
Kavaj
Ankelboots
Blus
Rosa kostymbyxor
Bag
T-shirt
Kavaj
Tröja
Klänning
Byxor
Kofta
Jeans
Kavaj
Byxor
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Kofta
Skjorta
Kofta
Väska
Kofta
Pullover
Klänning
Kofta
Klänning
Väska
T-shirt
Klänning
Kavaj
Klänning
Skinnkjol
Väska
Skjorta
Kofta
Kavaj
Kavaj
Blus
Satinkjol
Klännning
Skjortklänning
Knytblus
Kavaj
37   226
65   445
30   395
33   384
23   298

Armyjacka styling

Armyjacka styling

Hej fina. Jag har under hösten och vintern varit på jakt efter en armyjacka, alltså en grön tunnare jacka i militärgrönfärg. Jag tycker att den är ett tidlöst plagg som man kan styla på många sätt. Ett plagg i sann säker stil som har en säker plats i många minimalistiska garderober. Det var när jag såg mina stilikoner som Anine Bing och Victoria Beckham som jag på riktigt fick upp ögonen för Army-jackan då jag tycker att de stylar den så snyggt i en stil som är i linje med min egen. Det är det som är så fantastiskt med så många plagg, att man kan styla dem på så olika sätt för att få det att passa just ens egen stil.

Min armyjacka kommer från det nya danska märket Love Copenhagen som säljs hos bland annat Zalando. Jag tycker att de har så många finna plagg och just deras armyjacka kändes lite mer feminin med ett avtagbart skärp i midjan för att lyfta fram den kvinnliga figuren. Jag invigde min armyjacka i helgen och bar den med svarta jeans, boots, en svart T-shirt, solbrillor och min Mulberryväska som hänger troget runt min arm i stort sett varje dag. Nedan ger jag tips på hur man kan styla armyjackan. Plaggen upptill jag tipsar om kan såklart mixas med plaggen nedtill.

Armyjacka styling

Plagg upptill: 

1. T-shirt.
Bär armyjackan med en enkel T-shirt i svart eller vitt. Jag tycker även det är snyggt att styla  med T-shirt med tryck, t.ex ditt favoritmärkes logotyp, ett statement eller ditt favoritband. Nedan på bildernna bär jag armyjackan med en svart T-shirt upptill.

2. Vit skjorta
En vit skjorta passar också jättebra till armyjackan. Jag tycker gärna att den får vara lite oversize.

3. Stickad tröja
För mig får armyjackan gärna vara lite oversize så man får plats med en stickad tröja under i t.ex vitt, svart eller grått. Det ger en lite mer vardaglig och avslappnad stil.

Plagg nedtill:

1. Svarta jeans, jeansshorts och jeanskjol
Mitt favoritplagg till Armyjackan är så enkelt som ett par svarta jeans. På sommaren kan du istället styla med ett par svarta jeansshorts eller jeanskjol. Jag väljer ett par boots eller svarta högklackade pumps till.

2. Svarta skinnnbyxor, skinnshorts eller skinnkjol
En annan snygg kombination är armyjacka med svarta skinnbyxor eller skinnkjol. Eller varför inte ett par shorts i skinn? Så snyggt med lite petsiga boots eller pumps med smal klack till.

3. Blå Jeans, jeansshorts och jeanskjol
Jag tycker även att det är snyggt att styla armyjackan till ett par klassiska jeans, gärna lite uttvättade.

Hur stylar du din armyjacka?

Bilder på mig i armyjackanFölj:
Dela

2 Kommentarer

 1. 23 mars, 2020 / 13:03

  Älskar jackan. Grönt är skönt! ^^

  • Maria
   26 mars, 2020 / 19:49

   Stort tack 🙂 Älskar den!

Kommentera


Söker du efter något?