Annons: Shoppa min stil

Väska
Jeans
Skjortklänning
Pullover
Boots
Kavaj
Väska
Kappa
Sneakers
Väska
Slipover
Väska
Väst
Kappa
Kappa
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kofta
Klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Tröja
T-shirt
Väska
Väska
Kjol
Kappa
Klänning
Byxor
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kofta
Väska
Knytblus
Kofta
Halsduk
T-shirt
Väska
T-shirt
Vit blus
Blus
Kavaj
Slingbacks
Skjorta
Byxor
Kjol
Linne
Kofta
Kostymbyxa
Klännning
Tröja
Kappa
Blus
Klänning
Väska
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Klänning
Klännning
Cardigan
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kavaj
Väska
Kjol
Väska
Pullover
Kofta
Kappa
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Grå kavaj
Satinkjol
Klänning
Tröja
Bag
Kofta
Byxor
Klänning
Väska
Kavaj
Kofta
Kavaj
Klänning
Kofta
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Cape
Väska
Klänning
Ankelboots
Kjol
Klänning
Stövel
Kjol
Kofta
Manolo Blahnik
Skjorta
Skjorta
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Byxor
Kjol
Pullover
Pälsjacka
Basker
Väska
Kofta
Linne
Pullover
Linne
Blus
Kofta
Väska
Kavaj
Kjol
Knytblus
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Slacks
Kofta
Skjorta
Skinnkjol
T-shirt
Knytblus
Stickad klänning
53   314
67   370
42   393
20   304
76   470

Vadstena Klosterhotell

Vadstena Klosterhotell
Blogginlägget är en annons för Vadstena Klosterhotell

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. Det här med att semestra inom Sverige har ju blivit allt mer populärt och det känns som att trenden verkligen kommer att hålla i sig. Det finns ju verkligen så många platser värt ett besök och en omväg i vårt avlånga vackra land.

Idag tänkte jag berätta för er om Vadstena Klosterhotell som, man av namnet förstår, ligger i Vadstena i Östergötland. Här får du möjlighet att bo som Heliga Birgitta på en plats som andas svensk historia. På klosterhotellet avnjuts middagarna i munkarnas gamla sovsalar och du kan även ta del av hotellets spa. Ett hotell som har allt man kan önska sig, framför allt om man är intresserad av svensk historia.

Vadstena Klosterhotell erbjuder även konferenspaket och anordnar bröllop och andra festligheter som man kan boka för att få en riktigt häftig upplevelse. Miljö är ju något jag värderar högt och tittar man på bilder från klosterhotellet blir man riktigt sugen på att testa det då det ser så mysigt och hemtrevligt ut.Nedan berättar jag om några saker man erbjuds som gäst på klosterhotellet. Läs mer på deras hemsida och planera för din nästa semester i Sverige.

 

Hotellrummen på Vadstena Klosterhotell

Cover image for Blogga om vårt unika klosterhotell!Kolla så mysiga rummen ser ut. De har totalt 81 hotellrum i flera byggnader på den historiska marken.
Det här rummet ger ju exakt den där historiska känslan som man är ute efter när man bor på Vadstena Klosterhotell. 

 

Kloster-SPA


De erbjuder även många olika behandlingar på klosterhotellet. Man kan till exempel välja olika behandlingar för ansikte, händer och fötter. De har även massage om man känner för det. På det erbjuds fler spabehandlingar som till exempel lerinpackning och helkroppspeeling. 

 

Mat och dryck

I Restaurang Munkklostret erbjuds både a la carte och avsmakningsmenyer tillsammans med en vinlista med viner från världens alla hörn. Menyn uppdateras och anpassas efter säsong. Råvarornas kvalitet är i fokus och kryddorna hämtas direkt från munkarnas örtagård. 

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?