Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Ankelboots
Klänning
Kavaj
Grå kavaj
T-shirt
Väska
Väska
Klänning
Väska
Klänning
Linne
Klänning
Klännning
T-shirt
Tröja
Blus
Skjorta
Kavaj
Väska
Väska
Kavaj
Kavaj
Kjol
Byxor
Klänning
Klänning
Pullover
Knytblus
Väska
Slacks
Kofta
Kofta
Byxor
Kofta
Tröja
Väska
Byxor
Kavaj
Väska
Kofta
T-shirt
Kofta
Stickad klänning
Jeans
Jacka
Kjol
Skjorta
Skjorta
Kappa
Kavaj
Kavaj
Klänning
Halsduk
Klänning
Kofta
Knytblus
Väska
Väska
Vit blus
Väska
Kappa
Kjol
Kavaj
Kofta
Väst
Kofta
Pullover
Kappa
Kavaj
Kofta
Väska
Klänning
T-shirt
Klänning
Kjol
Kappa
Klänning
Klänning
Bag
Kjol
Skinnkjol
Slipover
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Blus
Knytblus
Klännning
Kofta
Sneakers
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Kofta
Kavaj
Klänning
Klänning
T-shirt
Väska
Slingbacks
T-shirt
Kavaj
Cape
Linne
Tröja
Väska
Pullover
Basker
Kostymbyxa
Kofta
T-shirt
T-shirt
Skjorta
Kappa
Cardigan
Kavaj
Kofta
Pälsjacka
Väska
Byxor
Blus
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Satinkjol
Kappa
Pullover
Klänning
Stövel
Kofta
Väska
Blus
Skjortklänning
Linne
Väska
21   324
43   398
51   450
38   399
30   408

Wedding Store Malmö – bröllopsklänning provning 4

Wedding Store Malmö – bröllopsklänning provning 4

Hej fina. Idag var jag provade brudklänning hos Wedding Store Malmö. Jag träffade dom på bröllopsmässan Bröllopsfeber och passade då på att boka den här tiden. Jag hade Anna med mig som smakråd/påhejare. Jag får nog säga att jag idag kom närmare att veta vad jag vill ha, men som det ser ut hade jag behövt få den specialdesignad. Jag gillade verkligen överdelen på en av klänningarna men hade velat byta färgen på tyget närmast huden. Sedan hade jag dessutom velat ha en helt annat nederdel så ja, en bit över budget men jag har gott om tid och behöver inte bestämma mig idag. Men har nog inte gillat en övre del på en brudklänning som jag gjorde med denna. Får fundera helt enkelt. De var väldigt hjälpsamma och trevliga på Wedding Store Malmö. Fick en väldigt bra känsla och kan verkligen tänka mig att köpa min klänning av dom.

Efter provningen hade jag och Anna bokat tid med vår fotograf Jonny som skulle fota oss båda samt var för sig i våra outfits. Det blev fina bilder! Så härligt väder idag också. Efter fotograferingen åt vi lunch på Holy Greens och sedan tog vi en kaffe på Espresso House. Nu är jag hemma och jag och Carl ska snart äta middag. Hoppas ni haft en fin lördag. Bilder från Wedding Store Malmö och provningen nedan. Ingen bild på min favorit, det får vara hemligt :).

Bilder: Wedding store MalmöFölj:
Dela

6 Kommentarer

  • Maria
   25 mars, 2020 / 17:25

   Bröllopet blir juli 2021:)

 1. 23 mars, 2020 / 12:39

  Häftigt! Minne för livet!
  Jag har haft glädjen att få fotografera före och under ett bröllop med sminkning, påklädning, brudparsbilder både i skogen och rapsfält och mingel och bröllopet. Festen efter hoppade vi över fotograferingen av. Det var en riktigt häftig upplevelse.
  Lycka till med brudklänningsjakten
  Kram Kajsa

   • Maria
    26 mars, 2020 / 19:49

    ❤️

  • Maria
   26 mars, 2020 / 19:49

   Häftigt, tack för att du delar med dig! Tack så mycket 🙂

Kommentera


Söker du efter något?