Annons: Shoppa min stil

Kofta
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
T-shirt
Klänning
Kavaj
Slipover
Väska
Boots
Kappa
Kofta
Kofta
Kjol
Klänning
Blus
Väska
Linne
Kavaj
Klänning
Ankelboots
Slacks
Klänning
Cape
Kofta
Vit blus
Väska
Väska
Satinkjol
Väst
Väska
Pullover
Kappa
Kappa
T-shirt
Tröja
Klänning
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Kjol
Skjorta
Kavaj
Byxor
Tröja
Klänning
Kavaj
Kappa
T-shirt
Väska
Väska
Skjorta
Kostymbyxa
Klänning
Kappa
Kavaj
Väska
Jeans
Väska
Väska
Kofta
Skjortklänning
Väska
Kofta
Väska
Grå kavaj
Pullover
Tröja
Sneakers
Kofta
Klänning
Klänning
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kofta
Väska
Kofta
Väska
Stövel
Byxor
Kofta
Kavaj
Slingbacks
Kofta
Kavaj
Pullover
Kofta
Väska
Kjol
Cardigan
Bag
Kjol
Kofta
Klänning
Kavaj
T-shirt
Stickad klänning
Klännning
Skjorta
Halsduk
Byxor
Skjorta
Kofta
Byxor
Kjol
T-shirt
Manolo Blahnik
Blus
Pullover
Knytblus
Kavaj
Väska
Klänning
Knytblus
Pälsjacka
T-shirt
Väska
Linne
Skjorta
Knytblus
Skinnkjol
Skjorta
Kjol
Linne
Blus
Kappa
Kavaj
Kjol
Klänning
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Klänning
Basker
Kavaj
Klännning
13   56
69   337
60   416
112   413
70   460

Wedding Store Malmö – bröllopsklänning provning 4

Wedding Store Malmö – bröllopsklänning provning 4

Hej fina. Idag var jag provade brudklänning hos Wedding Store Malmö. Jag träffade dom på bröllopsmässan Bröllopsfeber och passade då på att boka den här tiden. Jag hade Anna med mig som smakråd/påhejare. Jag får nog säga att jag idag kom närmare att veta vad jag vill ha, men som det ser ut hade jag behövt få den specialdesignad. Jag gillade verkligen överdelen på en av klänningarna men hade velat byta färgen på tyget närmast huden. Sedan hade jag dessutom velat ha en helt annat nederdel så ja, en bit över budget men jag har gott om tid och behöver inte bestämma mig idag. Men har nog inte gillat en övre del på en brudklänning som jag gjorde med denna. Får fundera helt enkelt. De var väldigt hjälpsamma och trevliga på Wedding Store Malmö. Fick en väldigt bra känsla och kan verkligen tänka mig att köpa min klänning av dom.

Efter provningen hade jag och Anna bokat tid med vår fotograf Jonny som skulle fota oss båda samt var för sig i våra outfits. Det blev fina bilder! Så härligt väder idag också. Efter fotograferingen åt vi lunch på Holy Greens och sedan tog vi en kaffe på Espresso House. Nu är jag hemma och jag och Carl ska snart äta middag. Hoppas ni haft en fin lördag. Bilder från Wedding Store Malmö och provningen nedan. Ingen bild på min favorit, det får vara hemligt :).

Bilder: Wedding store MalmöFölj:
Dela

6 Kommentarer

  • Maria
   25 mars, 2020 / 17:25

   Bröllopet blir juli 2021:)

 1. 23 mars, 2020 / 12:39

  Häftigt! Minne för livet!
  Jag har haft glädjen att få fotografera före och under ett bröllop med sminkning, påklädning, brudparsbilder både i skogen och rapsfält och mingel och bröllopet. Festen efter hoppade vi över fotograferingen av. Det var en riktigt häftig upplevelse.
  Lycka till med brudklänningsjakten
  Kram Kajsa

   • Maria
    26 mars, 2020 / 19:49

    ❤️

  • Maria
   26 mars, 2020 / 19:49

   Häftigt, tack för att du delar med dig! Tack så mycket 🙂

Kommentera


Söker du efter något?