Annons: Shoppa min stil

Kofta
Blus
Klännning
T-shirt
Kjol
T-shirt
Väska
Kostymbyxa
Klänning
Knytblus
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Skjorta
Ankelboots
Klänning
Kavaj
Tröja
Kavaj
T-shirt
Knytblus
Kjol
Blus
Kofta
Skjorta
Klänning
Sneakers
Kofta
Kavaj
Kofta
Skinnkjol
Pälsjacka
Kavaj
Klänning
Boots
Kappa
Klänning
Linne
Väska
Bag
Pullover
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Väska
Kofta
Klänning
Skjorta
Cape
Skjorta
Slacks
Kavaj
Väska
Skjorta
Väska
Kavaj
Pullover
Byxor
Byxor
Tröja
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Kavaj
T-shirt
Väst
Kofta
Linne
Slingbacks
Klänning
Tröja
Klänning
Väska
Väska
Kjol
Pullover
Stövel
Klännning
Byxor
Linne
Klänning
Kofta
Grå kavaj
Kjol
Klänning
Kavaj
Kjol
Väska
Basker
Kappa
Kappa
Blus
Cardigan
Kavaj
T-shirt
Kofta
Väska
Klänning
Knytblus
Kavaj
Jeans
Kavaj
Klänning
Kjol
Byxor
Halsduk
Skjorta
Kappa
Väska
Slipover
Kofta
Skjortklänning
Kjol
Väska
Kappa
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Vit blus
Kofta
Kofta
T-shirt
Satinkjol
Manolo Blahnik
Väska
Väska
Kofta
Klänning
Kavaj
T-shirt
Pullover
Klänning
Kofta
Väska
T-shirt
Kappa
Stickad klänning
83   308
65   507
45   366
40   417
64   389

Update från hemmakontoret

Hej fina. Det blev i stort sett en hel veckas jobb från hemmakontoret i vardagsrummet. Och det har gått riktigt bra och sedan en vecka tillbaka har jag behövt väldigt jobba mycket då det nu i Coronatider är en hel del kommunikation som vi på marknad måste få ut. Jag började jobba hemma då jag kände mig förkyld men jag är rätt säker på att jag inte hade någon influensa och Corona utan en vanlig förkylning. Nu känner jag mig frisk och tänker att jag ska ta det lugnt i helgen och jobba från kontoret nästa vecka om inga nya restriktioner ges. Carl är inte heller sjuk men det är ju helt andra restriktioner i Danmark så han kommer jobba mestadels hemifrån även nästa vecka.

Stay safe <3.

 

Följ:
Dela

4 Kommentarer

 1. 21 mars, 2020 / 23:44

  Ja men det går faktiskt rikitgt bra,jag pluggar ju förvisso, men är ju samma som jobba bara man hittar karakräten

  • Maria
   25 mars, 2020 / 17:25

   Ja det är sant. Man kommer ju in i det efter ett tag 🙂

 2. 23 mars, 2020 / 08:37

  Jag jobbar vanligtvis jämna veckor på sjön, men då rederiet valt att ställa in alla avgångar fram till mitten av april så finns det mer tid för mig att jobba hemifrån och planera lite inför framtiden med vad jag vill göra. Ojämna veckor jobbar jag hemifrån, så för mig blir det en mer normal vecka.

  • Maria
   25 mars, 2020 / 17:26

   Så skönt med den möjligheten. Och ja, tänker mycket på framtiden jag med i dessa tider:)

Kommentera


Söker du efter något?