Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Skjortklänning
Pullover
Väska
Jeans
Väska
Linne
T-shirt
Väska
Kavaj
Kofta
Bag
Kavaj
Väska
Skjorta
Skjorta
Kappa
Kofta
Kavaj
Cardigan
Kjol
Kofta
Kavaj
Kavaj
Basker
Linne
Kavaj
Kappa
Skjorta
Väska
Kavaj
Cape
Klänning
Kavaj
Knytblus
Kofta
T-shirt
Väska
Kavaj
Kappa
Väska
Slipover
Väska
Tröja
Klänning
Kofta
Kofta
Halsduk
Sneakers
Kofta
Pullover
T-shirt
Kavaj
Klänning
Stövel
Väska
Byxor
Klänning
Kjol
Klänning
Satinkjol
Kavaj
Klänning
Tröja
Väst
Klänning
Skjorta
Skjorta
Pullover
Kavaj
Tröja
Väska
Knytblus
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Pälsjacka
Knytblus
Linne
Kofta
Byxor
Vit blus
Kjol
T-shirt
Kjol
Grå kavaj
Klänning
Byxor
Klännning
Kappa
Rosa kostymbyxor
Väska
Slacks
Klänning
Klänning
Ankelboots
Kofta
Kofta
Blus
Väska
Klänning
Skjorta
Kappa
Väska
Klänning
Klänning
Kofta
Kofta
Kavaj
T-shirt
Kjol
Byxor
Manolo Blahnik
Kofta
Blus
Kavaj
Klännning
Boots
Stickad klänning
Väska
Pullover
Kostymbyxa
Skinnkjol
Skjorta
Slingbacks
T-shirt
Kjol
Klänning
Blus
Väska
Kappa
T-shirt
T-shirt
Klänning
Väska
Kjol
Skjorta
37   224
65   445
30   395
33   384
23   298

Update från hemmakontoret

Hej fina. Det blev i stort sett en hel veckas jobb från hemmakontoret i vardagsrummet. Och det har gått riktigt bra och sedan en vecka tillbaka har jag behövt väldigt jobba mycket då det nu i Coronatider är en hel del kommunikation som vi på marknad måste få ut. Jag började jobba hemma då jag kände mig förkyld men jag är rätt säker på att jag inte hade någon influensa och Corona utan en vanlig förkylning. Nu känner jag mig frisk och tänker att jag ska ta det lugnt i helgen och jobba från kontoret nästa vecka om inga nya restriktioner ges. Carl är inte heller sjuk men det är ju helt andra restriktioner i Danmark så han kommer jobba mestadels hemifrån även nästa vecka.

Stay safe <3.

 

Följ:
Dela

4 Kommentarer

 1. 21 mars, 2020 / 23:44

  Ja men det går faktiskt rikitgt bra,jag pluggar ju förvisso, men är ju samma som jobba bara man hittar karakräten

  • Maria
   25 mars, 2020 / 17:25

   Ja det är sant. Man kommer ju in i det efter ett tag 🙂

 2. 23 mars, 2020 / 08:37

  Jag jobbar vanligtvis jämna veckor på sjön, men då rederiet valt att ställa in alla avgångar fram till mitten av april så finns det mer tid för mig att jobba hemifrån och planera lite inför framtiden med vad jag vill göra. Ojämna veckor jobbar jag hemifrån, så för mig blir det en mer normal vecka.

  • Maria
   25 mars, 2020 / 17:26

   Så skönt med den möjligheten. Och ja, tänker mycket på framtiden jag med i dessa tider:)

Kommentera


Söker du efter något?