Annons: Shoppa min stil

Jeans
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Klännning
Pullover
T-shirt
Klänning
Klännning
Kavaj
Skjorta
Linne
Klänning
Skjortklänning
Kavaj
Väska
Väska
Skjorta
Klänning
Kofta
Byxor
Kofta
Pullover
Väska
Väska
Kofta
Halsduk
Kappa
Klänning
T-shirt
Slacks
Väst
T-shirt
Pälsjacka
Klänning
Klänning
Skinnkjol
Blus
Stickad klänning
Kofta
Kofta
Kofta
Slipover
Tröja
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Klänning
Cardigan
Byxor
Vit blus
Knytblus
Kappa
Väska
Klänning
Manolo Blahnik
Linne
Kappa
Skjorta
Väska
Klänning
Kavaj
Skjorta
Väska
Boots
T-shirt
Väska
Pullover
Kappa
Kostymbyxa
Klänning
Kofta
Grå kavaj
Skjorta
Slingbacks
Kavaj
Bag
T-shirt
Kavaj
Kjol
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kappa
Kavaj
Tröja
Väska
Byxor
Kofta
Kavaj
Tröja
Kjol
Väska
Kavaj
Knytblus
Kofta
Kjol
Väska
Skjorta
T-shirt
Cape
Klänning
Basker
Blus
Kjol
Byxor
Kjol
Kappa
Kjol
Väska
Skjorta
Kofta
Väska
Kofta
Väska
Ankelboots
Klänning
Väska
Satinkjol
Sneakers
Klänning
Blus
Kofta
Kjol
Pullover
Stövel
T-shirt
Kofta
Linne
Kavaj
Väska
Klänning
Kofta
Skjorta
13   56
69   337
60   416
112   413
70   460

Outfit med gråa jeans

Outfit med gråa jeans
– Annons: Blogginlägg i samarbete med Erikshjälpen Malmö

Hej fina. Min senaste outfit i samarbete med secondhandbutiken Erikshjälpen Malmö är en med ett par gråa jeans och en vit oversize T-shirt. De har verkligen ett jättestort sortiment med jeans, T-shirts, tröjor, kostymer, klänningar, kjolar, skor med mera. Jag hittar alltid en massa fint när jag är där.

Jag kan inte minnas när jag senast hade ett par gråa jeans. Har tyckt att det är svårt att styla men nu har jag hittat flera stilikoner som inspirerat mig så jag har varit på jakt efter ett par. Blev så glad att hitta de perfekta just hos Erikshjälpen då man där handlar hållbart och dessutom hjälper barn i nöd.

Jag stylade de gråa jeansen med en vit T-shirt och svart oversize kavaj härom veckan. En outfit jag kände mig självsäker i. Det är något jag kommit fram till, att det jag har på mig påverkar hur jag känner mig. Ibland behöver jag lite mer självsäkerhet så då kan jag köra t.ex jeans, t-shirt och oversize kavaj och när jag vill känna mig mer elegant kan jag välja en tweeddräkt eller fodralklänning.

 

Bilder: Outfit med gråa jeans


 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?