Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Ankelboots
Kofta
Klännning
Kavaj
Pullover
Slingbacks
Pälsjacka
Sneakers
Kjol
Väska
Väska
Väska
Skjorta
Klänning
Jeans
Klänning
Väska
Kavaj
T-shirt
Kappa
Kofta
Knytblus
Kofta
T-shirt
Skjorta
Kofta
Byxor
Klänning
Kjol
Stövel
Kappa
Klänning
Kofta
Väst
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Tröja
Kavaj
Knytblus
Klänning
Kavaj
Klänning
Pullover
Kofta
Kappa
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Klänning
Halsduk
Kappa
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Väska
Linne
Väska
Kofta
Skjorta
T-shirt
Kofta
Kavaj
Kofta
Rosa kostymbyxor
Klänning
Jacka
Vit blus
Klännning
T-shirt
T-shirt
Skjorta
Slipover
Väska
Pullover
Kjol
Blus
Kjol
Satinkjol
Linne
Kavaj
Väska
Pullover
Kavaj
Kofta
Linne
Kofta
Knytblus
Slacks
Byxor
Väska
Byxor
Skinnkjol
Skjortklänning
Klänning
Tröja
Väska
Cape
Kofta
Klänning
Blus
Grå kavaj
Väska
T-shirt
Stickad klänning
Klänning
Väska
Kofta
Kappa
Klänning
Kavaj
Klänning
Blus
Klänning
Cardigan
Basker
Kostymbyxa
Klänning
Tröja
Byxor
Kjol
Skjorta
Klänning
Skjorta
Klänning
Väska
Väska
Väska
Kofta
Kavaj
Klänning
Bag
Blus
Kappa
Väska
21   324
43   398
51   450
38   399
30   408

Outfit med gråa jeans

Outfit med gråa jeans
– Annons: Blogginlägg i samarbete med Erikshjälpen Malmö

Hej fina. Min senaste outfit i samarbete med secondhandbutiken Erikshjälpen Malmö är en med ett par gråa jeans och en vit oversize T-shirt. De har verkligen ett jättestort sortiment med jeans, T-shirts, tröjor, kostymer, klänningar, kjolar, skor med mera. Jag hittar alltid en massa fint när jag är där.

Jag kan inte minnas när jag senast hade ett par gråa jeans. Har tyckt att det är svårt att styla men nu har jag hittat flera stilikoner som inspirerat mig så jag har varit på jakt efter ett par. Blev så glad att hitta de perfekta just hos Erikshjälpen då man där handlar hållbart och dessutom hjälper barn i nöd.

Jag stylade de gråa jeansen med en vit T-shirt och svart oversize kavaj härom veckan. En outfit jag kände mig självsäker i. Det är något jag kommit fram till, att det jag har på mig påverkar hur jag känner mig. Ibland behöver jag lite mer självsäkerhet så då kan jag köra t.ex jeans, t-shirt och oversize kavaj och när jag vill känna mig mer elegant kan jag välja en tweeddräkt eller fodralklänning.

 

Bilder: Outfit med gråa jeans


 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?