Annons: Shoppa min stil

Väska
Skjorta
Väst
Manolo Blahnik
Kavaj
Skjorta
Klännning
Knytblus
Kappa
Skjorta
Väska
Stövel
Kappa
Klänning
Pullover
Väska
Kjol
Kofta
Boots
T-shirt
Satinkjol
Byxor
Skinnkjol
Blus
Väska
Väska
Tröja
Kavaj
Kavaj
Skjortklänning
Pullover
T-shirt
Skjorta
Vit blus
Klänning
Väska
Kofta
Bag
Väska
Linne
Klänning
Väska
Väska
Skjorta
Klänning
Väska
Slingbacks
Klänning
Kavaj
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kjol
Byxor
Kavaj
Kappa
Kofta
Kofta
Klänning
Kavaj
Slipover
Kofta
Kavaj
Tröja
Kavaj
Tröja
Byxor
Kofta
Väska
Kavaj
Kavaj
Blus
Pullover
T-shirt
Kofta
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Kjol
Jeans
Kavaj
Kappa
Klänning
Klänning
T-shirt
Stickad klänning
Sneakers
T-shirt
Grå kavaj
Klänning
Cape
Väska
Linne
Basker
Kjol
Byxor
Kavaj
Klänning
Halsduk
Kofta
Klänning
T-shirt
Klänning
Kostymbyxa
Linne
T-shirt
Väska
Skjorta
T-shirt
Pälsjacka
Klänning
Skjorta
Cardigan
Pullover
Kofta
Knytblus
Kappa
Väska
Kofta
Kjol
Väska
Klännning
Kofta
Kappa
Kjol
Blus
Kofta
Klänning
Ankelboots
Väska
Skjorta
Kavaj
Knytblus
Slacks
Klänning
Kavaj
Kjol
53   301
108   357
70   443
89   471
68   592

Ingen mil – min träning 15/3

Hej fina. I söndags körde jag och Carl vår traditionsenliga springtur längs Ribban. Mysigt att kunna träna tillsammans och Carl är en bra tränare till mig som peppar och hejar :). Den här söndagen kände jag dock att min kropp inte orkade en hel mil men jag kämpade mig igenom 8,5 kilometer vilket jag får vara nöjd med.

Nu får man kanske snart gå över till hemmaträning om Sverige någon gång inför det som Frankrike nu gjort med hemkarantän. Jag hade inte gått till gymmet nu ändå men det är skönt att kunna springa utomhus i friska luften.

Hoppas ni håller er friska! 🙂 Ha en fin tisdag!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?