Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kjol
Väska
Linne
Klännning
Byxor
Kavaj
Linne
Klänning
Kjol
Väska
Linne
Klännning
Byxor
Kavaj
Linne
5   88
48   304
56   405
29   392
49   391

Ingen mil – min träning 15/3

Hej fina. I söndags körde jag och Carl vår traditionsenliga springtur längs Ribban. Mysigt att kunna träna tillsammans och Carl är en bra tränare till mig som peppar och hejar :). Den här söndagen kände jag dock att min kropp inte orkade en hel mil men jag kämpade mig igenom 8,5 kilometer vilket jag får vara nöjd med.

Nu får man kanske snart gå över till hemmaträning om Sverige någon gång inför det som Frankrike nu gjort med hemkarantän. Jag hade inte gått till gymmet nu ändå men det är skönt att kunna springa utomhus i friska luften.

Hoppas ni håller er friska! 🙂 Ha en fin tisdag!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?