Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klänning
Väska
Jeans
Kavaj
Kjol
Pullover
Kavaj
Ankelboots
Kavaj
Klänning
Klännning
Linne
Byxor
Linne
Cardigan
Väska
Väska
17   187
29   394
56   568
79   586
56   471

Ingen mil – min träning 15/3

Hej fina. I söndags körde jag och Carl vår traditionsenliga springtur längs Ribban. Mysigt att kunna träna tillsammans och Carl är en bra tränare till mig som peppar och hejar :). Den här söndagen kände jag dock att min kropp inte orkade en hel mil men jag kämpade mig igenom 8,5 kilometer vilket jag får vara nöjd med.

Nu får man kanske snart gå över till hemmaträning om Sverige någon gång inför det som Frankrike nu gjort med hemkarantän. Jag hade inte gått till gymmet nu ändå men det är skönt att kunna springa utomhus i friska luften.

Hoppas ni håller er friska! 🙂 Ha en fin tisdag!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?