Annons: Shoppa min stil

Kjol
Gucciskärp
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kappa
Klänning
Klänning
Blus
Kjol
Gucciskärp
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kappa
Klänning
Klänning
Blus
41   270
40   287
81   368
51   389
58   328

Ingen mil – min träning 15/3

Hej fina. I söndags körde jag och Carl vår traditionsenliga springtur längs Ribban. Mysigt att kunna träna tillsammans och Carl är en bra tränare till mig som peppar och hejar :). Den här söndagen kände jag dock att min kropp inte orkade en hel mil men jag kämpade mig igenom 8,5 kilometer vilket jag får vara nöjd med.

Nu får man kanske snart gå över till hemmaträning om Sverige någon gång inför det som Frankrike nu gjort med hemkarantän. Jag hade inte gått till gymmet nu ändå men det är skönt att kunna springa utomhus i friska luften.

Hoppas ni håller er friska! 🙂 Ha en fin tisdag!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?