Annons: Shoppa min stil

Klänning
T-shirt
Skjorta
Väska
Byxor
Kappa
Väska
Stövel
Kostymbyxa
Linne
Jeans
Linne
T-shirt
T-shirt
T-shirt
Byxor
Tröja
Kavaj
Klänning
Pullover
Byxor
Klänning
Ankelboots
Knytblus
Väska
Kavaj
Klänning
Kofta
Kjol
Kofta
Klänning
Kofta
Väska
Slingbacks
Knytblus
Bag
Skjorta
Satinkjol
Väska
T-shirt
Kofta
Sneakers
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kjol
Väska
Kjol
Tröja
Klännning
Kofta
Byxor
Blus
Kofta
Väska
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Cape
Kofta
Pullover
Rosa kostymbyxor
Väst
Väska
Kavaj
Cardigan
Stickad klänning
Kavaj
Kofta
Klänning
Klännning
Kjol
Klänning
Knytblus
Kappa
Klänning
Väska
Väska
Skjortklänning
Kofta
Väska
Kappa
Klänning
Kofta
Skjorta
Klänning
Kavaj
Kjol
Väska
Slipover
Klänning
Kappa
Pullover
Tröja
Pälsjacka
Kjol
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Väska
Skjorta
Basker
Klänning
Kjol
Linne
Kofta
T-shirt
Skjorta
Kofta
Halsduk
Pullover
T-shirt
Grå kavaj
Kavaj
Kappa
Vit blus
Kavaj
Boots
Kofta
Klänning
Väska
Blus
Klänning
Skinnkjol
Manolo Blahnik
Väska
Kofta
Slacks
Kappa
Blus
Väska
20   114
67   329
41   385
20   301
76   465

Nya second hand-fynd

God morgon mina fina. Det är verkligen mycket på jobbet nu och jag försöker på något sätt jobba in fem dagars jobb på tre dagar. Även om konferenser är hur bra som helst, framför allt på lång sikt, så tar det ju tid från annat ur ett kortare perspektiv.

Igår efter jobbet åkte jag direkt till Erikshjälpen Malmö för att prata vidare om vårt samarbete och spana in deras otroligt fina sortiment. Jag gillar ju framför allt deras klädavdelning men de har ju så mycket mer: inredning, barnkläder, samlarsaker, skor, böcker, accessoarer med mera. Där finns verkligen något för alla och något för alla tillfällen. För mig är det självklart att köpa second hand. Och utöver att hitta fina produkter hjälper man ju även miljön och människor som har det svårt på Erikshjälpen Malmö.

Igår fyndade jag ett par högklackade skor från Steve Madden, två par jeans, en vit T-shirt, en stickad tröja och en väst. Sedan fick jag även med mig en del annat som jag ska visa mina följare. Jag är stolt över att vara ambassadör för Erikshjälpen Malmö där jag både fyndar en massa själv och kan visa andra vad de kan hitta second hand hos dom.

Jag inviger ett par av jeansen och T-shirten redan idag. Det känns så mycket bättre att handla hållbart second hand än att köpa nytt. Visst, vissa produkter kommer man fortsätta köpa nytt (underkläder, träningskläder, tidlösa klassiker) men jag tror att alla skulle kunna handla mycket mer begagnat.


 

Följ:
Dela

6 Kommentarer

 1. 12 mars, 2020 / 06:32

  Snyggt hittat.
  Inspirerande.

  • Maria
   12 mars, 2020 / 08:04

   Tack! ??

  • Maria
   12 mars, 2020 / 08:04

   Rekommenderas verkligen ?

 2. 13 mars, 2020 / 10:06

  Vad kul att man kan fynda på second-hand sådär!

  • Maria
   15 mars, 2020 / 14:40

   Verkligen ?

Kommentera


Söker du efter något?