Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klänning
Väska
Klännning
Kavaj
Knytblus
Linne
Vit blus
Blus
Kavaj
Basker
Pälsjacka
Jeans
Pullover
Kofta
Kavaj
Kavaj
Byxor
Kavaj
Klänning
Klännning
Väska
Kavaj
Satinkjol
Klänning
Knytblus
Rosa kostymbyxor
Byxor
Cardigan
Klänning
Linne
Kavaj
Grå kavaj
Kavaj
Väska
Ankelboots
29   342
80   525
48   542
40   610
59   671

Nya second hand-fynd

God morgon mina fina. Det är verkligen mycket på jobbet nu och jag försöker på något sätt jobba in fem dagars jobb på tre dagar. Även om konferenser är hur bra som helst, framför allt på lång sikt, så tar det ju tid från annat ur ett kortare perspektiv.

Igår efter jobbet åkte jag direkt till Erikshjälpen Malmö för att prata vidare om vårt samarbete och spana in deras otroligt fina sortiment. Jag gillar ju framför allt deras klädavdelning men de har ju så mycket mer: inredning, barnkläder, samlarsaker, skor, böcker, accessoarer med mera. Där finns verkligen något för alla och något för alla tillfällen. För mig är det självklart att köpa second hand. Och utöver att hitta fina produkter hjälper man ju även miljön och människor som har det svårt på Erikshjälpen Malmö.

Igår fyndade jag ett par högklackade skor från Steve Madden, två par jeans, en vit T-shirt, en stickad tröja och en väst. Sedan fick jag även med mig en del annat som jag ska visa mina följare. Jag är stolt över att vara ambassadör för Erikshjälpen Malmö där jag både fyndar en massa själv och kan visa andra vad de kan hitta second hand hos dom.

Jag inviger ett par av jeansen och T-shirten redan idag. Det känns så mycket bättre att handla hållbart second hand än att köpa nytt. Visst, vissa produkter kommer man fortsätta köpa nytt (underkläder, träningskläder, tidlösa klassiker) men jag tror att alla skulle kunna handla mycket mer begagnat.


 

Följ:
Dela

6 Kommentarer

 1. 12 mars, 2020 / 06:32

  Snyggt hittat.
  Inspirerande.

  • Maria
   12 mars, 2020 / 08:04

   Tack! 👏🏼

  • Maria
   12 mars, 2020 / 08:04

   Rekommenderas verkligen 😍

 2. 13 mars, 2020 / 10:06

  Vad kul att man kan fynda på second-hand sådär!

  • Maria
   15 mars, 2020 / 14:40

   Verkligen 😍

Kommentera


Söker du efter något?