Annons: Shoppa min stil

Kappa
Blus
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Grå kavaj
Kjol
Kavaj
Väska
Väska
Cardigan
Kavaj
Pälsjacka
Klännning
Klänning
Knytblus
Klännning
Blus
Kavaj
Ankelboots
Väska
Klänning
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kavaj
Byxor
Kavaj
Kavaj
Kostymbyxa
Kavaj
Kavaj
Blus
Linne
Kavaj
Satinkjol
Väska
T-shirt
Klänning
Knytblus
Kofta
Vit blus
Klänning
Byxor
Jeans
Linne
Pullover
Basker
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Jeans och T-shirt outfit

Blogginlägget innehåller annonslänkar genom Apprl

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. När det kommer till mode tycker jag att man kan klä sig så snyggt utan att krångla till det. Jag älskar tidlöst mode som håller år efter år och aldrig blir omodernt. Ett exempel på en sådan outfit är jeans och T-shirt. Såklart kan man variera modellen på jeansen och T-shirten och styla dem med olika skor, väskor, solglasögon med mera.

Nedan bär jag mina second-handköpta jeans från Gina Tricot och en vit T-shirt från Carin Wester. Jag älskar T-shirten då den är lite tjockare i tyget och därmed inte genomskinlig. Jag stylade min jeans och T-shirt outfit med ett par stora solglasögon från Gucci, min perfekta vardagsväska från Mulberry och ett par svarta pumps från H&M. Hade även en kavaj i oversizemodell till på en av bilderna.

Det jag vill säga är att en så enkel outfit som jeans och vit T-shirt kan ändå vara så snygg. Man behöver inte krångla till det för att få till en moderiktig look :). Ha en underbar dag!Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?