Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kavaj
Väska
Väska
Manolo Blahnik
Klänning
Jeansjacka
Kofta
Byxor
Skjorta
Klänning
Klänning
Vit blus
Linne
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kofta
Skjorta
Kjol
Kappa
Kavaj
Kofta
T-shirt
Kavaj
Klännning
T-shirt
Tröja
Knytblus
Kavaj
Väska
Kofta
Grå kavaj
Sandaler
Kappa
Kofta
Slingbacks
Blus
Väska
Klänning
Kofta
Cardigan
Klänning
Kofta
Kappa
Klänning
Slipover
Kjol
T-shirt
Väska
Kavaj
Väska
Plisserad kjol
Kavaj
Pälsjacka
Skjorta
Kofta
Skjorta
Klänning
Klännning
Väska
Stickad klänning
Klänning
Väska
Kjol
Satinkjol
Knytblus
Satinkjol
Sneakers
T-shirt
Kavaj
Kappa
Kavaj
Väska
Skjorta
Kofta
Pullover
Blå klänning
Blus
Byxor
Pullover
Skinnkjol
T-shirt
Basker
Boots
Byxor
T-shirt
Kofta
Skjorta
Tröja
Klänning
Kjol
Tröja
Väska
Cape
Kofta
Kostymbyxa
Linne
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Skjorta
Klänning
Halsduk
Kavaj
Kofta
Väska
Skjortklänning
Väska
Väska
Klänning
Väska
Blus
Grön klänning
Klänning
Svarta jeans
Stövel
Väska
Kavaj
Kjol
T-shirt
Pullover
Byxor
Slacks
Linne med spets
Klänning
Kappa
Plisserad kjol
Väska
Kjol
Kjol
Väska
Ankelboots
Kappa
Linne
Pullover
Kavaj
T-shirt
Klänning
Kavaj
Klänning
Kofta
Cardigan
Klänning
Jeans
T-shirt
Bag
Kjol
T-shirt
Väska
Kofta
Väst
Kavaj
Knytblus
29   267
78   325
75   303
42   350
56   381

Nytt rekord på milen – min träning 8/3

Nytt rekord på milen – min träning 8/3

Hej fina. Hoppas att ni haft en bra helg. Som jag nämnde hade jag och Carl en riktig fixardag igår och under eftermiddagen kom vi ut på en löptur. Vi satsade på milen men jag kände mig lite illamående så var lite rädd ett tag att det inte skulle funka. Men det gjorde det, och det blev nytt rekord på milen för mig. 1:00:49 sprang vi på. Känner mig nöjd och jag tror verkligen att jag kommer klara årets mål att springa en mål under timmen. Kändes bra att slå nytt rekord på självaste kvinnodagen också.

På kvällen lagade vi god lax med med potatis och sås. Nu har jag packat klart till tvådagarskonferensen som jag och mina marknadskollegor åker på idag. Vi ska till Skånska Arild och ha möte men även hinna vissa utomhusaktiviteter och middag. Blir nog jättekul! Ha en underbar måndag!

 

Följ:

2 Kommentarer

 1. 9 mars, 2020 / 22:50

  Skönt med både fixardag och löptur, snygg väska har en liknande

  • Maria
   11 mars, 2020 / 18:26

   Verkligen! Aha så praktiskt och snyggt med sådan väska 🙂

Kommentera


Söker du efter något?