Annons: Shoppa min stil

Ankelboots
Vit blus
Kavaj
Kjol
Kavaj
Klännning
Blus
T-shirt
Knytblus
Linne
Kavaj
Jeans
Kostymbyxa
Kavaj
Knytblus
Satinkjol
Kavaj
Klänning
Kofta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Klänning
Kavaj
Pälsjacka
Kavaj
Blus
Väska
Kavaj
Väska
Klännning
Kavaj
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Grå kavaj
Knytblus
Byxor
Byxor
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Pullover
Cardigan
Blus
Kappa
Basker
Linne
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Nytt rekord på milen – min träning 8/3

Nytt rekord på milen – min träning 8/3

Hej fina. Hoppas att ni haft en bra helg. Som jag nämnde hade jag och Carl en riktig fixardag igår och under eftermiddagen kom vi ut på en löptur. Vi satsade på milen men jag kände mig lite illamående så var lite rädd ett tag att det inte skulle funka. Men det gjorde det, och det blev nytt rekord på milen för mig. 1:00:49 sprang vi på. Känner mig nöjd och jag tror verkligen att jag kommer klara årets mål att springa en mål under timmen. Kändes bra att slå nytt rekord på självaste kvinnodagen också.

På kvällen lagade vi god lax med med potatis och sås. Nu har jag packat klart till tvådagarskonferensen som jag och mina marknadskollegor åker på idag. Vi ska till Skånska Arild och ha möte men även hinna vissa utomhusaktiviteter och middag. Blir nog jättekul! Ha en underbar måndag!

 

Följ:

2 Kommentarer

 1. 9 mars, 2020 / 22:50

  Skönt med både fixardag och löptur, snygg väska har en liknande

  • Maria
   11 mars, 2020 / 18:26

   Verkligen! Aha så praktiskt och snyggt med sådan väska 🙂

Kommentera


Söker du efter något?