Annons: Shoppa min stil

Kjol
Kjol
Tröja
Kavaj
Basker
Klänning
Klänning
Väska
Kofta
T-shirt
Halsduk
Pullover
T-shirt
Slipover
Cape
Kjol
Kavaj
Byxor
Kavaj
Klänning
Väska
Kofta
Kofta
Gucciskärp
Vit blus
Kofta
Väska
Väst
Väska
Skjorta
Klänning
Grå kavaj
Klänning
Kofta
Skjorta
Pullover
Klänning
Kappa
Väska
Kofta
Satinkjol
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Linne
Stickad klänning
Kavaj
Klänning
Cardigan
Sneakers
Kavaj
Väska
Kavaj
Väska
Rosa kostymbyxor
Body
Klänning
Klänning
Linne
Slipover
T-shirt
Väska
Kavaj
Kofta
Väska
Blus
Kofta
Byxor
Kavaj
Slipover
Kjol
Kofta
Blus
T-shirt
Pälsjacka
Kavaj
T-shirt
Cape
Kofta
Slipover
Slingbacks
Kappa
Väska
Väska
Pullover
Kofta
Klänning
Slacks
Kappa
Väska
Blå knytblus
Knytblus
Kavaj
Sandaler
Kappa
Stövel
Kavaj
Pullover
T-shirt
Väska
Skjorta
T-shirt
Väska
Kavaj
Byxor
Klänning
Stickad klänning
Svarta jeans
Kappa
Blus
Kavaj
Skjorta
Klänning
Cardigan
Kappa
Topp
Kjol
Grön klänning
Väska
Boots
Klänning
Klännning
Klänning
Bag
T-shirt
Klänning
Kofta
Satinkjol
Klänning
Väska
Jeans
Tröja
Kappa
Slipover vit
Väska
Kavaj
Skjorta
Tröja
Linne
Klänning
Skjortklänning
Kjol
Klännning
Kavaj
Linne med spets
Kofta
T-shirt
Plisserad kjol
Knytblus
Blå klänning
Klänning
Kjol
Knytblus
Kofta
Klänning
Ankelboots
Skjorta
Skinnkjol
Kjol
T-shirt
Skjorta
Skjorta
Kjol
Blus
Plisserad kjol
Kostymbyxa
Klänning
Kavaj
Kofta
Manolo Blahnik
Skjorta

Nytt rekord på milen – min träning 8/3

Nytt rekord på milen – min träning 8/3

Hej fina. Hoppas att ni haft en bra helg. Som jag nämnde hade jag och Carl en riktig fixardag igår och under eftermiddagen kom vi ut på en löptur. Vi satsade på milen men jag kände mig lite illamående så var lite rädd ett tag att det inte skulle funka. Men det gjorde det, och det blev nytt rekord på milen för mig. 1:00:49 sprang vi på. Känner mig nöjd och jag tror verkligen att jag kommer klara årets mål att springa en mål under timmen. Kändes bra att slå nytt rekord på självaste kvinnodagen också.

På kvällen lagade vi god lax med med potatis och sås. Nu har jag packat klart till tvådagarskonferensen som jag och mina marknadskollegor åker på idag. Vi ska till Skånska Arild och ha möte men även hinna vissa utomhusaktiviteter och middag. Blir nog jättekul! Ha en underbar måndag!

 

Följ:

2 Kommentarer

 1. 9 mars, 2020 / 22:50

  Skönt med både fixardag och löptur, snygg väska har en liknande

  • Maria
   11 mars, 2020 / 18:26

   Verkligen! Aha så praktiskt och snyggt med sådan väska 🙂

Kommentera


Looking for Something?