Annons: Shoppa min stil

Rosa kostymbyxor
Knytblus
Pullover
Kofta
Klänning
Kavaj
Grå kavaj
Skjorta
Kjol
Väska
Skjorta
Väska
Cardigan
Väska
Klänning
Slipover
Kofta
Klänning
Kofta
Skinnkjol
Kavaj
T-shirt
Klänning
Linne
T-shirt
Linne
Skjorta
Väska
Väska
Kjol
Pälsjacka
T-shirt
Tröja
Skjorta
Kofta
Kjol
Kavaj
Kofta
Tröja
Satinkjol
Skjorta
Boots
Klänning
Kavaj
Jeans
Kavaj
Blus
Klänning
Byxor
Kavaj
T-shirt
Klännning
Väska
Kofta
Manolo Blahnik
Klänning
Kappa
Byxor
Blus
Kofta
Klänning
Klänning
Kofta
Klänning
Pullover
Kjol
Kjol
Slacks
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kofta
Tröja
Slingbacks
Ankelboots
Linne
Väska
Klänning
Byxor
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Kofta
Kappa
Pullover
Väska
Väska
Pullover
Kavaj
Kjol
Kofta
Bag
Väska
Kavaj
Knytblus
Klänning
Stickad klänning
Byxor
Kjol
Kappa
Väska
T-shirt
Skjorta
Vit blus
Kofta
Sneakers
Skjortklänning
Väska
Klänning
Kavaj
T-shirt
Blus
Klänning
Kostymbyxa
Skjorta
Kofta
Klännning
Väska
Väska
Väska
Kappa
Skjorta
T-shirt
Väska
T-shirt
Halsduk
Kavaj
Cape
Kappa
Kofta
Väst
Basker
Kavaj
Kappa
Stövel
Knytblus
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

Nytt rekord på milen – min träning 8/3

Nytt rekord på milen – min träning 8/3

Hej fina. Hoppas att ni haft en bra helg. Som jag nämnde hade jag och Carl en riktig fixardag igår och under eftermiddagen kom vi ut på en löptur. Vi satsade på milen men jag kände mig lite illamående så var lite rädd ett tag att det inte skulle funka. Men det gjorde det, och det blev nytt rekord på milen för mig. 1:00:49 sprang vi på. Känner mig nöjd och jag tror verkligen att jag kommer klara årets mål att springa en mål under timmen. Kändes bra att slå nytt rekord på självaste kvinnodagen också.

På kvällen lagade vi god lax med med potatis och sås. Nu har jag packat klart till tvådagarskonferensen som jag och mina marknadskollegor åker på idag. Vi ska till Skånska Arild och ha möte men även hinna vissa utomhusaktiviteter och middag. Blir nog jättekul! Ha en underbar måndag!

 

Följ:

2 Kommentarer

 1. 9 mars, 2020 / 22:50

  Skönt med både fixardag och löptur, snygg väska har en liknande

  • Maria
   11 mars, 2020 / 18:26

   Verkligen! Aha så praktiskt och snyggt med sådan väska 🙂

Kommentera


Söker du efter något?