Annons: Shoppa min stil

Kappa
Kavaj
Boots
Väska
Klänning
Kappa
Väska
Väska
T-shirt
Stövel
Kjol
Kavaj
Kappa
Väska
Skinnkjol
Kofta
Klänning
Knytblus
Klänning
Kostymbyxa
Kofta
Kofta
Väska
Klänning
Väska
Kofta
Klänning
Klänning
T-shirt
T-shirt
Satinkjol
Väska
Slacks
Väska
Kavaj
Klänning
Pälsjacka
Kjol
Vit blus
Tröja
Väska
Linne
Kavaj
Pullover
T-shirt
Cape
Linne
Skjorta
Väska
Kofta
Skjorta
Pullover
Skjorta
Knytblus
Jeans
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Klännning
Skjorta
Skjortklänning
Kofta
Väst
Byxor
Kjol
Kavaj
Skjorta
Väska
Kavaj
Pullover
Kavaj
Klänning
Klännning
Kjol
Väska
Pullover
Grå kavaj
Blus
Linne
Ankelboots
Stickad klänning
T-shirt
Byxor
T-shirt
Cardigan
Kavaj
Kofta
Tröja
Väska
Tröja
Kavaj
Knytblus
Klänning
Basker
T-shirt
Kofta
Väska
Kappa
Klänning
Bag
Kofta
Kavaj
Blus
Skjorta
Byxor
Blus
Kavaj
Kofta
Byxor
Kofta
Väska
Halsduk
Manolo Blahnik
Kofta
Kavaj
Klänning
Klänning
Slipover
Kappa
Kappa
Väska
Kavaj
Kjol
Kavaj
T-shirt
Slingbacks
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kofta
Skjorta
Kjol
Sneakers
Kjol
Väska
Kavaj
Skjorta
12   99
63   239
67   392
73   424
64   454

Nytt rekord på milen – min träning 8/3

Nytt rekord på milen – min träning 8/3

Hej fina. Hoppas att ni haft en bra helg. Som jag nämnde hade jag och Carl en riktig fixardag igår och under eftermiddagen kom vi ut på en löptur. Vi satsade på milen men jag kände mig lite illamående så var lite rädd ett tag att det inte skulle funka. Men det gjorde det, och det blev nytt rekord på milen för mig. 1:00:49 sprang vi på. Känner mig nöjd och jag tror verkligen att jag kommer klara årets mål att springa en mål under timmen. Kändes bra att slå nytt rekord på självaste kvinnodagen också.

På kvällen lagade vi god lax med med potatis och sås. Nu har jag packat klart till tvådagarskonferensen som jag och mina marknadskollegor åker på idag. Vi ska till Skånska Arild och ha möte men även hinna vissa utomhusaktiviteter och middag. Blir nog jättekul! Ha en underbar måndag!

 

Följ:

2 Kommentarer

 1. 9 mars, 2020 / 22:50

  Skönt med både fixardag och löptur, snygg väska har en liknande

  • Maria
   11 mars, 2020 / 18:26

   Verkligen! Aha så praktiskt och snyggt med sådan väska 🙂

Kommentera


Söker du efter något?