Annons: Shoppa min stil

Klänning
Blus
Kofta
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Klänning
Knytblus
Kavaj
Klänning
Kjol
Väska
Väska
Kappa
Klännning
Blus
Kavaj
Byxor
Kavaj
Satinkjol
Klänning
Blus
Kavaj
Vit blus
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Klänning
Kavaj
Kavaj
Byxor
Jeans
Knytblus
Kavaj
Pullover
Kavaj
Basker
Ankelboots
Linne
Pälsjacka
Linne
Cardigan
Väska
Väska
Klännning
Kostymbyxa
Grå kavaj
Kavaj
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Bra start på helgen

Bra start på helgen

Hej fina. Jag har fått en riktigt bra start på helgen. Igår efter jobbet mötte jag upp Carl på Johan P för en liten AW med bubbel och snacks. På vägen hem svängde vi förbi ICA och handlade ingredienser till tacos som fick bli kvällens middag. Jag var rejält trött efter veckan så vi gick och la oss vid halv elva. Mysig fredagskväll!

Den här lördagen var jag bjuden på ett event med Her way och Kitchen & Table. Vi var kanske 15-20 kvinnor som samlades för att diskutera digital detox och nätverka med varandra. Det var verkligen supertrevligt och jag blev motiverad till att tänka igenom mitt digitala liv och framför allt kvällsrutinerna. Man har sina morgonrutiner men kvällsrutinerna är mer lösa och det blir mycket skrollande och Netflix. Något att tänka över. Jag träffade både nya och kända ansikten på eventet. Alltid kul att umgås med andra drivna kvinnor 🙂

Jag hade faktiskt bokat in en brunch på Kitchen & Table med tjejerna jag träffade under en strulig tågresa till Stockholm (läs mer här). Vi hade superkul tillsammans då och det hade vi även nu. Vi får ha det som en rutin att ses då och då och uppdatera varandra om livet!

Nu ska jag vila lite. Ikväll ska jag och Carl på middag med Yasmine och Jenny. Ska bli kul. Hoppas ni har en underbar lördag!

 

Följ:
Dela

4 Kommentarer

 1. Brenda Sjulvan
  7 mars, 2020 / 16:25

  HALV ÅTTA??!!

  • Maria
   7 mars, 2020 / 16:43

   Haha halv elva skulle det stå 🤣

 2. 8 mars, 2020 / 12:12

  Oh så trevlig kväll ni hade, perfekt att mötas massa kvinnor och disskutera loss

  • Maria
   11 mars, 2020 / 18:26

   Ja verkligen 🥰

Kommentera


Söker du efter något?