Annons: Shoppa min stil

Blus
Knytblus
Basker
Blus
Kappa
Blus
Kavaj
Kofta
Kavaj
T-shirt
Satinkjol
Byxor
Kavaj
Klänning
Linne
Väska
Vit blus
Jeans
Kostymbyxa
Pälsjacka
Klänning
Klännning
Cardigan
Byxor
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Pullover
Kavaj
Knytblus
Klännning
Väska
Kavaj
Klänning
Ankelboots
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Byxor
Kjol
Knytblus
Kavaj
Linne
Klänning
Kavaj
Kavaj
Grå kavaj
Klänning
Väska
Väska
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Brudklänning under tusenlappen

Brudklänning under tusenlappen

Hej fina. För några veckor sedan fick jag syn på en brudklänning online som jag direkt kände att jag gillade och hade kunnat gifta mig i. Det bästa var att det var en brudklänning under tusenlappen då det var riktigt bra rabatt på den. Jag beställde den först i storlek 36 men den var verkligen för stor åt alla håll. Testade att skicka tillbaka och byta till storlek 34 och den sitter faktiskt bra men den är fortfarande väldigt mycket för lång. Det är som att man måste vara 170 cm lång i storlek 34. Allt är för långt på mina knappa 160 cm.

Men jag har bestämt mig för att behålla den här klänningen då jag känner att jag verkligen trivs i modellen. Jag kommer kunna känna mig avslappnad och fin i den. Men jag kommer att fortsätta prova i butik då det känns enklare att göra justeringar hos dom man köpt från. Vi får se hur det blir :).

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

4 Kommentarer

 1. 6 mars, 2020 / 07:43

  Så bra att den passar och du gillar den. Rena fyndet

  • Maria
   7 mars, 2020 / 16:43

   Tack ❤️❤️

 2. 6 mars, 2020 / 11:37

  Borde ju gå lämna in den till en annan sömmerska som kortar den, för låter ju som du hittat din klänning

  • Maria
   7 mars, 2020 / 16:43

   Ja det lutar åt det 🙂

Kommentera


Söker du efter något?