Annons: Shoppa min stil

Linne
Skjorta
Klänning
T-shirt
Stövel
Slacks
Kjol
Tröja
Kappa
Halsduk
Kavaj
Slingbacks
Pullover
Kjol
T-shirt
Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Cape
Väska
Kavaj
Byxor
Kavaj
Kofta
Skjorta
Kofta
Kavaj
Klänning
Väst
Tröja
Kofta
Jeansjacka
Kavaj
Blus
Satinkjol
Kostymbyxa
Cardigan
Byxor
Klänning
Väska
Jeans
Boots
Grå kavaj
T-shirt
Skjorta
Basker
Kavaj
Grön klänning
Kjol
Tröja
Väska
Sandaler
Linne
Knytblus
Blå klänning
Kappa
Satinkjol
Väska
Kappa
Kofta
Klänning
T-shirt
Skjorta
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kofta
Linne
Kofta
Ankelboots
Väska
Kofta
T-shirt
Klännning
Kofta
Vit blus
Skjorta
Manolo Blahnik
Cardigan
Plisserad kjol
Skjorta
Kjol
T-shirt
Slipover
Väska
T-shirt
Kjol
Kavaj
Väska
Kofta
Sneakers
Kjol
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Knytblus
Skjorta
Kofta
Klänning
Bag
Väska
Väska
Kappa
Rosa kostymbyxor
Pullover
Väska
Väska
Skjortklänning
Kappa
Kofta
Blus
T-shirt
Pullover
Kofta
Byxor
Klännning
Blus
Klänning
Kofta
Kavaj
Klänning
Plisserad kjol
Knytblus
Kofta
Väska
Klänning
Kappa
Svarta jeans
Linne med spets
Kavaj
Skinnkjol
Klänning
Kofta
Väska
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Pullover
Klänning
Väska
Väska
Pälsjacka
Kjol
Stickad klänning
Klänning
Väska
Byxor
Kjol
29   275
78   328
75   305
42   350
56   381

Brudklänning under tusenlappen

Brudklänning under tusenlappen

Hej fina. För några veckor sedan fick jag syn på en brudklänning online som jag direkt kände att jag gillade och hade kunnat gifta mig i. Det bästa var att det var en brudklänning under tusenlappen då det var riktigt bra rabatt på den. Jag beställde den först i storlek 36 men den var verkligen för stor åt alla håll. Testade att skicka tillbaka och byta till storlek 34 och den sitter faktiskt bra men den är fortfarande väldigt mycket för lång. Det är som att man måste vara 170 cm lång i storlek 34. Allt är för långt på mina knappa 160 cm.

Men jag har bestämt mig för att behålla den här klänningen då jag känner att jag verkligen trivs i modellen. Jag kommer kunna känna mig avslappnad och fin i den. Men jag kommer att fortsätta prova i butik då det känns enklare att göra justeringar hos dom man köpt från. Vi får se hur det blir :).

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

4 Kommentarer

 1. 6 mars, 2020 / 07:43

  Så bra att den passar och du gillar den. Rena fyndet

  • Maria
   7 mars, 2020 / 16:43

   Tack ❤️❤️

 2. 6 mars, 2020 / 11:37

  Borde ju gå lämna in den till en annan sömmerska som kortar den, för låter ju som du hittat din klänning

  • Maria
   7 mars, 2020 / 16:43

   Ja det lutar åt det 🙂

Kommentera


Söker du efter något?