Annons: Shoppa min stil

Kostymbyxa
Slingbacks
Skjorta
Kavaj
Väska
Kofta
Kjol
Väska
Kavaj
Grå kavaj
Kavaj
Kjol
Klänning
Kofta
Väst
T-shirt
Satinkjol
Kavaj
Kjol
Klänning
Klänning
Väska
Linne
Pullover
Kofta
Kjol
Väska
Skjorta
Kavaj
Klänning
Klänning
Slacks
Väska
Kofta
Kappa
Kavaj
Vit blus
Bag
Kappa
Skjorta
Ankelboots
Skjorta
Stövel
Kappa
Cardigan
Knytblus
Blus
Klänning
Väska
Väska
Pullover
Kjol
Skjortklänning
Slipover
Pälsjacka
Skjorta
Väska
Rosa kostymbyxor
Väska
Basker
Manolo Blahnik
Klänning
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Cape
T-shirt
Klänning
Klänning
Kjol
Väska
Kavaj
Tröja
Väska
Knytblus
Kofta
Klänning
T-shirt
T-shirt
Pullover
Väska
Byxor
Klänning
Tröja
Kofta
Knytblus
T-shirt
Kofta
T-shirt
Klännning
Kofta
Byxor
Jeans
Väska
Kofta
Kavaj
Kofta
Halsduk
Kofta
Skinnkjol
Kappa
Tröja
Väska
Kjol
Byxor
Kavaj
T-shirt
Stickad klänning
Klänning
Väska
Kappa
Klänning
Pullover
Boots
Sneakers
Klänning
Klänning
Kappa
Kofta
Linne
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Kavaj
Kofta
Blus
Skjorta
Blus
Byxor
Skjorta
Kofta
Skjorta
Väska
Linne
Klännning
Kavaj
38   228
65   447
30   397
33   386
23   300

Brudklänning under tusenlappen

Brudklänning under tusenlappen

Hej fina. För några veckor sedan fick jag syn på en brudklänning online som jag direkt kände att jag gillade och hade kunnat gifta mig i. Det bästa var att det var en brudklänning under tusenlappen då det var riktigt bra rabatt på den. Jag beställde den först i storlek 36 men den var verkligen för stor åt alla håll. Testade att skicka tillbaka och byta till storlek 34 och den sitter faktiskt bra men den är fortfarande väldigt mycket för lång. Det är som att man måste vara 170 cm lång i storlek 34. Allt är för långt på mina knappa 160 cm.

Men jag har bestämt mig för att behålla den här klänningen då jag känner att jag verkligen trivs i modellen. Jag kommer kunna känna mig avslappnad och fin i den. Men jag kommer att fortsätta prova i butik då det känns enklare att göra justeringar hos dom man köpt från. Vi får se hur det blir :).

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

4 Kommentarer

 1. 6 mars, 2020 / 07:43

  Så bra att den passar och du gillar den. Rena fyndet

  • Maria
   7 mars, 2020 / 16:43

   Tack ❤️❤️

 2. 6 mars, 2020 / 11:37

  Borde ju gå lämna in den till en annan sömmerska som kortar den, för låter ju som du hittat din klänning

  • Maria
   7 mars, 2020 / 16:43

   Ja det lutar åt det 🙂

Kommentera


Söker du efter något?