Annons: Shoppa min stil

Klänning
Tröja
Väska
Kostymbyxa
Skjorta
Kofta
Kavaj
Cardigan
Klänning
Kjol
Kjol
Skjorta
Sneakers
Kofta
Klänning
Pälsjacka
Byxor
Byxor
Stickad klänning
Rosa kostymbyxor
Basker
Väska
Slipover
Klänning
Knytblus
Ankelboots
Kavaj
Väska
Skjorta
Kjol
Pullover
Klänning
Väska
Klännning
Klännning
Kavaj
T-shirt
Kofta
Blus
Kofta
Linne
Tröja
Skjorta
Klänning
Kavaj
Halsduk
Kofta
Kappa
T-shirt
Väska
Väska
Kofta
Pullover
Kofta
Klänning
Byxor
Kavaj
Kjol
Klänning
Kofta
Manolo Blahnik
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Kofta
Pullover
Byxor
Klänning
Väska
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Pullover
Cape
Kjol
Väska
Tröja
Boots
Slacks
Kjol
Väska
Linne
Väska
Klänning
Kavaj
Slingbacks
Knytblus
Kavaj
Väst
Väska
Blus
Kavaj
Kavaj
Kappa
Väska
Kjol
Klänning
T-shirt
Väska
Kavaj
Blus
Klänning
Klänning
Väska
Skinnkjol
Grå kavaj
Väska
Väska
Knytblus
Bag
Linne
Skjorta
Kofta
T-shirt
Kofta
Vit blus
Kavaj
Stövel
Klänning
Skjorta
Väska
Kofta
Kofta
Kappa
T-shirt
Klänning
T-shirt
T-shirt
Kofta
Jeans
Satinkjol
Kappa
Väska
Kappa
Klänning
Skjortklänning
Kappa
83   320
65   514
45   372
40   422
64   393

Brudklänning under tusenlappen

Brudklänning under tusenlappen

Hej fina. För några veckor sedan fick jag syn på en brudklänning online som jag direkt kände att jag gillade och hade kunnat gifta mig i. Det bästa var att det var en brudklänning under tusenlappen då det var riktigt bra rabatt på den. Jag beställde den först i storlek 36 men den var verkligen för stor åt alla håll. Testade att skicka tillbaka och byta till storlek 34 och den sitter faktiskt bra men den är fortfarande väldigt mycket för lång. Det är som att man måste vara 170 cm lång i storlek 34. Allt är för långt på mina knappa 160 cm.

Men jag har bestämt mig för att behålla den här klänningen då jag känner att jag verkligen trivs i modellen. Jag kommer kunna känna mig avslappnad och fin i den. Men jag kommer att fortsätta prova i butik då det känns enklare att göra justeringar hos dom man köpt från. Vi får se hur det blir :).

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

4 Kommentarer

 1. 6 mars, 2020 / 07:43

  Så bra att den passar och du gillar den. Rena fyndet

  • Maria
   7 mars, 2020 / 16:43

   Tack ❤️❤️

 2. 6 mars, 2020 / 11:37

  Borde ju gå lämna in den till en annan sömmerska som kortar den, för låter ju som du hittat din klänning

  • Maria
   7 mars, 2020 / 16:43

   Ja det lutar åt det 🙂

Kommentera


Söker du efter något?