Annons: Shoppa min stil

Linne
Klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Knytblus
Rosa kostymbyxor
Jeans
Vit blus
Väska
Kavaj
Kavaj
Byxor
Kavaj
Basker
Klännning
Satinkjol
Kavaj
Pullover
Byxor
Cardigan
Klänning
Pälsjacka
Kavaj
Kavaj
Linne
Klänning
Blus
Knytblus
Klännning
Grå kavaj
Ankelboots
Kofta
Väska
Väska
Klänning
30   343
80   525
48   542
40   610
59   671

Min presentation

Hej fina. Jag hade varit så nervös inför gårdagens presentation och nu när den är avklarad känner jag mig lite tom. Så skönt att ha det gjort! Och det gick ändå rätt bra. Glömde ju säga en del saker och något på min slide var fel men annars gick det bra :). Bra erfarenhet!

Efter vår konferens fick vi lyssna på en inspirationsföreläsning som handlade om hur man lyckas med sin träning och kost även på lång sikt. Den var verkligen bra och inspirerande. Han tog upp många klyschor kring träning och dieter och det var så mycket man kände igen och som man trott på. Och så många dieter man påbörjat men som inte alls har passat så det inte alls funkat i längden. Och så många gymkort som jag köpt som aldrig kom till användning mer än en gång i månaden typ.

Efter jobbet gick jag till Caroli för att hämta ut en brudklänning som jag fyndat för 800 SEK. Mer om det i ett annat inlägg. Nu frukost. Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 5 mars, 2020 / 14:14

  Skönt nu är det gjort och var säkert fler av de andra som glömde något med, men det var man ju ej, så det gick nog kalas

  • Maria
   6 mars, 2020 / 06:17

   Tack!:) Ja så skön känsla!

Kommentera


Söker du efter något?