Annons: Shoppa min stil

Halsduk
Tröja
Linne
Basker
Kofta
Väska
Kjol
Grå kavaj
Väska
Väska
Tröja
Skinnkjol
Kofta
Kappa
Kavaj
Klännning
Slipover
Kofta
Skjorta
Jeans
Stövel
Väska
T-shirt
Blus
Kavaj
Knytblus
Klänning
Pullover
Klänning
Kofta
Klänning
Sneakers
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Knytblus
Kavaj
Jacka
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Klännning
Kofta
Kavaj
Kofta
Väska
Slacks
Klänning
Skjorta
Vit blus
Kavaj
Väska
Skjorta
Pullover
Blus
Kjol
Kappa
Bag
Byxor
Kofta
Klänning
örhängen
Klänning
Klänning
Kavaj
Väska
Kofta
Jacka
Slingbacks
Knytblus
Blus
Klänning
Kavaj
Väska
Kofta
Klänning
Kappa
Klänning
Väska
Ankelboots
Kappa
Kappa
Kappa
Skjorta
Stickad klänning
Blus
Väska
Kavaj
Linne
Väska
Väst
Väska
Kavaj
T-shirt
Satinkjol
Skjorta
Kjol
Kjol
Klänning
Väska
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Kjol
Väska
Pälsjacka
T-shirt
Väska
Klänning
Byxor
T-shirt
Kjol
Kofta
Kjol
Cape
Skjortklänning
Klänning
Kofta
Rosa kostymbyxor
Klänning
Halsduk
Boots
Pullover
Skjorta
Pullover
Kavaj
Byxor
Klänning
T-shirt
Byxor
Kofta
Klänning
Klänning
Kofta
T-shirt
Kofta
Kappa
T-shirt
Kostymbyxa
Tröja
Väska
Kavaj
Cardigan
Linne
Skjorta
Kavaj
10   92
55   378
24   426
37   335
37   410

Min helg och min träning utan rekord

Hej fina. Hoppas att ni mår bra. I söndags kom Carl äntligen hem efter att ha åkt Stafettvasan och hälsat på hemma i Mantorp. Han kom vid elvatiden i söndags kväll. Jag har roat mig bra på egen hand  men på kvällarna och när jag lägger mig känns det tomt när han inte är här. Mysigt att ha honom hemma igen :).

I lördags var jag ju med Anna som ni vet och i söndags sprang jag milen igen. Det blev inget nytt rekord den här gången, sprang på 1.03.19, men jag måste ju vara supernöjd varje gång jag faktiskt klarar att springa en hel mil. Har även hunnit fundera mycket på bröllopet och tagit kontakt ed ett par leverantörer vi skulle kunna använda oss av.

Jag jobbade även en del i helgen. Den här veckan har vi Stormöte med jobbet och jag håller på att förbereda min presentation för fullt. Tänk om man en dag kan sluta vara nervös för sådant, det hade varit skönt. Nu kaffe och nyhetsmorgon. Har faktiskt även börjat äta frukost på vardagarna nu, yoghurt :). Ha en fin tisdag!

Följ:

2 Kommentarer

 1. 3 mars, 2020 / 10:01

  Grymt jobb, det är tungt att springa en hel mil så du ska vara toknöjd

  • Maria
   4 mars, 2020 / 18:29

   Tack Mirre! Ja det är en bra bit 😁

Kommentera


Söker du efter något?