Annons: Shoppa min stil

Bag
Klänning
Klännning
Basker
Kofta
Kavaj
Väska
Linne
Skjorta
Slipover
Skjorta
Väska
Klänning
Knytblus
Skinnkjol
Linne
Kavaj
Slingbacks
Kavaj
Blus
Kappa
T-shirt
Pullover
Kjol
Kavaj
Väska
Kavaj
Halsduk
Ankelboots
Skjortklänning
Skjorta
Stövel
Kofta
Väska
Kavaj
Klänning
Kofta
T-shirt
Kavaj
Tröja
Cardigan
Sneakers
Kofta
Klänning
Väska
Väska
Kjol
Skjorta
Klänning
Klänning
Tröja
Väska
Skjorta
Knytblus
Skjorta
Kjol
Väska
T-shirt
Kofta
T-shirt
Manolo Blahnik
Klännning
Kavaj
Kofta
Kofta
Tröja
Kavaj
Kostymbyxa
Klänning
Klänning
Pullover
Kofta
Kappa
Kofta
Pullover
Cape
Kofta
Kappa
Väska
Klänning
Klänning
T-shirt
Byxor
Väska
Jeans
Kjol
Kavaj
Kjol
Kavaj
Kappa
Väst
Vit blus
Klänning
Pälsjacka
Väska
T-shirt
Kofta
Byxor
Pullover
Väska
Satinkjol
Blus
Kavaj
Boots
Byxor
Klänning
Kofta
Kjol
Kjol
Väska
Väska
Stickad klänning
Kofta
Byxor
Kavaj
Väska
Slacks
Klänning
Kappa
Blus
Väska
Klänning
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Väska
Väska
Skjorta
Linne
Kavaj
Grå kavaj
Kofta
Kavaj
Skjorta
Klänning
Kappa
Knytblus
T-shirt
Klänning
53   306
108   358
70   445
90   473
68   594

Min helg och min träning utan rekord

Hej fina. Hoppas att ni mår bra. I söndags kom Carl äntligen hem efter att ha åkt Stafettvasan och hälsat på hemma i Mantorp. Han kom vid elvatiden i söndags kväll. Jag har roat mig bra på egen hand  men på kvällarna och när jag lägger mig känns det tomt när han inte är här. Mysigt att ha honom hemma igen :).

I lördags var jag ju med Anna som ni vet och i söndags sprang jag milen igen. Det blev inget nytt rekord den här gången, sprang på 1.03.19, men jag måste ju vara supernöjd varje gång jag faktiskt klarar att springa en hel mil. Har även hunnit fundera mycket på bröllopet och tagit kontakt ed ett par leverantörer vi skulle kunna använda oss av.

Jag jobbade även en del i helgen. Den här veckan har vi Stormöte med jobbet och jag håller på att förbereda min presentation för fullt. Tänk om man en dag kan sluta vara nervös för sådant, det hade varit skönt. Nu kaffe och nyhetsmorgon. Har faktiskt även börjat äta frukost på vardagarna nu, yoghurt :). Ha en fin tisdag!

Följ:

2 Kommentarer

 1. 3 mars, 2020 / 10:01

  Grymt jobb, det är tungt att springa en hel mil så du ska vara toknöjd

  • Maria
   4 mars, 2020 / 18:29

   Tack Mirre! Ja det är en bra bit ?

Kommentera


Söker du efter något?