Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kofta
Väska
Kavaj
Grå kavaj
Stickad klänning
Slipover
Kavaj
Klännning
Väska
Bag
Byxor
Kavaj
T-shirt
Klänning
Byxor
Linne med spets
Kjol
T-shirt
Blus
Skjorta
Kofta
Byxor
Pullover
Klänning
Kjol
Kofta
Skjorta
Linne
Kjol
Klänning
Kofta
Skinnkjol
Jeansjacka
Sneakers
Grön klänning
Väska
Väska
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Kofta
Kofta
Blus
Skjortklänning
Väska
Satinkjol
Pullover
Knytblus
Kappa
Kofta
Kostymbyxa
T-shirt
Klänning
Klänning
Tröja
Klänning
Kofta
Väska
Halsduk
Linne
Klänning
Väska
Knytblus
Väska
Kappa
Kappa
Kofta
Kappa
Klänning
Pullover
Kjol
Kofta
Slacks
Väska
Kavaj
T-shirt
Kjol
T-shirt
Basker
Kavaj
Klänning
Tröja
Kjol
T-shirt
Pälsjacka
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kavaj
Väska
Kavaj
Väska
Linne
Svarta jeans
Jeans
Väska
Plisserad kjol
Kavaj
Slingbacks
Pullover
Kavaj
Kofta
Kofta
Kavaj
T-shirt
Manolo Blahnik
Kofta
Klänning
Skjorta
Kappa
Cardigan
Tröja
Stövel
Kappa
Kjol
Klänning
Kofta
T-shirt
Väska
Kavaj
Väska
Boots
T-shirt
Cape
Klännning
Kjol
Blus
Väska
Knytblus
Ankelboots
Klänning
Kavaj
Byxor
Väska
Klänning
Vit blus
Väska
Satinkjol
Klänning
Klänning
Sandaler
Blå klänning
Skjorta
Kavaj
Cardigan
Skjorta
Klänning
Väst
Klänning
Klänning
Väska
Skjorta
Plisserad kjol
Kavaj
26   161
73   426
45   358
68   458
46   358

Min helg och min träning utan rekord

Hej fina. Hoppas att ni mår bra. I söndags kom Carl äntligen hem efter att ha åkt Stafettvasan och hälsat på hemma i Mantorp. Han kom vid elvatiden i söndags kväll. Jag har roat mig bra på egen hand  men på kvällarna och när jag lägger mig känns det tomt när han inte är här. Mysigt att ha honom hemma igen :).

I lördags var jag ju med Anna som ni vet och i söndags sprang jag milen igen. Det blev inget nytt rekord den här gången, sprang på 1.03.19, men jag måste ju vara supernöjd varje gång jag faktiskt klarar att springa en hel mil. Har även hunnit fundera mycket på bröllopet och tagit kontakt ed ett par leverantörer vi skulle kunna använda oss av.

Jag jobbade även en del i helgen. Den här veckan har vi Stormöte med jobbet och jag håller på att förbereda min presentation för fullt. Tänk om man en dag kan sluta vara nervös för sådant, det hade varit skönt. Nu kaffe och nyhetsmorgon. Har faktiskt även börjat äta frukost på vardagarna nu, yoghurt :). Ha en fin tisdag!

Följ:

2 Kommentarer

 1. 3 mars, 2020 / 10:01

  Grymt jobb, det är tungt att springa en hel mil så du ska vara toknöjd

  • Maria
   4 mars, 2020 / 18:29

   Tack Mirre! Ja det är en bra bit ?

Kommentera


Söker du efter något?