Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Slipover
Jeans
Grå kavaj
Väska
Kavaj
Pullover
Kjol
Kostymbyxa
Kofta
Bag
Tröja
Kjol
Pälsjacka
Väska
Skjorta
Väska
Vit blus
Klänning
Kavaj
Blus
Väska
Kavaj
Pullover
Klänning
Klänning
Kavaj
Kofta
T-shirt
Plisserad kjol
Stickad klänning
Topp
Blus
Klänning
Ankelboots
Kjol
Kofta
Väska
Blus
Kavaj
Slingbacks
Väska
Väska
Väska
Klänning
Väska
Kjol
Klänning
T-shirt
Kappa
Cape
Grön klänning
Klänning
Satinkjol
Plisserad kjol
Skjorta
Kjol
Kavaj
Byxor
Linne
Klänning
Klänning
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Svarta jeans
Kavaj
Tröja
Klänning
Kjol
Kappa
Väska
Basker
Slacks
Sandaler
Klännning
Linne
Klänning
Kofta
Knytblus
Knytblus
Tröja
Stövel
Klänning
Gucciskärp
Boots
Byxor
Klänning
Väst
Skjorta
Skjorta
Klännning
Klänning
Kofta
Väska
Body
Cardigan
T-shirt
Linne
Kofta
Kappa
Kjol
Klänning
Väska
T-shirt
Klänning
Pullover
Skjorta
Blå klänning
Kofta
Skinnkjol
Blå knytblus
T-shirt
Kofta
Halsduk
Kavaj
T-shirt
Stickad klänning
Kappa
Cape
T-shirt
Kavaj
Kofta
Sneakers
T-shirt
Kjol
Kavaj
Manolo Blahnik
Kofta
Satinkjol
Klänning
Kavaj
Kappa
Klänning
Väska
Slipover vit
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kappa
T-shirt
Slipover
Klänning
Väska
Rosa kostymbyxor
Blus
Kavaj
Väska
Kjol
Klänning
Linne med spets
Skjortklänning
Kofta
Cardigan
Slipover
Skjorta
Slipover
Kappa
Väska
Pullover
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Kofta
Knytblus
Kofta
Byxor
Kofta

Skinnbyxor styling

Skinnbyxor styling

Hej fina. På temat bortglömda plagg måste jag visa ett par (fusk)skinnbyxor som jag fyndat i min egen garderob. Jag köpte dom för kanske två år sedan men har aldrig känt mig bekväm i dom så de har inte kommit till användning. Förrän nu. Det är typ mitt nya favoritplagg och jag hämtar så mycket inspiration från stilikoner som Victoria Beckham och Anine Bing som alltid klär sig snyggt.

Jag känner min egen stil och tycker att det är viktigt att styla skinnbyxorna i den stilen. Nedan delar jag några tips på hur jag tycker man stylar skinnbyxan inom den mer feminina stilen. På bilderna nedan stylar jag med en enkel svartvitrandig blus. Något jag tycker lyfter outfiten med skinnbyxor alltid är svarta pump, solglasögon i modellen större och en elegant väska. Hur stylar ni era skinnbyxor?

 

Skinnbyxor styling tips

1. Blusar i siden och andra fina material
På bilderna nedan stylar jag skinnbyxan med en enkel blus i svart och vitt.
Jag äger många blusar i siden och andra fina material som jag ofta bär till pennkjol, kostymbyxor och svarta jeans.
Dessa funkar också utmärkt att bära till skinnbyxan.

2. En oversize kofta
Jag tycker också att det är så snyggt att styla skinnbyxor med oversize koftor / stickade pullovers i olika färger. Jag bär främst svarta, beige, gråa och vita koftor till. För att få outfiten att ändå se elegant ut brukar jag styla med höga klackar, en stilig väska och stora solbrillor (utomhus).

3. Vit oversize skjorta
Jag tycker även att det är så snyggt med en riktigt krispigt vit oversize skjorta till svarta byxor.

4. Oversize T-shirt
För en lite mer vardaglig look kan man snyggt styla skinnbyxorna med en T-shirt som även den gärna får vara lite oversize.

5. Pälsjackan (fuskpäls)
Jag tycker också det är snyggt att styla med en fuskpälsjacka som gärna får vara lite längre så den går en bit ner på låret.
Särskilt snyggt blir det med ett band som markerar midjan.

 


Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      2 mars, 2020 / 18:32

      Åh tack ?

Kommentera


Looking for Something?