Annons: Shoppa min stil

Klänning
Tröja
Klänning
Pälsjacka
Klänning
Slacks
Skinnkjol
Stövel
Tröja
Grå kavaj
Skjorta
Kofta
Byxor
Tröja
Manolo Blahnik
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Kofta
Klännning
Satinkjol
Klänning
Ankelboots
Kappa
Kjol
Klänning
Klänning
Kavaj
Knytblus
Vit blus
Kofta
Linne
Kofta
T-shirt
Bag
Kjol
Klänning
Väst
Slingbacks
Kavaj
Klänning
Blus
Slipover
Pullover
Kavaj
Kofta
Jeans
Basker
Klänning
T-shirt
Halsduk
Skjorta
Linne
Skjorta
Väska
Väska
Kappa
Pullover
Kavaj
Kofta
Väska
Cape
T-shirt
Pullover
Kavaj
Kjol
Kofta
Väska
Kappa
Väska
Väska
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Boots
Klännning
Skjorta
Kavaj
Klänning
Knytblus
Väska
Kostymbyxa
T-shirt
Kavaj
Väska
Kavaj
Väska
Kappa
T-shirt
Cardigan
Kavaj
Kofta
Linne
Kofta
Skjorta
Byxor
Kofta
Kofta
Skjorta
Väska
Kjol
Byxor
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Pullover
Kjol
Kjol
Väska
T-shirt
Väska
Väska
Blus
Knytblus
Väska
Väska
Kappa
Kofta
Klänning
T-shirt
Skjortklänning
Byxor
Sneakers
Stickad klänning
Klänning
Kavaj
Kofta
Skjorta
Kavaj
Väska
Kappa
Blus
Kavaj
Klänning
Kofta
Klänning
Kjol
T-shirt
51   278
103   346
69   431
89   463
67   585

Skinnbyxor styling

Skinnbyxor styling

Hej fina. På temat bortglömda plagg måste jag visa ett par (fusk)skinnbyxor som jag fyndat i min egen garderob. Jag köpte dom för kanske två år sedan men har aldrig känt mig bekväm i dom så de har inte kommit till användning. Förrän nu. Det är typ mitt nya favoritplagg och jag hämtar så mycket inspiration från stilikoner som Victoria Beckham och Anine Bing som alltid klär sig snyggt.

Jag känner min egen stil och tycker att det är viktigt att styla skinnbyxorna i den stilen. Nedan delar jag några tips på hur jag tycker man stylar skinnbyxan inom den mer feminina stilen. På bilderna nedan stylar jag med en enkel svartvitrandig blus. Något jag tycker lyfter outfiten med skinnbyxor alltid är svarta pump, solglasögon i modellen större och en elegant väska. Hur stylar ni era skinnbyxor?

 

Skinnbyxor styling tips

1. Blusar i siden och andra fina material
På bilderna nedan stylar jag skinnbyxan med en enkel blus i svart och vitt.
Jag äger många blusar i siden och andra fina material som jag ofta bär till pennkjol, kostymbyxor och svarta jeans.
Dessa funkar också utmärkt att bära till skinnbyxan.

2. En oversize kofta
Jag tycker också att det är så snyggt att styla skinnbyxor med oversize koftor / stickade pullovers i olika färger. Jag bär främst svarta, beige, gråa och vita koftor till. För att få outfiten att ändå se elegant ut brukar jag styla med höga klackar, en stilig väska och stora solbrillor (utomhus).

3. Vit oversize skjorta
Jag tycker även att det är så snyggt med en riktigt krispigt vit oversize skjorta till svarta byxor.

4. Oversize T-shirt
För en lite mer vardaglig look kan man snyggt styla skinnbyxorna med en T-shirt som även den gärna får vara lite oversize.

5. Pälsjackan (fuskpäls)
Jag tycker också det är snyggt att styla med en fuskpälsjacka som gärna får vara lite längre så den går en bit ner på låret.
Särskilt snyggt blir det med ett band som markerar midjan.

 


Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      2 mars, 2020 / 18:32

      Åh tack ?

Kommentera


Söker du efter något?