Annons: Shoppa min stil

Klänning
Stickad klänning
Grön klänning
Pullover
Blus
Kavaj
Väska
Boots
Cardigan
Kavaj
Klänning
Klänning
Cape
Kofta
Klännning
T-shirt
Halsduk
Väska
Klänning
T-shirt
Knytblus
T-shirt
T-shirt
Skjorta
Väska
Sneakers
Kappa
T-shirt
Tröja
Grå kavaj
T-shirt
Skjorta
Kofta
T-shirt
Pullover
Skjorta
Klänning
Kofta
Kavaj
Skjorta
Väska
Skjorta
Skjortklänning
Kavaj
Satinkjol
Klänning
Kavaj
Linne
Kappa
Kavaj
Kjol
Väst
Kofta
Sandaler
Väska
Kofta
Slacks
Kjol
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Kappa
Kavaj
Plisserad kjol
Slingbacks
Klänning
Kofta
Rosa kostymbyxor
Klänning
Plisserad kjol
Blus
Kavaj
Väska
Bag
Kavaj
Klänning
Svarta jeans
Pullover
Byxor
Kofta
Kostymbyxa
Klänning
T-shirt
Byxor
Klänning
Väska
Linne med spets
Jeans
Kofta
Klänning
Blå klänning
Kjol
Basker
Klänning
Tröja
Skjorta
Vit blus
Kappa
Väska
Kofta
Byxor
Klänning
Stövel
Kjol
Linne
Väska
Klänning
Klänning
Kofta
Väska
Väska
Slipover
Kofta
Linne
Väska
Tröja
Kavaj
Väska
Knytblus
Jeansjacka
Kjol
Klänning
Kofta
Pullover
Kavaj
T-shirt
Kjol
Väska
Skjorta
Cardigan
Blus
Väska
Ankelboots
Manolo Blahnik
Kjol
Kappa
Kofta
Kofta
Kavaj
Kavaj
Satinkjol
Klänning
Kavaj
Väska
Pälsjacka
Kjol
Knytblus
Väska
Skinnkjol
Kofta
Kappa
Klännning
Väska
Byxor
33   178
54   260
56   384
37   348
89   448

Skinnbyxor styling

Skinnbyxor styling

Hej fina. På temat bortglömda plagg måste jag visa ett par (fusk)skinnbyxor som jag fyndat i min egen garderob. Jag köpte dom för kanske två år sedan men har aldrig känt mig bekväm i dom så de har inte kommit till användning. Förrän nu. Det är typ mitt nya favoritplagg och jag hämtar så mycket inspiration från stilikoner som Victoria Beckham och Anine Bing som alltid klär sig snyggt.

Jag känner min egen stil och tycker att det är viktigt att styla skinnbyxorna i den stilen. Nedan delar jag några tips på hur jag tycker man stylar skinnbyxan inom den mer feminina stilen. På bilderna nedan stylar jag med en enkel svartvitrandig blus. Något jag tycker lyfter outfiten med skinnbyxor alltid är svarta pump, solglasögon i modellen större och en elegant väska. Hur stylar ni era skinnbyxor?

 

Skinnbyxor styling tips

1. Blusar i siden och andra fina material
På bilderna nedan stylar jag skinnbyxan med en enkel blus i svart och vitt.
Jag äger många blusar i siden och andra fina material som jag ofta bär till pennkjol, kostymbyxor och svarta jeans.
Dessa funkar också utmärkt att bära till skinnbyxan.

2. En oversize kofta
Jag tycker också att det är så snyggt att styla skinnbyxor med oversize koftor / stickade pullovers i olika färger. Jag bär främst svarta, beige, gråa och vita koftor till. För att få outfiten att ändå se elegant ut brukar jag styla med höga klackar, en stilig väska och stora solbrillor (utomhus).

3. Vit oversize skjorta
Jag tycker även att det är så snyggt med en riktigt krispigt vit oversize skjorta till svarta byxor.

4. Oversize T-shirt
För en lite mer vardaglig look kan man snyggt styla skinnbyxorna med en T-shirt som även den gärna får vara lite oversize.

5. Pälsjackan (fuskpäls)
Jag tycker också det är snyggt att styla med en fuskpälsjacka som gärna får vara lite längre så den går en bit ner på låret.
Särskilt snyggt blir det med ett band som markerar midjan.

 


Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      2 mars, 2020 / 18:32

      Åh tack ?

Kommentera


Söker du efter något?