Annons: Shoppa min stil

Skinnkjol
Klänning
Väska
Kavaj
Sneakers
Jacka
Skjortklänning
Klänning
Tröja
Klänning
Kofta
Linne
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Linne
Skjorta
Byxor
Klänning
Slingbacks
Skjorta
Kavaj
Väska
Väst
Tröja
Väska
Skjorta
Knytblus
Kavaj
Kofta
Kostymbyxa
T-shirt
Slacks
Klänning
Kavaj
Knytblus
Väska
Skjorta
Kofta
Kavaj
Kofta
Pullover
T-shirt
Kofta
Klänning
Kofta
Väska
Klännning
Klännning
Kofta
Kjol
Byxor
T-shirt
Pullover
Satinkjol
Cardigan
Pullover
Vit blus
Klänning
Knytblus
Linne
Blus
Pälsjacka
Kappa
Skjorta
Kjol
Stövel
Klänning
Rosa kostymbyxor
Blus
Kavaj
Blus
Jeans
Väska
Halsduk
Klänning
Kofta
T-shirt
Kjol
Kjol
Kofta
Väska
Kavaj
Väska
Kofta
T-shirt
Pullover
Kofta
Tröja
Kjol
Väska
Blus
Väska
Cape
Kofta
Kappa
Kavaj
Klänning
Väska
Slipover
T-shirt
Kavaj
Väska
Klänning
Stickad klänning
Väska
Väska
Väska
Kappa
Klänning
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kappa
Basker
Byxor
Kappa
Kofta
Kavaj
Väska
Skjorta
Kofta
Byxor
Klänning
T-shirt
Väska
Grå kavaj
Kavaj
Kappa
Klänning
Väska
Bag
T-shirt
Ankelboots
21   324
43   398
51   450
38   399
30   408

Skinnbyxor styling

Skinnbyxor styling

Hej fina. På temat bortglömda plagg måste jag visa ett par (fusk)skinnbyxor som jag fyndat i min egen garderob. Jag köpte dom för kanske två år sedan men har aldrig känt mig bekväm i dom så de har inte kommit till användning. Förrän nu. Det är typ mitt nya favoritplagg och jag hämtar så mycket inspiration från stilikoner som Victoria Beckham och Anine Bing som alltid klär sig snyggt.

Jag känner min egen stil och tycker att det är viktigt att styla skinnbyxorna i den stilen. Nedan delar jag några tips på hur jag tycker man stylar skinnbyxan inom den mer feminina stilen. På bilderna nedan stylar jag med en enkel svartvitrandig blus. Något jag tycker lyfter outfiten med skinnbyxor alltid är svarta pump, solglasögon i modellen större och en elegant väska. Hur stylar ni era skinnbyxor?

 

Skinnbyxor styling tips

1. Blusar i siden och andra fina material
På bilderna nedan stylar jag skinnbyxan med en enkel blus i svart och vitt.
Jag äger många blusar i siden och andra fina material som jag ofta bär till pennkjol, kostymbyxor och svarta jeans.
Dessa funkar också utmärkt att bära till skinnbyxan.

2. En oversize kofta
Jag tycker också att det är så snyggt att styla skinnbyxor med oversize koftor / stickade pullovers i olika färger. Jag bär främst svarta, beige, gråa och vita koftor till. För att få outfiten att ändå se elegant ut brukar jag styla med höga klackar, en stilig väska och stora solbrillor (utomhus).

3. Vit oversize skjorta
Jag tycker även att det är så snyggt med en riktigt krispigt vit oversize skjorta till svarta byxor.

4. Oversize T-shirt
För en lite mer vardaglig look kan man snyggt styla skinnbyxorna med en T-shirt som även den gärna får vara lite oversize.

5. Pälsjackan (fuskpäls)
Jag tycker också det är snyggt att styla med en fuskpälsjacka som gärna får vara lite längre så den går en bit ner på låret.
Särskilt snyggt blir det med ett band som markerar midjan.

 


Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      2 mars, 2020 / 18:32

      Åh tack 🥰

Kommentera


Söker du efter något?