Annons: Shoppa min stil

Kostymbyxa
Väska
Byxor
Skjorta
Knytblus
Linne
Kjol
Kappa
Kofta
Tröja
Linne
Blus
Kjol
Väska
Väska
Kjol
Pälsjacka
Kofta
Kofta
Klänning
Kofta
Knytblus
Grå kavaj
Väska
Vit blus
Knytblus
Kavaj
Halsduk
Ankelboots
Klänning
Kjol
Klänning
Väst
Stövel
Kappa
Kavaj
Tröja
Pullover
Kappa
Jeans
Blus
Kofta
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Klänning
Väska
Kofta
Kjol
Cape
Skjorta
Slacks
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kappa
Skjorta
T-shirt
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
Kofta
T-shirt
Kavaj
Pullover
Kavaj
T-shirt
Basker
Väska
Kavaj
Väska
Stickad klänning
Kofta
Byxor
Kofta
Klänning
Kofta
Klänning
Linne
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Skinnkjol
Kavaj
Tröja
Klänning
Kjol
Kavaj
Slipover
Klännning
Kappa
T-shirt
Kofta
Blus
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Klännning
Väska
Kofta
T-shirt
Slingbacks
Väska
T-shirt
Skjortklänning
Byxor
Väska
Kavaj
Kavaj
Klänning
Pullover
Satinkjol
Manolo Blahnik
Kofta
Cardigan
Väska
Kofta
T-shirt
Kappa
Klänning
Klänning
Boots
Bag
Byxor
Sneakers
Väska
T-shirt
Väska
Pullover
Kjol
Väska
Rosa kostymbyxor
Klänning
22   95
69   342
60   418
112   415
70   460

Stolt flickvän

Hej fina. Jag har ju varit gräsänka i några dagar då Carl varit och åkt stafettvasan med sin bror och två kompisar. Det verkade som att de fick snö och fick åka i rejäl kyla men de klarade de riktigt bra så jag är riktigt stolt. Carl klarade sitt eget mål med marginal, så grym! 🙂 Stolt flickvän!

Carl kommer hem imorgon och idag måste jag förbereda lite jobb och sedan ska jag möta upp Anna för att fota, äta middag och gå på bio. En klassisk Anna- och Maria-date 🙂 Vi älskar bio, vi går nog på bio nästan en gång i veckan haha. Jag fick biobiljetter i julklapp och har fortfarande ett par kvar. Passade mig perfekt!

Nu ska jag förbereda lite jobb. Ska hålla i en punkt på vårt stormöte på onsdag och jag känner mig sällan bekväm i sådana sammanhang så vill verkligen vara förberedd. Ibland måste man utmana sig själv och bara köra :). Det värsta som kan hända är att man blir en erfarenhet rikare.

Och ja min frukost idag bestod av fruktyoghurt med äpple och riven vit choklad. Hoppas ni får en underbar lördag!


Följ:
Dela

4 Kommentarer

 1. Anna
  29 februari, 2020 / 15:55

  Han är så grym

  • mariabusck
   Författare
   29 februari, 2020 / 15:58

   Ja verkligen 🙂

 2. 29 februari, 2020 / 16:04

  Oh så bra kämpat av honom, grymt. Samt roligt att gå på bio en gång i veckan, det skulle jag mer än gärna göra =D

  • Maria
   2 mars, 2020 / 18:31

   Verkligen! Ja jag älskar bio ? Kör!

Kommentera


Söker du efter något?