Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Klänning
Kjol
Kappa
Pälsjacka
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kostymbyxa
Kavaj
Väska
Kavaj
Klännning
Grå kavaj
Ankelboots
Basker
Klänning
Knytblus
Knytblus
Blus
Pullover
Väska
Kavaj
Vit blus
Byxor
Byxor
Väska
Kavaj
Väska
Byxor
Kavaj
Blus
Cardigan
Klännning
Rosa kostymbyxor
Klänning
Knytblus
Linne
Kavaj
Kavaj
Linne
Kavaj
Klänning
Kavaj
Satinkjol
Kofta
Blus
Jeans
Klänning
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Svar på proverna – överdoserad

Svar på proverna – överdoserad

Hej fina ni. Jag uppdaterar er då och då om min sköldkörtelsjukdom Hypotyreos (läs mer om sjukdomen här). Det senaste året har jag fått ta fler prover än vanligt då mina värden svängt. I höstas visade proverna att jag var överdoserad och nu visade dom fortfarande på överdosering så måste sänka Levaxindosen ytterligare.

Det konstiga är att trots att mina värden tydligen inte är bra så har jag nog aldrig mått så bra som det senaste året. Jag har känt mig pigg, jag har kunnat förbättra mina träningsresultat, jag har trivts med mig själv. Men men, de vet ju bäst så bra att sänka dosen och hoppas på att det inte gör mig trött :). Får komma tillbaka och ta nya prover under våren så det blir lite mer flängande till vårdcentralen än jag är vad vid…

Idag åker Carl och hans gäng Stafettvasan och jag ska försöka följa dom online. Han kommer hem på söndag så jag blir gräsänka den här helgen., Har en del jobb att förbereda och imorgon ska jag umgås med Anna så det går ingen nöd på mig :). Satsar även på att komma ut på en löptur på söndag. Kanske milen igen om kroppen känns bra.

Ha en underbar fredag!

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?