Annons: Shoppa min stil

Sneakers
Pullover
Jeans
Väska
Vit blus
Slacks
T-shirt
Väska
Klänning
Linne
Kavaj
Klänning
Kofta
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Tröja
Slipover
Klänning
Kjol
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Knytblus
Kappa
Cardigan
Stövel
T-shirt
Knytblus
Kofta
Kavaj
Pullover
Kofta
Skjorta
Väska
Spegel
Jacka
Väska
Blus
Skjorta
Byxor
Kavaj
Kappa
Klänning
T-shirt
Väska
Kavaj
Stickad klänning
Blus
Kappa
Väska
Klänning
Tory Burch
Kavaj
Kofta
Kofta
T-shirt
Ankelboots
Kappa
Kjol
Skjorta
Tröja
Slingbacks
Basker
Kostymbyxa
Pullover
Kofta
Skjorta
Väska
Kavaj
Kjol
Väska
Skinnkjol
Kofta
Byxor
Skjorta
Kavaj
Klänning
T-shirt
Väska
Stenströms cardigan
Jacka
Kavaj
Klänning
Pullover
Klänning
Väska
Knytblus
Väska
Klännning
Kavaj
Kavaj
örhängen
Klänning
Grå kavaj
Väska
Louis Vuitton väska
Klänning
Väska
Kappa
Kofta
Tröja
Moschino väska
Klänning
Kofta
Kjol
Linne
Kjol
Kavaj
Boots
Klännning
Skjorta
Kavaj
Väska
Blus
Pälsjacka
T-shirt
Halsduk
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kappa
Klänning
Väska
T-shirt
Kofta
T-shirt
Kofta
Kofta
Ganni diadem
Kappa
Skjortklänning
Skjorta
Väska
Kjol
Kofta
Kavaj
Linne
Klänning
Byxor
Byxor
Kofta
Väska
Skjorta
Väst
Steamer
Cape
Satinkjol
Kjol
Halsduk
Blus
Bag
Väska
Kavaj
Kånken
Klänning
56   318
56   430
69   502
75   533
55   504

Svar på proverna – överdoserad

Svar på proverna – överdoserad

Hej fina ni. Jag uppdaterar er då och då om min sköldkörtelsjukdom Hypotyreos (läs mer om sjukdomen här). Det senaste året har jag fått ta fler prover än vanligt då mina värden svängt. I höstas visade proverna att jag var överdoserad och nu visade dom fortfarande på överdosering så måste sänka Levaxindosen ytterligare.

Det konstiga är att trots att mina värden tydligen inte är bra så har jag nog aldrig mått så bra som det senaste året. Jag har känt mig pigg, jag har kunnat förbättra mina träningsresultat, jag har trivts med mig själv. Men men, de vet ju bäst så bra att sänka dosen och hoppas på att det inte gör mig trött :). Får komma tillbaka och ta nya prover under våren så det blir lite mer flängande till vårdcentralen än jag är vad vid…

Idag åker Carl och hans gäng Stafettvasan och jag ska försöka följa dom online. Han kommer hem på söndag så jag blir gräsänka den här helgen., Har en del jobb att förbereda och imorgon ska jag umgås med Anna så det går ingen nöd på mig :). Satsar även på att komma ut på en löptur på söndag. Kanske milen igen om kroppen känns bra.

Ha en underbar fredag!

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?