Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Knytblus
Kavaj
Pullover
Kappa
Klänning
Byxor
Vit blus
Skjorta
Klänning
Kjol
Kofta
Tröja
Kofta
Stövel
Cape
Kofta
Väska
Kjol
Cardigan
Skjortklänning
Svarta jeans
T-shirt
Klänning
Sandaler
T-shirt
Skjorta
Väska
Väska
Tröja
Knytblus
Klänning
Slipover
Klänning
Kofta
Väska
Tröja
Klänning
Kavaj
Klänning
Pullover
Väska
Kjol
Kofta
Väska
Plisserad kjol
Kavaj
Linne med spets
Kjol
T-shirt
Klänning
Ankelboots
Satinkjol
Grön klänning
Boots
Kofta
Klännning
Byxor
Halsduk
Kofta
Klänning
Väska
Kjol
Pälsjacka
Skinnkjol
Skjorta
Byxor
Kostymbyxa
T-shirt
Slacks
Skjorta
Sneakers
Kofta
Väska
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Kofta
T-shirt
Kavaj
Blus
Kofta
Kavaj
Väska
Klänning
Skjorta
Blå klänning
Kappa
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Manolo Blahnik
Basker
Kavaj
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kavaj
Klänning
Skjorta
Väska
Väska
Cardigan
Kappa
Bag
Stickad klänning
Kavaj
Blus
Väska
Kavaj
Blus
Slingbacks
Klänning
Kjol
Väst
Jeansjacka
Kofta
Grå kavaj
Väska
Kappa
Jeans
Satinkjol
Kappa
T-shirt
Klänning
Kofta
Klänning
Kofta
T-shirt
Väska
Byxor
Linne
Kjol
Skjorta
Kavaj
Plisserad kjol
Knytblus
Kjol
Pullover
Pullover
Linne
Linne
Kappa
Kavaj
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
T-shirt
T-shirt
Väska
Klännning
38   235
41   312
55   374
21   206
54   331

Svar på proverna – överdoserad

Svar på proverna – överdoserad

Hej fina ni. Jag uppdaterar er då och då om min sköldkörtelsjukdom Hypotyreos (läs mer om sjukdomen här). Det senaste året har jag fått ta fler prover än vanligt då mina värden svängt. I höstas visade proverna att jag var överdoserad och nu visade dom fortfarande på överdosering så måste sänka Levaxindosen ytterligare.

Det konstiga är att trots att mina värden tydligen inte är bra så har jag nog aldrig mått så bra som det senaste året. Jag har känt mig pigg, jag har kunnat förbättra mina träningsresultat, jag har trivts med mig själv. Men men, de vet ju bäst så bra att sänka dosen och hoppas på att det inte gör mig trött :). Får komma tillbaka och ta nya prover under våren så det blir lite mer flängande till vårdcentralen än jag är vad vid…

Idag åker Carl och hans gäng Stafettvasan och jag ska försöka följa dom online. Han kommer hem på söndag så jag blir gräsänka den här helgen., Har en del jobb att förbereda och imorgon ska jag umgås med Anna så det går ingen nöd på mig :). Satsar även på att komma ut på en löptur på söndag. Kanske milen igen om kroppen känns bra.

Ha en underbar fredag!

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?