Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kavaj
Tröja
Väska
Kavaj
Skjorta
Kjol
Kavaj
T-shirt
Klänning
Kofta
Kofta
Kofta
Kofta
Väska
Väska
Väska
Stövel
Satinkjol
Väska
Sneakers
Jeans
Kjol
Kjol
Klänning
Ankelboots
Klänning
Kappa
Kofta
Blus
Kjol
Kappa
Väska
Kappa
Slingbacks
Klänning
Väska
Kofta
Tröja
Blus
Halsduk
Kavaj
Kofta
Pullover
Klänning
Väska
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Väska
Kavaj
Vit blus
Blus
Skjorta
Byxor
Knytblus
Klänning
Kofta
T-shirt
Kappa
Skjortklänning
Linne
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Skjorta
Pälsjacka
Skjorta
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Boots
Basker
Skinnkjol
Slipover
T-shirt
Klänning
Kavaj
Skjorta
Byxor
Byxor
Cape
Slacks
Klänning
Stickad klänning
Klännning
Klänning
Tröja
Kavaj
Väst
Kostymbyxa
Linne
Grå kavaj
Bag
Kofta
Väska
Pullover
Skjorta
Byxor
Rosa kostymbyxor
Klännning
Kjol
Manolo Blahnik
Klänning
Kofta
Pullover
Knytblus
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Kjol
Knytblus
Kofta
Kofta
Kjol
Cardigan
Klänning
Kappa
Väska
T-shirt
Skjorta
Kappa
Kavaj
Linne
Kofta
Kofta
Väska
Väska
Pullover
Klänning
19   100
58   334
67   382
42   403
20   310

Svar på proverna – överdoserad

Svar på proverna – överdoserad

Hej fina ni. Jag uppdaterar er då och då om min sköldkörtelsjukdom Hypotyreos (läs mer om sjukdomen här). Det senaste året har jag fått ta fler prover än vanligt då mina värden svängt. I höstas visade proverna att jag var överdoserad och nu visade dom fortfarande på överdosering så måste sänka Levaxindosen ytterligare.

Det konstiga är att trots att mina värden tydligen inte är bra så har jag nog aldrig mått så bra som det senaste året. Jag har känt mig pigg, jag har kunnat förbättra mina träningsresultat, jag har trivts med mig själv. Men men, de vet ju bäst så bra att sänka dosen och hoppas på att det inte gör mig trött :). Får komma tillbaka och ta nya prover under våren så det blir lite mer flängande till vårdcentralen än jag är vad vid…

Idag åker Carl och hans gäng Stafettvasan och jag ska försöka följa dom online. Han kommer hem på söndag så jag blir gräsänka den här helgen., Har en del jobb att förbereda och imorgon ska jag umgås med Anna så det går ingen nöd på mig :). Satsar även på att komma ut på en löptur på söndag. Kanske milen igen om kroppen känns bra.

Ha en underbar fredag!

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?