Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Linne
Knytblus
Kavaj
Blus
Byxor
Klänning
Grå kavaj
Klänning
Väska
Kjol
Byxor
Kavaj
Basker
Kofta
Väska
Kavaj
Satinkjol
Väska
Kavaj
Blus
Kavaj
Väska
Pullover
Klännning
Kostymbyxa
Kavaj
Klännning
Kappa
Ankelboots
Jeans
Knytblus
Knytblus
Pälsjacka
Kavaj
Blus
T-shirt
Cardigan
Klänning
Vit blus
Klänning
Linne
Kavaj
Kavaj
Byxor
Klänning
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kavaj
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Den värsta huvudvärken

Hej fina ni. Bloggen har ekat tomt i ett par dagar och det beror på att jag varit sjuk. I måndags eftermiddag kände jag mig hängig på jobbet och på kvällen hade jag världens huvudvärk.  På tisdagen vaknade jag den värsta huvudvärken jag haft någonsin typ. Det var även som att jag hallucinerade, då Carl gått till jobbet och jag var säker på att han kom tillbaka och jag pratade med honom. Var ju antagligen en dröm men det kändes så verkligt.

Igår jobbade jag hemifrån och kände mig betydligt piggare. Idag ska jag till jobbet och jobba som vanligt. Carl åkte igår och blir borta till söndag kväll. Han ska ju åka Stafettvasan med sin bror och tre kompisar. Ska försöka följa på nätet hur det går för dem :).

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 27 februari, 2020 / 21:55

  Ohh varat är blusen ifrån älskar den. Ohh hua för huvudvärk som är sådär skarp, får jag emellanåt med, man blir ju helt väck

  • mariabusck
   Författare
   29 februari, 2020 / 15:58

   Tack 🙂 Den kommer från Zara så kika in där 🙂

Kommentera


Söker du efter något?