Annons: Shoppa min stil

Väska
Slacks
Skjorta
Pullover
Stövel
Kappa
Väska
Klänning
Väska
Klännning
Kappa
Jeans
Skjorta
Kavaj
Blus
Väska
Skjorta
Kofta
Byxor
Kavaj
Kappa
Kavaj
Cape
T-shirt
Stickad klänning
Kavaj
Klänning
Kostymbyxa
Kappa
Kofta
Väska
Kofta
T-shirt
Cardigan
Väska
Byxor
Väska
Klänning
Väska
Klänning
Kofta
Ankelboots
Kappa
Klänning
Väska
Kavaj
T-shirt
Klänning
Kavaj
Halsduk
Väska
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Vit blus
Väska
Väska
Basker
T-shirt
Väska
Skjorta
Kofta
Tröja
Tröja
Manolo Blahnik
Byxor
Väska
Klänning
Väska
Kofta
Kjol
T-shirt
Kavaj
Slipover
Blus
T-shirt
Slingbacks
Byxor
Linne
Linne
Klänning
Skjortklänning
Klänning
Kofta
Pullover
Klänning
Kjol
Skjorta
Väska
Rosa kostymbyxor
Klännning
Kavaj
Kofta
Pullover
Väska
Pullover
Kjol
Kofta
Klänning
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Klänning
Klänning
Boots
Kofta
Klänning
Kofta
Kavaj
Skjorta
Blus
Grå kavaj
Knytblus
Skjorta
Linne
Kappa
Sneakers
Kjol
Klänning
Väska
T-shirt
Kjol
Kjol
Skinnkjol
Kofta
Kavaj
Kjol
Pälsjacka
Bag
Väst
Knytblus
Klänning
Kofta
Skjorta
Kofta
Tröja
Knytblus
Satinkjol
31   193
62   419
45   350
40   404
64   379

Den värsta huvudvärken

Hej fina ni. Bloggen har ekat tomt i ett par dagar och det beror på att jag varit sjuk. I måndags eftermiddag kände jag mig hängig på jobbet och på kvällen hade jag världens huvudvärk.  På tisdagen vaknade jag den värsta huvudvärken jag haft någonsin typ. Det var även som att jag hallucinerade, då Carl gått till jobbet och jag var säker på att han kom tillbaka och jag pratade med honom. Var ju antagligen en dröm men det kändes så verkligt.

Igår jobbade jag hemifrån och kände mig betydligt piggare. Idag ska jag till jobbet och jobba som vanligt. Carl åkte igår och blir borta till söndag kväll. Han ska ju åka Stafettvasan med sin bror och tre kompisar. Ska försöka följa på nätet hur det går för dem :).

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 27 februari, 2020 / 21:55

  Ohh varat är blusen ifrån älskar den. Ohh hua för huvudvärk som är sådär skarp, får jag emellanåt med, man blir ju helt väck

  • mariabusck
   Författare
   29 februari, 2020 / 15:58

   Tack 🙂 Den kommer från Zara så kika in där 🙂

Kommentera


Söker du efter något?