Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kavaj
Jeans
Klänning
Kjol
Kofta
Pullover
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Klännning
Kjol
Klänning
Väska
Satinkjol
Kofta
Väska
Kofta
Manolo Blahnik
Klänning
Kjol
Stickad klänning
Kavaj
Byxor
Klänning
Kavaj
Skinnkjol
Väska
Kavaj
Tröja
Väska
Väska
Knytblus
Kappa
Väska
Byxor
Cape
Väska
Knytblus
Ankelboots
Kjol
Klänning
Blus
Väska
Väska
Tröja
Kjol
Kavaj
Linne
Kofta
Byxor
Kofta
Kavaj
Pälsjacka
Grå kavaj
Bag
Klänning
T-shirt
Byxor
Slipover
Skjortklänning
Skjorta
T-shirt
Väska
Klänning
Tröja
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kavaj
Kofta
Kofta
Linne
Blus
Klänning
Kofta
Väska
Boots
Klänning
Kofta
Basker
Kjol
Kofta
Pullover
Klänning
Kofta
Kavaj
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Kofta
Kappa
Väst
Väska
Väska
Väska
Stövel
Kavaj
Knytblus
Skjorta
Skjorta
Klänning
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Väska
Pullover
Klänning
Kostymbyxa
Kavaj
Klännning
Kappa
Klänning
Kofta
Väska
Pullover
Skjorta
Cardigan
Klänning
Kappa
Sneakers
Kavaj
Slacks
Kavaj
Kappa
Väska
T-shirt
Halsduk
Blus
T-shirt
Skjorta
Linne
Väska
Slingbacks
Klänning
Vit blus
Kofta
Kjol
Kappa
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

Den värsta huvudvärken

Hej fina ni. Bloggen har ekat tomt i ett par dagar och det beror på att jag varit sjuk. I måndags eftermiddag kände jag mig hängig på jobbet och på kvällen hade jag världens huvudvärk.  På tisdagen vaknade jag den värsta huvudvärken jag haft någonsin typ. Det var även som att jag hallucinerade, då Carl gått till jobbet och jag var säker på att han kom tillbaka och jag pratade med honom. Var ju antagligen en dröm men det kändes så verkligt.

Igår jobbade jag hemifrån och kände mig betydligt piggare. Idag ska jag till jobbet och jobba som vanligt. Carl åkte igår och blir borta till söndag kväll. Han ska ju åka Stafettvasan med sin bror och tre kompisar. Ska försöka följa på nätet hur det går för dem :).

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 27 februari, 2020 / 21:55

  Ohh varat är blusen ifrån älskar den. Ohh hua för huvudvärk som är sådär skarp, får jag emellanåt med, man blir ju helt väck

  • mariabusck
   Författare
   29 februari, 2020 / 15:58

   Tack 🙂 Den kommer från Zara så kika in där 🙂

Kommentera


Söker du efter något?