Annons: Shoppa min stil

Väska
Kavaj
Klännning
Väska
Väska
Skjorta
Kavaj
Kappa
Väska
Väska
Väska
Kjol
Pullover
Stövel
Kavaj
Väska
Skjorta
Väska
Klänning
Kofta
Kappa
Jeansjacka
Slacks
Klänning
Vit blus
Kavaj
Klänning
Jeans
T-shirt
Väska
T-shirt
Kofta
Slipover
Byxor
Linne
Skjortklänning
Kofta
Kofta
Cardigan
Svarta jeans
Linne med spets
Klänning
Kavaj
Boots
Väska
Kofta
Kavaj
T-shirt
Blus
Klänning
Kofta
Grå kavaj
Kjol
Knytblus
Blus
Halsduk
Plisserad kjol
Skjorta
Skjorta
Bag
Klänning
Plisserad kjol
Basker
Pullover
Klänning
Kavaj
Kavaj
Tröja
Byxor
Manolo Blahnik
Kofta
T-shirt
Linne
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kappa
Linne
Cape
Kjol
Väska
Knytblus
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Blus
Satinkjol
Grön klänning
Klänning
Kofta
T-shirt
Stickad klänning
Kappa
Sneakers
Tröja
Väska
Satinkjol
Kavaj
Klänning
Kavaj
Pullover
Klänning
Klänning
Kofta
Väska
Byxor
Kofta
Kofta
T-shirt
Kavaj
Kjol
Skinnkjol
Klänning
Klänning
T-shirt
Kjol
Klänning
Kofta
Kappa
Blå klänning
Kofta
Kavaj
Tröja
Kofta
Skjorta
Kofta
Kavaj
Ankelboots
Väst
Slingbacks
Cardigan
Kjol
Väska
Knytblus
T-shirt
Skjorta
Väska
Kappa
Klänning
Pullover
Byxor
Kavaj
Kjol
Pälsjacka
Kostymbyxa
Väska
Kjol
T-shirt
Väska
Klänning
Klännning
Väska
Sandaler
Skjorta
Klänning
29   277
78   330
75   307
42   350
56   381

Den värsta huvudvärken

Hej fina ni. Bloggen har ekat tomt i ett par dagar och det beror på att jag varit sjuk. I måndags eftermiddag kände jag mig hängig på jobbet och på kvällen hade jag världens huvudvärk.  På tisdagen vaknade jag den värsta huvudvärken jag haft någonsin typ. Det var även som att jag hallucinerade, då Carl gått till jobbet och jag var säker på att han kom tillbaka och jag pratade med honom. Var ju antagligen en dröm men det kändes så verkligt.

Igår jobbade jag hemifrån och kände mig betydligt piggare. Idag ska jag till jobbet och jobba som vanligt. Carl åkte igår och blir borta till söndag kväll. Han ska ju åka Stafettvasan med sin bror och tre kompisar. Ska försöka följa på nätet hur det går för dem :).

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 27 februari, 2020 / 21:55

  Ohh varat är blusen ifrån älskar den. Ohh hua för huvudvärk som är sådär skarp, får jag emellanåt med, man blir ju helt väck

  • mariabusck
   Författare
   29 februari, 2020 / 15:58

   Tack 🙂 Den kommer från Zara så kika in där 🙂

Kommentera


Söker du efter något?