Annons: Shoppa min stil

Kofta
Klännning
Slacks
Kavaj
Skinnkjol
Bag
Klänning
Boots
Klänning
T-shirt
Kjol
Kappa
Klänning
Kappa
Basker
Byxor
Klänning
Väska
Skjorta
Väska
Vit blus
Klänning
Kavaj
Byxor
Kofta
Klänning
Rosa kostymbyxor
Klänning
Pälsjacka
Byxor
Kavaj
Klänning
Kjol
Knytblus
Pullover
Väska
Kappa
Klänning
Skjorta
Tröja
Kavaj
Kofta
Tröja
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Kofta
Väska
Kappa
Skjortklänning
Skjorta
Linne
Klänning
T-shirt
Väska
Linne
Klänning
Byxor
Pullover
Kjol
Kjol
Halsduk
Kavaj
Satinkjol
Ankelboots
Pullover
Skjorta
Cape
T-shirt
Väska
Kavaj
Kappa
Kavaj
Klänning
Kofta
Pullover
Kofta
Väska
Skjorta
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Klänning
T-shirt
Knytblus
Kavaj
Kappa
Väska
Slingbacks
Kavaj
Stickad klänning
Skjorta
Väst
Väska
Stövel
Kavaj
Kofta
Blus
T-shirt
Kostymbyxa
Blus
Skjorta
Klännning
Väska
Kofta
Slipover
Väska
Väska
Knytblus
Kjol
Kofta
Kofta
Kjol
Tröja
Jeans
Väska
Blus
Kjol
Grå kavaj
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kavaj
Skjorta
Sneakers
T-shirt
Klänning
Kofta
Linne
Kavaj
Kofta
T-shirt
Cardigan
T-shirt
Väska
Manolo Blahnik
16   89
57   333
67   382
42   403
20   310

Nytt rekord på milen – min träning 23/2

Nytt rekord på milen – min träning 23/2

Hej fina. Att springa utomhus på söndagar har blivit en ny härlig rutin för mig. Om Carl är hemma springer vi tillsammans och då blir han lite av en hare för mig. Igår gav vi oss ut innan regnet kom och vi sprang en hel mil! Sprang längs Ribban bort till Limhamn och sedan tillbaka. Det kändes inte lika lätt som sist, jag blev rejält andfådd, men jag visste att jag skulle klara det. Vi sprang milen på 1:01:13 vilket är nytt rekord för mig så jag är jättenöjd.

Jag satsar på att klara milen under en timme i år. Känns verkligen som, att den regelbundna träningen gjort att jag fått mycket bättre kondition vilket är jättebra. Igår efter löpningen var jag rejält trött och behövde vila i ett par timmar innan vi cyklade till Ica Maxi för att storhandla. Till middag lagade vi pasta med aubergine och en kall röra på tomater, basilika, parmesan och mandlar.

 

Följ:

6 Kommentarer

 1. 24 februari, 2020 / 08:19

  Nytt rekord på mailen läste jag först, snacka om att man tänker fyrkantiut ;). Ohh bra jobbat och kul att springa tillsammans =D

  • Maria
   24 februari, 2020 / 17:02

   Haha mailen slår jag gärna inga rekord på ?

 2. 24 februari, 2020 / 11:30

  Wao vad duktig du varit. Det skulle vara en dröm för mig att komma igång så mkt med att jogga igen.

  • Maria
   24 februari, 2020 / 17:03

   Tack! Tro mig, kan jag då kan du! Så befriande för mig att träna mot egna mål utan att jämföra med andra 🙂

 3. Anna
  25 februari, 2020 / 17:12

  Så jäkla grym du är.

  • mariabusck
   Författare
   29 februari, 2020 / 15:57

   Tusen tack =)

Kommentera


Söker du efter något?