Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Väska
Pullover
Väska
Kavaj
Väska
Byxor
Klännning
Kjol
Linne
Kavaj
Klänning
Cardigan
Jeans
Klänning
Ankelboots
Linne
Klänning
18   196
29   396
56   570
79   586
56   471

Skräddarhuset Malmö – bröllopsklänning provning 3

Skräddarhuset Malmö – bröllopsklänning provning 3

Hej fina. Den här helgen har varit så bra och det har verkligen känts skönt att vara på hemmaplan. I fredags var vi ett stort gäng hemma hos Frida och Niklas och vi överraskade Niklas som fyllde år. Så kul kväll men jag blev sjukt trött efter ett tag så vi cyklade hemåt vid tolvtiden kanske. I lördags hade jag bokat tid hos Skräddarhuset Malmö för att prova bröllopsklänning. Den här gången hade jag med mig både Marie och Anna som smakråd och fotografer :). Jag provade kanske 7-8 klänningar men ingen av dem kändes helt rätt faktiskt. Dock inser jag mer och mer vilken typ av klänning jag vill ha. Jag gillar spets, kort ärm, lite tightare nedtill framför allt om höfterna och såklart ska den vara skön och jag ska enkelt kunna röra mig i den.

Anna och Marie var verkligen bra stöd. Tog en massa bilder och var brutalt ärliga =). För någon vecka sedan beställde jag faktiskt hem en klänning som jag fick syn på online och blev kär i. Den var tyvärr för stor för mig, valde storlek 36, så jag hoppas att en storlek mindre kan passa perfekt. Det var ett riktigt bra pris på den och det var lite love at first sight så jag hoppas en storlek 34 kan funka :).

Efter provningen på Skräddarhuset Malmö gick vi alla tre till Escama för lunch och lite bubbel. Det var vi värda. En sådan härlig lördag med en massa tjejhäng :). På kvällen var jag och Carl hemma. Jag hade cravings efter rårakor (av någon konstig anledning) så vi lagade det och sedan såg vi en film. Som jag såklart somnade till. Mycket bra lördag! Idag har vi en lugn start och snart ska vi ut och springa tillsammans. Vi tänkte även hinna storhandla.

Hoppas ni får en fin söndag! Bilder från gårdagen nedan.

 

Bilder: Skräddarhuset Malmö m.mFölj:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      23 februari, 2020 / 21:01

      Tusen tack 🙂 Gillar också det!

Kommentera


Söker du efter något?