Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kappa
Klänning
Kofta
T-shirt
Satinkjol
Väska
Väska
Kappa
Skjorta
Kofta
Kavaj
Halsduk
Rosa kostymbyxor
Kofta
Byxor
Jeans
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Kavaj
Skjorta
Skjortklänning
Linne
Pälsjacka
Klänning
Klänning
Klänning
Sneakers
Knytblus
Slacks
Väska
T-shirt
T-shirt
Kofta
Väska
Kavaj
Kavaj
Slingbacks
Skjorta
Väska
Väska
Kavaj
Väska
Skjorta
Blus
Väska
Klänning
Väska
Kavaj
Kjol
T-shirt
Cardigan
Cape
Linne
Väst
Kappa
Väska
Kappa
Kjol
Kavaj
Kjol
T-shirt
Kofta
Kofta
Kjol
Kofta
T-shirt
Kavaj
Kofta
Kavaj
Bag
Kavaj
Väska
Pullover
Stickad klänning
Väska
Kofta
Slipover
Kostymbyxa
Kofta
Pullover
Klännning
Kofta
Knytblus
Pullover
Väska
Väska
Basker
Kappa
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Kappa
Byxor
Tröja
Väska
Kjol
Klänning
Skjorta
Kavaj
Knytblus
Ankelboots
Väska
Väska
Klänning
Vit blus
Klänning
Pullover
Byxor
Skinnkjol
Kofta
Klänning
Väska
Blus
Klänning
Grå kavaj
Kofta
Linne
Klänning
Blus
Kavaj
Klännning
Blus
40   273
37   361
38   411
61   468
39   390

Middag och bio med vännerna

Hej fina. Igår efter jobbet plockade Anna upp mig och så parkerade vi i stan. Vi hade stämt träff med Linda och Therese för middag och bio. Vi började kvällen på Aiko Sushi Express som ligger mitt på gågatan. Där hann vi äta en snabb middag och uppdatera varandra om det senaste. Jag valde att äta poke bowl och de andra sushi.

Sedan hade vi bokat in oss på bio och om jag ska vara ärlig så hade jag inte ens koll på vilken film vi skulle se. När Therese berättade att det var en filmen 1917 som är en krigsfilm kände jag mig först lite skeptisk men alltså filmen var verkligen jättebra och välgjord. Den handlade inte bara om själva krigandet utan även människoöden, relationer, vilket gjorde att filmen passade även mig som inte gillar action/krigsfilm så mycket. Rekommenderar er verkligen att se filmen!

Efter filmen skjutsade Anna hem mig och hemma hade Carl besök av Jonas så jag hängde lite med dom innan läggdags. Mycket trevligt! Nu tänkte jag bege mig till vårdcentralen och ta prover för min sköldkörtel. Sedan blir det jobb och ikväll har jag riktigt roliga planer med Carl. Mer om det imorgon. Ha en underbar torsdag!

Följ:
Dela

4 Kommentarer

 1. 20 februari, 2020 / 07:28

  Härligt att tuffa dina vänner över middag och bio på stan, det kallar jag för vardagslyx. Har ni testat Bar Deco salongen på biograf Speglen? Den höjer mycket ett snäpp.
  Kram Kajsa

  • Maria
   22 februari, 2020 / 09:21

   Ja 🙂 Jaaaa älskar Spegeln och bar deco. Man behöver boka i så god tid bara men måste verkligen dit snart 😍! Kul att du gillar!

 2. 20 februari, 2020 / 10:07

  Oh hur härligt lät inte det, dags för mig att göra också snart, måste jag styra upp

  • Maria
   22 februari, 2020 / 09:21

   Ja gör det! Lite vardagshäng 🙂

Kommentera


Söker du efter något?