Annons: Shoppa min stil

Kappa
Klänning
Väska
Klänning
Grå kavaj
Kofta
Klänning
Ankelboots
Klänning
Tröja
Kofta
Jeans
Väska
Pullover
Kofta
Klännning
Vit blus
Kavaj
Blus
Kavaj
Väska
Stövel
Linne
Väska
Tröja
Kofta
Klänning
Kavaj
Kjol
Kjol
Kappa
Väska
Kavaj
T-shirt
Klänning
Kofta
Kappa
Rosa kostymbyxor
Kofta
Byxor
Kavaj
Väska
Skjorta
Väska
Basker
Väska
Klänning
Väska
Sneakers
Kavaj
Klänning
Kjol
Knytblus
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Pullover
Kjol
Kostymbyxa
Boots
Kofta
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Byxor
Skinnkjol
Linne
Kjol
Slacks
Klänning
T-shirt
Väska
Skjorta
Kofta
Kofta
Väst
Kavaj
Kofta
Cardigan
Klänning
Kavaj
Kofta
Slingbacks
Pullover
Skjortklänning
Manolo Blahnik
Knytblus
Byxor
Kjol
T-shirt
Väska
Väska
Kofta
Väska
Väska
Kavaj
Kofta
Väska
Klänning
Halsduk
Klänning
Kavaj
Kavaj
Tröja
Klänning
Satinkjol
Kavaj
Väska
Kavaj
Kappa
T-shirt
Klänning
Klännning
Stickad klänning
Väska
Klänning
Byxor
Kavaj
Kappa
Klänning
Linne
Blus
T-shirt
Pälsjacka
Cape
Skjorta
Skjorta
Slipover
Kofta
Knytblus
Pullover
Skjorta
Blus
Väska
Kappa
Kjol
T-shirt
Bag
53   314
67   370
42   393
20   304
76   470

Middag och bio med vännerna

Hej fina. Igår efter jobbet plockade Anna upp mig och så parkerade vi i stan. Vi hade stämt träff med Linda och Therese för middag och bio. Vi började kvällen på Aiko Sushi Express som ligger mitt på gågatan. Där hann vi äta en snabb middag och uppdatera varandra om det senaste. Jag valde att äta poke bowl och de andra sushi.

Sedan hade vi bokat in oss på bio och om jag ska vara ärlig så hade jag inte ens koll på vilken film vi skulle se. När Therese berättade att det var en filmen 1917 som är en krigsfilm kände jag mig först lite skeptisk men alltså filmen var verkligen jättebra och välgjord. Den handlade inte bara om själva krigandet utan även människoöden, relationer, vilket gjorde att filmen passade även mig som inte gillar action/krigsfilm så mycket. Rekommenderar er verkligen att se filmen!

Efter filmen skjutsade Anna hem mig och hemma hade Carl besök av Jonas så jag hängde lite med dom innan läggdags. Mycket trevligt! Nu tänkte jag bege mig till vårdcentralen och ta prover för min sköldkörtel. Sedan blir det jobb och ikväll har jag riktigt roliga planer med Carl. Mer om det imorgon. Ha en underbar torsdag!

Följ:
Dela

4 Kommentarer

 1. 20 februari, 2020 / 07:28

  Härligt att tuffa dina vänner över middag och bio på stan, det kallar jag för vardagslyx. Har ni testat Bar Deco salongen på biograf Speglen? Den höjer mycket ett snäpp.
  Kram Kajsa

  • Maria
   22 februari, 2020 / 09:21

   Ja 🙂 Jaaaa älskar Spegeln och bar deco. Man behöver boka i så god tid bara men måste verkligen dit snart ?! Kul att du gillar!

 2. 20 februari, 2020 / 10:07

  Oh hur härligt lät inte det, dags för mig att göra också snart, måste jag styra upp

  • Maria
   22 februari, 2020 / 09:21

   Ja gör det! Lite vardagshäng 🙂

Kommentera


Söker du efter något?