Annons: Shoppa min stil

Klänning
Pullover
Basker
Kofta
Stickad klänning
Tröja
Kappa
Kjol
Väska
Kofta
Skjorta
Stenströms cardigan
Louis Vuitton väska
Slacks
Väska
Tröja
Väska
Kavaj
Klänning
Väst
Linne
Kofta
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Kjol
Tröja
Blus
Blus
Klänning
Klännning
Klänning
Klänning
Pullover
Kavaj
Kavaj
Klänning
Knytblus
Kavaj
Klänning
Kjol
Knytblus
Rosa kostymbyxor
Kofta
Byxor
örhängen
Skjorta
Väska
Klänning
Kostymbyxa
Kavaj
Väska
Kappa
Kavaj
Skjorta
Slingbacks
Klänning
Kavaj
Kavaj
Sneakers
Boots
Kjol
Väska
Kavaj
Klänning
Kavaj
Bag
Satinkjol
Kjol
Kappa
Kofta
Kofta
Kappa
Skjorta
Pälsjacka
Cape
Jacka
Kofta
Klänning
Skjorta
Väska
T-shirt
T-shirt
Kofta
Klänning
Väska
Byxor
Ganni diadem
Klänning
T-shirt
Halsduk
Steamer
Linne
Byxor
Väska
Kappa
Väska
Kappa
Väska
Slipover
Blus
Ankelboots
Kavaj
Stövel
Spegel
Kofta
Blus
Kjol
Skinnkjol
Kofta
Klännning
T-shirt
T-shirt
Klänning
Väska
Väska
Halsduk
Moschino väska
Grå kavaj
Byxor
Klänning
Klänning
Kofta
Väska
T-shirt
Jeans
Kjol
Skjortklänning
Knytblus
Jacka
Klänning
Väska
Vit blus
Kånken
Klänning
Skjorta
Väska
Kofta
Klänning
Linne
Kofta
Kavaj
Klänning
T-shirt
Väska
Tory Burch
Kappa
Väska
Pullover
Kofta
Väska
Klänning
Cardigan
Kavaj
Pullover
Kavaj
Skjorta
21   180
55   383
69   481
75   531
55   501

Restaurang Bastard – spontan tisdag

Restaurang Bastard

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. Igår blev det jobb hela dagen och sedan hade jag tänkt gå och handla. Precis när jag frågat Carl på sms vad jag ska handla ringer det från ett nummer jag inte har inlagt. Det är ett Malmö-nummer och jag misstänker att det är jobbrelaterat så jag funderar på att inte svara. Men så svarar jag ändå och då är det min kollega Moa. Jag visste att hon skulle på AW med sina vänner men så hade alla dom ställt in i sista stund. Och såklart ville jag komma och göra henne sällskap på restaurang Bastard som ligger fem minuter från mitt hem.

Vi hade en jättetrevlig kväll med en massa prat och god mat. Jag beställde burrata och råbiff och Moa valde vegetariska goda rätter. Vi unnade oss även att dela på ost till efterrätt. Jag gillar verkligen restaurang Bastard. God mat, god dryck och mysig miljö. De har även en mysig innergård där de har servering under sommaren. Det brukar vara svårt att få bord då det är så populärt så jag är jätteglad att jag kunde joina Moa :).

Ha en underbar dag!

Bilder: Restaurang Bastard

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 19 februari, 2020 / 10:01

  Vad roligt med spontant oplanerat restaurangbesök med kollega =D

  • Maria
   19 februari, 2020 / 11:15

   Ja det var det verkligen!:)

Kommentera


Söker du efter något?