Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Blus
Väska
T-shirt
Satinkjol
Kofta
Stickad klänning
Pullover
Blus
Klänning
Linne
Väska
Väska
Rosa kostymbyxor
Knytblus
Klänning
Kofta
Kappa
Väska
Byxor
Slingbacks
Linne
Väska
Kavaj
Klännning
Väska
Väska
Ankelboots
Kavaj
Cardigan
Skjorta
Kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
Linne
Klänning
Klänning
Pullover
Skjorta
Skjorta
Klänning
T-shirt
Knytblus
Kavaj
Väska
Kjol
Kjol
Klänning
Jeans
Skjorta
Blus
Kappa
Kavaj
T-shirt
Klänning
Klänning
Pullover
Slacks
Pälsjacka
Knytblus
Blus
Byxor
Kappa
Väska
Väska
Basker
Kappa
T-shirt
Tröja
Grå kavaj
Pullover
Cape
Kavaj
Kavaj
Vit blus
Kavaj
Väska
Kavaj
Kofta
T-shirt
Bag
Skjortklänning
Klänning
Klänning
Väska
Skinnkjol
Kavaj
Klänning
Kappa
Väska
Sneakers
Kjol
Kofta
Kofta
Kofta
Kofta
Kofta
Byxor
Klänning
Väska
Halsduk
Kofta
T-shirt
Klänning
Väska
Kostymbyxa
T-shirt
Väska
Klännning
Kavaj
Slipover
Väska
Kavaj
Kjol
Väst
Kjol
Kavaj
Kofta
Kavaj
Väska
Kappa
Kofta
Kofta
Väska
Kavaj
40   274
37   362
38   411
61   468
39   390

Restaurang Bastard – spontan tisdag

Restaurang Bastard

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. Igår blev det jobb hela dagen och sedan hade jag tänkt gå och handla. Precis när jag frågat Carl på sms vad jag ska handla ringer det från ett nummer jag inte har inlagt. Det är ett Malmö-nummer och jag misstänker att det är jobbrelaterat så jag funderar på att inte svara. Men så svarar jag ändå och då är det min kollega Moa. Jag visste att hon skulle på AW med sina vänner men så hade alla dom ställt in i sista stund. Och såklart ville jag komma och göra henne sällskap på restaurang Bastard som ligger fem minuter från mitt hem.

Vi hade en jättetrevlig kväll med en massa prat och god mat. Jag beställde burrata och råbiff och Moa valde vegetariska goda rätter. Vi unnade oss även att dela på ost till efterrätt. Jag gillar verkligen restaurang Bastard. God mat, god dryck och mysig miljö. De har även en mysig innergård där de har servering under sommaren. Det brukar vara svårt att få bord då det är så populärt så jag är jätteglad att jag kunde joina Moa :).

Ha en underbar dag!

Bilder: Restaurang Bastard

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 19 februari, 2020 / 10:01

  Vad roligt med spontant oplanerat restaurangbesök med kollega =D

  • Maria
   19 februari, 2020 / 11:15

   Ja det var det verkligen!:)

Kommentera


Söker du efter något?