Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Kofta
Slipover
Skjorta
Skjortklänning
Väska
Byxor
Blus
Klänning
Klänning
Väska
T-shirt
Klänning
Kavaj
Klänning
Knytblus
Klännning
Kostymbyxa
Klänning
Skjorta
T-shirt
Kjol
Väska
Kavaj
Vit blus
Väska
Skjorta
Cardigan
Kavaj
Kofta
Slingbacks
Linne
Slacks
Tröja
Jacka
Tröja
Basker
Väska
Klänning
Kofta
Skjorta
Kofta
Klänning
Ankelboots
Väska
Skjorta
Kofta
Kjol
Klänning
Klänning
Sneakers
Halsduk
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Kappa
Halsduk
Bag
Kofta
Tröja
T-shirt
T-shirt
Väst
örhängen
Grå kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Byxor
Kjol
Kavaj
Kofta
Klänning
Pullover
Byxor
Rosa kostymbyxor
Väska
Blus
Kappa
Klänning
Väska
Väska
Blus
Klänning
Skjorta
Skinnkjol
Linne
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Pullover
Kavaj
Kappa
Pullover
Cape
Kavaj
Kavaj
Kjol
Stövel
Byxor
Väska
Jacka
Klännning
T-shirt
Väska
Satinkjol
Väska
Klänning
Kavaj
T-shirt
Väska
Kofta
Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Boots
Kappa
Kjol
Pullover
Kjol
Väska
Klänning
Kofta
Linne
Stickad klänning
Väska
Kappa
Kofta
Klänning
Klänning
Kappa
Skjorta
Väska
Kofta
Knytblus
Pälsjacka
Blus
Kofta
Kjol
Skjorta
Jeans
Kofta
Kappa
Kavaj
Klänning
55   371
24   419
37   335
37   410
48   473

Hemsida till bröllop

Hemsida till bröllop
Annons: Blogginlägg i samarbete med Min Bröllopssajt

Hej fina. Som ni säkert förstår ser jag verkligen fram emot vårt bröllop 2021 och vi är igång och planerar för fullt. Något som jag tycker är roligt och viktigt är det grafiska med hemsida, trycksaker med mera. Såklart tycker Carl också att det är viktigt men kanske inte har en lika tydlig vision som jag över design med mera. Såklart måste vi vara överens och då är det ju bara bra att jag är ute i god tid med att pyssla med de delarna.

En sak jag roat mig med den här helgen då jag varit gräsänka är att skapa en bröllopssajt till oss. Jag skapade en hemsida till bröllop hos Min Bröllopssajt som jag vet vänner som har använt och som fungerat jättebra. Det var såklart speciellt att nu skapa VÅR bröllopssajt som liksom handlar om mig och Carl och vårt bröllop. Jag har börjat skissa på själva designen, skapat en startsida och O.S.A-sida och lagt in en bild på oss. Vi har fortfarande inte satt något datum men det kändes kul att skapa själva skalet till en hemsida redan nu.

Det var väldigt enkelt att använda Min Bröllopssajt. Det var lätt att navigera mellan de olika inställningarna och det fanns många fina designmallar att välja på. Jag ser mig ändå som rätt kräsen men hittade direkt en som var precis som jag tänkt mig, en väldigt stilren med Eucalyptusblad. Sedan kunde man enkelt växla mellan olika typsnitt med mera.

Något annat jag passade på att skissa på var Save The Date-korten. Så smidigt att man även kan beställa trycksaker på sajten då de har ett samarbete med men en sådan leverantör. Även där kunde jag välja samma stilmall som själva sajten vilket ju passar jättebra. Nedan ser ni två bilder på mina skisser på hemsida och Save the date-kort. Fortsättning följer :).

Hemsida från Min Bröllopssajt

Hemsida till bröllop

 

 

Save the date från Min Bröllopssajt

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?