Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Kavaj
T-shirt
Jeans
Blus
Väska
Väska
Slipover
Stickad klänning
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Klänning
Stövel
Pullover
Kappa
Skjorta
Kofta
Kavaj
Väska
Kavaj
Kavaj
Väska
Skjorta
Slacks
Pullover
Klänning
Kofta
Kjol
Knytblus
Klänning
Blus
Boots
Kjol
Satinkjol
Cardigan
Klänning
Body
Slipover vit
Skjorta
Blus
Sneakers
Kofta
Väska
Grå kavaj
T-shirt
Satinkjol
Pullover
Väska
Väska
Slipover
T-shirt
Slingbacks
Klänning
Klänning
Kjol
Skjorta
Slipover
Kappa
Knytblus
Klänning
Plisserad kjol
Klänning
Tröja
Kofta
Tröja
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Skinnkjol
Kavaj
Kjol
Skjorta
Kofta
Kavaj
Blå klänning
Basker
Skjorta
Pullover
Kjol
Kappa
Kofta
Kofta
Kavaj
Kofta
Sandaler
Kofta
Kofta
Tröja
Knytblus
Grön klänning
Linne
Kjol
Linne med spets
Klännning
Klänning
Byxor
Rosa kostymbyxor
Klännning
Väska
Väska
T-shirt
Vit blus
Linne
Klänning
Kofta
Kavaj
Väska
Väska
Halsduk
T-shirt
Plisserad kjol
Linne
Blus
Väska
Kappa
Kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
Stickad klänning
Kjol
Byxor
Cape
Klänning
Klänning
Ankelboots
Blå knytblus
Bag
Skjorta
Slipover
Klänning
Kofta
T-shirt
Skjorta
Kjol
Kjol
Kostymbyxa
Väska
Väst
Pälsjacka
T-shirt
Klänning
Topp
Kofta
Kappa
Cape
Svarta jeans
Väska
Väska
Kappa
Skjortklänning
Väska
Manolo Blahnik
Klänning
Kavaj
Väska
T-shirt
Kofta
Kappa
Byxor
Kavaj
Klänning
Skjorta
Cardigan

Min första mil i år – min träning 15/2

Hej mina fina. Den här helgen har jag verkligen fokuserat på mig själv. Igår unnade jag mig att sova tills jag vaknade och njöt av min morgonkaffe framför Nyhetsmorgon. Sedan bestämde jag mig för att gå ut och springa och hoppades att det skulle kännas lika skönt som när jag sprang med Carl sist. Och alltså det gick superbra. Jag satsade först på 5 km men kände vid 4,5 att jag nog kan springa längre. Efter 6,5 km kände jag att nog nog skulle klara att springa en mil och det gjorde jag! Sprang fram och tillbaka längst Ribban men hittade lite olika sidostigar så det inte blev exakt samma vägar jag sprang på.

Jag sprang milen på 1 timme, 3 minuter och 3 sekunder. Så stolt över mig själv. Jag hade säkert kunna springa längre också, kände mig riktigt stark. Såklart hade det varit häftigt att springa en mil på under timmen, får kanske vara ett mål under 2020.

 

Följ:

4 Kommentarer

  • Maria
   16 februari, 2020 / 20:52

   Stort tack 🙂

 1. 16 februari, 2020 / 21:16

  Bra jobbat

  • Maria
   16 februari, 2020 / 21:20

   Tack ?

Kommentera


Looking for Something?