Annons: Shoppa min stil

Tröja
Kavaj
Väst
Kjol
Byxor
Väska
Väska
Klännning
Väska
Satinkjol
Kofta
Kavaj
Klänning
Skjorta
Plisserad kjol
Blus
Kostymbyxa
Boots
Byxor
Ankelboots
Kofta
Kappa
Slipover
Kjol
Kjol
Jeans
Blus
Kjol
Vit blus
Kavaj
Cape
Väska
Kofta
Bag
Klänning
Skjorta
Väska
Linne
Kavaj
Cardigan
Klännning
Klänning
Kofta
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
T-shirt
T-shirt
Kofta
Skjorta
Skjorta
Basker
Kjol
Cardigan
Skjortklänning
Slacks
Kavaj
Slingbacks
Skjorta
Klänning
Linne
Klänning
Klänning
Kofta
Kavaj
Väska
Plisserad kjol
Kappa
Grön klänning
Kappa
Kappa
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Gucciskärp
Knytblus
Kavaj
Klänning
Kjol
Kjol
T-shirt
Kappa
Manolo Blahnik
Klänning
Blus
Tröja
T-shirt
Väska
Satinkjol
Topp
Knytblus
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kavaj
Tyllkjol
Kofta
Sneakers
Blus
Kjol
Kappa
Väska
Kofta
Body
Knytblus
Blå klänning
Klänning
Kofta
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Kavaj
Linne med spets
Klänning
Kjol
T-shirt
Stövel
Klänning
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Svarta jeans
Klänning
Halsduk
Väska
Klänning
Kofta
Väska
Kofta
Väska
Kavaj
Tröja
Klänning
Pullover
Stickad klänning
Sandaler
Kofta
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Linne
Klänning
Cape
Väska
Väska
Byxor
Slipover vit
Skjorta
Byxor
Pullover
Väska
T-shirt
Slipover
Klänning
Pälsjacka
Kofta
Skjorta
Skinnkjol
Pullover
Grå kavaj
Kofta
Pullover
Väska
Väska
Kofta
Slipover
Klänning
Kavaj
Slipover
Blå knytblus
Kappa
309   880
45   270
44   325
41   312
59   402

Min första mil i år – min träning 15/2

Hej mina fina. Den här helgen har jag verkligen fokuserat på mig själv. Igår unnade jag mig att sova tills jag vaknade och njöt av min morgonkaffe framför Nyhetsmorgon. Sedan bestämde jag mig för att gå ut och springa och hoppades att det skulle kännas lika skönt som när jag sprang med Carl sist. Och alltså det gick superbra. Jag satsade först på 5 km men kände vid 4,5 att jag nog kan springa längre. Efter 6,5 km kände jag att nog nog skulle klara att springa en mil och det gjorde jag! Sprang fram och tillbaka längst Ribban men hittade lite olika sidostigar så det inte blev exakt samma vägar jag sprang på.

Jag sprang milen på 1 timme, 3 minuter och 3 sekunder. Så stolt över mig själv. Jag hade säkert kunna springa längre också, kände mig riktigt stark. Såklart hade det varit häftigt att springa en mil på under timmen, får kanske vara ett mål under 2020.

 

Följ:

4 Kommentarer

  • Maria
   16 februari, 2020 / 20:52

   Stort tack 🙂

 1. 16 februari, 2020 / 21:16

  Bra jobbat

  • Maria
   16 februari, 2020 / 21:20

   Tack ?

Kommentera


Söker du efter något?