Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Klänning
Väska
Byxor
Skinnkjol
Väska
Klänning
Slacks
Linne
T-shirt
Klänning
Kavaj
Väska
Kofta
Klännning
Väska
Kavaj
Linne
Manolo Blahnik
Blus
Kavaj
Jeans
Satinkjol
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Kjol
Slipover
Skjorta
Klänning
Cape
Tröja
Byxor
Kappa
Klänning
Väska
Väska
T-shirt
Kofta
Kappa
Kavaj
Väska
Blus
Kavaj
Kjol
Pullover
Tröja
Väska
T-shirt
Pullover
Skjorta
Kavaj
Ankelboots
Skjorta
Grå kavaj
Pullover
Slingbacks
Knytblus
Basker
Kofta
Cardigan
T-shirt
Väska
Byxor
T-shirt
Kofta
Kappa
Kofta
Kofta
Kofta
T-shirt
Väska
Kappa
Stickad klänning
Byxor
Kavaj
Kofta
Kavaj
Väska
Kjol
Väst
Pullover
Skjorta
Kofta
Väska
Linne
Kavaj
Kjol
Vit blus
Kjol
Sneakers
Bag
Kofta
Kjol
T-shirt
Kjol
Klänning
Väska
Kofta
Klänning
Skjorta
Boots
Väska
Halsduk
Skjorta
Klänning
Klänning
Skjorta
Kofta
Kofta
Knytblus
Väska
T-shirt
Stövel
Tröja
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Klännning
Kofta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kavaj
Blus
Väska
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Kostymbyxa
Väska
Kappa
Väska
Pälsjacka
Kavaj
Kappa
Skjortklänning
52   299
105   355
70   442
89   471
68   592

Min första mil i år – min träning 15/2

Hej mina fina. Den här helgen har jag verkligen fokuserat på mig själv. Igår unnade jag mig att sova tills jag vaknade och njöt av min morgonkaffe framför Nyhetsmorgon. Sedan bestämde jag mig för att gå ut och springa och hoppades att det skulle kännas lika skönt som när jag sprang med Carl sist. Och alltså det gick superbra. Jag satsade först på 5 km men kände vid 4,5 att jag nog kan springa längre. Efter 6,5 km kände jag att nog nog skulle klara att springa en mil och det gjorde jag! Sprang fram och tillbaka längst Ribban men hittade lite olika sidostigar så det inte blev exakt samma vägar jag sprang på.

Jag sprang milen på 1 timme, 3 minuter och 3 sekunder. Så stolt över mig själv. Jag hade säkert kunna springa längre också, kände mig riktigt stark. Såklart hade det varit häftigt att springa en mil på under timmen, får kanske vara ett mål under 2020.

 

Följ:

4 Kommentarer

  • Maria
   16 februari, 2020 / 20:52

   Stort tack 🙂

 1. 16 februari, 2020 / 21:16

  Bra jobbat

  • Maria
   16 februari, 2020 / 21:20

   Tack ?

Kommentera


Söker du efter något?