Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kappa
Linne
Klännning
Väska
Knytblus
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Väska
Kavaj
Kofta
Kavaj
Väska
Blus
Kofta
Väska
Skjorta
Byxor
Klänning
T-shirt
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Halsduk
Väska
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Klänning
Pullover
Klänning
T-shirt
Kappa
Väska
Kavaj
Basker
Kavaj
Väska
Klänning
Kofta
Sneakers
Väska
Kostymbyxa
Kofta
Tröja
Pullover
Klänning
Kappa
Kavaj
Satinkjol
Kofta
Klänning
Väska
Kofta
Skjortklänning
Kavaj
Klännning
Slipover
Kofta
Vit blus
Blus
Kjol
Kofta
Väska
Cardigan
Knytblus
Cape
Byxor
Kofta
Linne
Klänning
Kofta
Klänning
Slacks
Rosa kostymbyxor
Kjol
Kappa
Klänning
Kavaj
Väst
Väska
Klänning
Skjorta
Väska
Knytblus
Grå kavaj
Klänning
Skinnkjol
Kjol
Kjol
Ankelboots
Väska
Byxor
Skjorta
Klänning
Kappa
Kavaj
Kofta
Kjol
Väska
Pälsjacka
Klänning
T-shirt
Väska
T-shirt
Skjorta
Kofta
Kavaj
Bag
Stickad klänning
Blus
T-shirt
Tröja
Blus
Pullover
Väska
Kofta
Pullover
Linne
T-shirt
Väska
Kofta
Jeans
Väska
Kappa
Slingbacks
Klänning
Jacka
Kavaj
Kavaj
15   232
35   415
45   444
40   401
46   447

Min första mil i år – min träning 15/2

Hej mina fina. Den här helgen har jag verkligen fokuserat på mig själv. Igår unnade jag mig att sova tills jag vaknade och njöt av min morgonkaffe framför Nyhetsmorgon. Sedan bestämde jag mig för att gå ut och springa och hoppades att det skulle kännas lika skönt som när jag sprang med Carl sist. Och alltså det gick superbra. Jag satsade först på 5 km men kände vid 4,5 att jag nog kan springa längre. Efter 6,5 km kände jag att nog nog skulle klara att springa en mil och det gjorde jag! Sprang fram och tillbaka längst Ribban men hittade lite olika sidostigar så det inte blev exakt samma vägar jag sprang på.

Jag sprang milen på 1 timme, 3 minuter och 3 sekunder. Så stolt över mig själv. Jag hade säkert kunna springa längre också, kände mig riktigt stark. Såklart hade det varit häftigt att springa en mil på under timmen, får kanske vara ett mål under 2020.

 

Följ:

4 Kommentarer

  • Maria
   16 februari, 2020 / 20:52

   Stort tack 🙂

 1. 16 februari, 2020 / 21:16

  Bra jobbat

  • Maria
   16 februari, 2020 / 21:20

   Tack 😃

Kommentera


Söker du efter något?