Annons: Shoppa min stil

Rosa kostymbyxor
Kofta
Kjol
Kofta
Pullover
Klänning
Grå kavaj
Väska
Satinkjol
Halsduk
Väska
Väska
Väska
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kappa
Klänning
Väska
Kavaj
Byxor
Klänning
Linne
Ankelboots
Klänning
Väska
Väska
Väska
Väst
Klänning
T-shirt
Kappa
Blus
Kappa
Knytblus
Kofta
Kavaj
Väska
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Cape
Klännning
Kjol
Skjorta
Väska
Skjorta
T-shirt
Vit blus
Slacks
Byxor
Skinnkjol
Väska
Jeans
Kavaj
Bag
Klänning
Väska
Kofta
Kofta
Sneakers
Väska
Blus
Pälsjacka
Skjorta
Kjol
T-shirt
Klänning
Kjol
Klännning
Blus
Tröja
Kofta
Kostymbyxa
Pullover
Linne
Kavaj
Byxor
Klänning
Blus
Cardigan
Kavaj
Kofta
Basker
Kavaj
Kavaj
Klänning
Pullover
Linne
T-shirt
Kappa
Kavaj
T-shirt
Knytblus
Väska
Kavaj
Väska
Kofta
Slingbacks
Pullover
T-shirt
Slipover
Väska
Kofta
Väska
Skjorta
T-shirt
Knytblus
Kofta
Kappa
Klänning
Kappa
Kavaj
Kjol
Skjorta
21   121
39   281
38   416
36   397
55   439

Min Alla Hjärtans Dag

Min Alla Hjärtans Dag

God morgon fina ni. Hoppas ni har en underbar helg! Igår var det ju Alla Hjärtans Dag och min Alla Hjärtans Dag blev inte riktigt som den brukar men ändå väldigt bra. Som nio vet är Carl iväg på skidläger i Ångermanland den här helgen med sin bror och de drog dit redan i torsdags. För mig blev det en vanlig jobbdag i fredags men med en Alla Hjärtans Dag-lunch med några kollegor på Laziza :). Himla trevligt och man blir ju SÅ mätt! Vi brukar unna oss en lunch där kanske en gång i månaden och det krävs att man bokar bord i tid då det är riktigt poppis.

Jag har riktigt mycket på jobb just nu men jag har jobbat över en del den här veckan och kunnat beta av mycket. Jag pratade faktiskt med min chef om att det var lite väl mycket och hitta en bra lösning som kändes jättebra. Jag gillar att ha mycket att göra men när man känner att man inte hinner fastän man jobbar över någon timme varje dag är det dags att säga till :).

Igår gick jag hem vid fem och direkt hem faktiskt. Jag såg fram emot egentid och kunde verkligen njuta av att bara vara hemma. Carl hade dessutom köpt god choklad och chark till mig som jag kunde lyxa till det med. Jag var rätt trött efter veckan och la mig vid halv elva. Idag har jag unnat mig sovmorgon och tänkte bege mig ut och springa. Eftersom det gick så bra med träningen tillsammans med Carl förra helgen var jag pepp på att känna liknande på gymmet i onsdags men där orkade jag inte alls hålla samma takt. Gym är nog inte för mig… så mycket skönare att springa utomhus.

Annars idag måste jag jobba med mitt företag och så tänkte jag kolla lite inför vårt bröllop 2021 :).

Hoppas ni får en underbar lördag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?