Annons: Shoppa min stil

Kofta
Klänning
Väska
Kjol
T-shirt
Sneakers
Kjol
Klänning
Väska
Kofta
Klänning
Kavaj
Väska
Knytblus
Ankelboots
Slipover
Blus
Väska
Klänning
Klänning
T-shirt
Byxor
Skjorta
Väska
Skjorta
Kavaj
Klännning
Tröja
Kofta
Linne
Kofta
Väska
Klänning
Knytblus
Väska
Jacka
Blus
Väska
T-shirt
Skjorta
Kofta
Kavaj
Väska
örhängen
Kofta
Kavaj
Klänning
T-shirt
Väska
Slacks
Kofta
Pullover
Tröja
Blus
Kavaj
Bag
Kjol
Klänning
Kappa
Kofta
Pullover
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Kappa
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Steamer
Kofta
Klänning
Klänning
T-shirt
Kjol
Kavaj
Tory Burch
Spegel
Pullover
Väska
Halsduk
Kånken
Jacka
Ganni diadem
Kappa
Jeans
T-shirt
Cape
Boots
Tröja
Kappa
Cardigan
Väska
Byxor
Byxor
Moschino väska
Skjorta
Knytblus
Pälsjacka
Halsduk
Kofta
Klänning
Skjortklänning
Satinkjol
Kavaj
Basker
Grå kavaj
Kostymbyxa
Vit blus
Kofta
Klänning
Kjol
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Linne
Kjol
Väska
Rosa kostymbyxor
Väst
T-shirt
Kofta
Stickad klänning
Skinnkjol
Väska
Kofta
Klänning
Skjorta
Klänning
Kappa
Kofta
Väska
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Klänning
Klänning
Blus
Louis Vuitton väska
Linne
Stövel
Klänning
Pullover
Kavaj
Kappa
Klänning
Kjol
Klännning
Kavaj
Stenströms cardigan
Slingbacks
Kavaj
Väska
Väska
Byxor
Kappa
19   133
55   368
68   470
74   530
55   500

Min Alla Hjärtans Dag

Min Alla Hjärtans Dag

God morgon fina ni. Hoppas ni har en underbar helg! Igår var det ju Alla Hjärtans Dag och min Alla Hjärtans Dag blev inte riktigt som den brukar men ändå väldigt bra. Som nio vet är Carl iväg på skidläger i Ångermanland den här helgen med sin bror och de drog dit redan i torsdags. För mig blev det en vanlig jobbdag i fredags men med en Alla Hjärtans Dag-lunch med några kollegor på Laziza :). Himla trevligt och man blir ju SÅ mätt! Vi brukar unna oss en lunch där kanske en gång i månaden och det krävs att man bokar bord i tid då det är riktigt poppis.

Jag har riktigt mycket på jobb just nu men jag har jobbat över en del den här veckan och kunnat beta av mycket. Jag pratade faktiskt med min chef om att det var lite väl mycket och hitta en bra lösning som kändes jättebra. Jag gillar att ha mycket att göra men när man känner att man inte hinner fastän man jobbar över någon timme varje dag är det dags att säga till :).

Igår gick jag hem vid fem och direkt hem faktiskt. Jag såg fram emot egentid och kunde verkligen njuta av att bara vara hemma. Carl hade dessutom köpt god choklad och chark till mig som jag kunde lyxa till det med. Jag var rätt trött efter veckan och la mig vid halv elva. Idag har jag unnat mig sovmorgon och tänkte bege mig ut och springa. Eftersom det gick så bra med träningen tillsammans med Carl förra helgen var jag pepp på att känna liknande på gymmet i onsdags men där orkade jag inte alls hålla samma takt. Gym är nog inte för mig… så mycket skönare att springa utomhus.

Annars idag måste jag jobba med mitt företag och så tänkte jag kolla lite inför vårt bröllop 2021 :).

Hoppas ni får en underbar lördag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?