Annons: Shoppa min stil

Grå kavaj
Kofta
Klänning
Kappa
Kavaj
Klänning
Linne
Knytblus
Kjol
Kofta
Blus
Blus
Kavaj
Pälsjacka
Kavaj
Slacks
Byxor
Cardigan
Väska
Klänning
Väska
Kofta
Blus
Kappa
Byxor
Pullover
T-shirt
Väska
Kappa
Skjorta
T-shirt
Kappa
Klänning
Knytblus
Skinnkjol
Väska
Pullover
Kjol
Tröja
Väska
Kavaj
Kavaj
Vit blus
Väska
Klänning
Kofta
T-shirt
Kofta
Väska
Väska
Klännning
Väst
Kavaj
Linne
Byxor
Linne
T-shirt
Kappa
Väska
Knytblus
Kavaj
Skjorta
Klänning
Väska
Satinkjol
Väska
Blus
Väska
Rosa kostymbyxor
Kofta
Skjorta
Kavaj
Sneakers
Halsduk
Kostymbyxa
Kavaj
Kofta
Kofta
Kavaj
Ankelboots
Väska
Skjorta
Kjol
Kavaj
Väska
Klännning
Kavaj
Pullover
Cape
Slipover
T-shirt
Kavaj
Basker
Kofta
Kofta
Väska
Skjorta
Klänning
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Bag
Kavaj
Väska
Kjol
T-shirt
Kjol
Klänning
Väska
Pullover
T-shirt
Väska
Klänning
Kofta
Slingbacks
Kappa
Jeans
22   131
39   285
38   420
36   398
55   440

Beige klänning

Beige klänning
Annons/samarbete med Erikshjälpen Malmö

Hej fina. Jag är riktigt stolt över att vara ambassadör för Erikshjälpen i Malmö. Jag handlar i stort sett bara second hand, kanske 80%, och det känns riktigt genuint att lyfta fram företag som jobbar med hållbart mode. Erikshjälpen jobbar även med att hjälpa barn som t.ex har föräldrar som avtjänar fängelsestraff och barn som lever i fattigdom världen över. Att inte fler handlar mer second hand är svårt att acceptera.

Erikshjälpen har en massa kläder, skor och accessoarer, både från kedjorna och exklusiva designermärken. Min ambition är att kunna visa upp att kläder, accessoarer, skor och annat som begagnat kan vara minst lika snyggt som det man hittar och köper nytt. Jag tycker även att det är så mycket roligare att handla i second handbutiker än i “vanliga” butiker. Man kan ju hitta vad som helst liksom. Jag har hittat en massa skatter i min second handshopping.

Det går att hitta så mycket second handmode i perfekt kvalitet. En felaktig bild av second hand är att det som säljs ofta är noppigt och slitet men så är inte alls fallet. De flesta second hand butiker är idag även väldigt kräsna. När jag besökte Erikshjälpen i Malmö fick jag följa med bakom kulisserna och fick se hela verkstaden. Det som är helt och fräscht tar dom in i butiken. De skickar även iväg kläder till fattiga länder.

Härom veckan bar jag en beige klänning och svart kavaj som jag hittat hos Erikshjälpen i Malmö. Klänningen kommer ursprungligen från H&M och kavajen från Zara. Båda i nyskick, fanns inga spår av någon annan som använt dom. Även om jag handlar mycket second hand är jag väldigt kräsen när det kommer till mode. Jag vet min egen stil och skulle aldrig visa upp eller visa något som jag inte kan stå för till 100%.  Älskar den beiga klänningen, den känns så jag. Sedan har jag kavaj varje dag i olika modeller, gärna svarta. Den här outfiten har jag matchat med mina solglasögon från Gucci (som jag också köpt second hand) och min tidlösa väska från Mulberry.

Hade ni kunnat gissa att min outfit är second hand?

beige klänning

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 14 februari, 2020 / 10:13

  Jättefin klänning, dy påminner om Emma Bush Toor, =D Stavar hon så?

  • Maria
   14 februari, 2020 / 15:41

   Tack 🙂 Hon är alltid så tjusig!

Kommentera


Söker du efter något?