Annons: Shoppa min stil

Satinkjol
Halsduk
Linne
Klänning
Kavaj
Kofta
Slingbacks
Kofta
Kjol
Klänning
Cape
Kjol
Blus
Kavaj
Kavaj
Skjortklänning
Kavaj
Basker
Manolo Blahnik
Klännning
Väska
Klänning
Byxor
Skjorta
Knytblus
Klännning
Klänning
Kofta
Väska
Kavaj
Slipover
Kappa
Skjorta
Knytblus
T-shirt
Klänning
Väska
Pullover
Skjorta
Väska
Väska
T-shirt
Kappa
Jeans
Väska
Linne
Klänning
Klänning
Kofta
Pälsjacka
Väska
Kofta
Klänning
Byxor
Klänning
T-shirt
Bag
Väska
Byxor
Kofta
Väska
Grå kavaj
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kjol
Väska
T-shirt
Stövel
Kostymbyxa
Pullover
Kavaj
Väska
Tröja
Klänning
Knytblus
Skinnkjol
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kjol
Tröja
Väska
Skjorta
Cardigan
Kofta
Sneakers
Kappa
Kavaj
Kavaj
Väska
T-shirt
Linne
Kavaj
Kofta
Kavaj
Skjorta
Väska
Boots
Kofta
Klänning
Kappa
Kofta
Skjorta
Klänning
Kjol
Kofta
Kavaj
Slacks
Väska
Kofta
Väska
Väst
Kofta
Kappa
T-shirt
Blus
Väska
Byxor
Klänning
Pullover
Kofta
Kappa
Pullover
Väska
Klänning
Ankelboots
Kjol
T-shirt
Kavaj
Vit blus
Skjorta
Tröja
Kjol
Stickad klänning
Blus
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

Beige klänning

Beige klänning
Annons/samarbete med Erikshjälpen Malmö

Hej fina. Jag är riktigt stolt över att vara ambassadör för Erikshjälpen i Malmö. Jag handlar i stort sett bara second hand, kanske 80%, och det känns riktigt genuint att lyfta fram företag som jobbar med hållbart mode. Erikshjälpen jobbar även med att hjälpa barn som t.ex har föräldrar som avtjänar fängelsestraff och barn som lever i fattigdom världen över. Att inte fler handlar mer second hand är svårt att acceptera.

Erikshjälpen har en massa kläder, skor och accessoarer, både från kedjorna och exklusiva designermärken. Min ambition är att kunna visa upp att kläder, accessoarer, skor och annat som begagnat kan vara minst lika snyggt som det man hittar och köper nytt. Jag tycker även att det är så mycket roligare att handla i second handbutiker än i “vanliga” butiker. Man kan ju hitta vad som helst liksom. Jag har hittat en massa skatter i min second handshopping.

Det går att hitta så mycket second handmode i perfekt kvalitet. En felaktig bild av second hand är att det som säljs ofta är noppigt och slitet men så är inte alls fallet. De flesta second hand butiker är idag även väldigt kräsna. När jag besökte Erikshjälpen i Malmö fick jag följa med bakom kulisserna och fick se hela verkstaden. Det som är helt och fräscht tar dom in i butiken. De skickar även iväg kläder till fattiga länder.

Härom veckan bar jag en beige klänning och svart kavaj som jag hittat hos Erikshjälpen i Malmö. Klänningen kommer ursprungligen från H&M och kavajen från Zara. Båda i nyskick, fanns inga spår av någon annan som använt dom. Även om jag handlar mycket second hand är jag väldigt kräsen när det kommer till mode. Jag vet min egen stil och skulle aldrig visa upp eller visa något som jag inte kan stå för till 100%.  Älskar den beiga klänningen, den känns så jag. Sedan har jag kavaj varje dag i olika modeller, gärna svarta. Den här outfiten har jag matchat med mina solglasögon från Gucci (som jag också köpt second hand) och min tidlösa väska från Mulberry.

Hade ni kunnat gissa att min outfit är second hand?

beige klänning

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 14 februari, 2020 / 10:13

  Jättefin klänning, dy påminner om Emma Bush Toor, =D Stavar hon så?

  • Maria
   14 februari, 2020 / 15:41

   Tack 🙂 Hon är alltid så tjusig!

Kommentera


Söker du efter något?