Annons: Shoppa min stil

Kofta
Klänning
Byxor
Kostymbyxa
Halsduk
Väska
Kofta
Klänning
Jeans
Kofta
Väska
Klännning
Kavaj
Pullover
Slacks
Jacka
Väska
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Kappa
Kjol
Väska
Klänning
Slipover
Knytblus
Basker
Kavaj
Väska
T-shirt
Väska
örhängen
Klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Stenströms cardigan
Kavaj
Byxor
T-shirt
Kofta
Skjorta
Väska
T-shirt
Klänning
Klänning
Klänning
Louis Vuitton väska
Ganni diadem
Kavaj
Kappa
Kofta
Kappa
Pullover
Blus
Kofta
Skinnkjol
Tröja
Kånken
Klänning
Blus
Klänning
Jacka
Kavaj
Kofta
Kjol
Väska
Cape
Kofta
Blus
Linne
Kjol
Kjol
Väska
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Klänning
Kappa
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
Vit blus
Väska
Väska
T-shirt
Klänning
Tröja
Kjol
Tory Burch
Väska
T-shirt
Klännning
Kappa
Skjorta
Klänning
Sneakers
Kofta
Blus
Kofta
Kofta
Stövel
Kjol
Satinkjol
Klänning
Kappa
Cardigan
Väska
Kofta
Knytblus
Rosa kostymbyxor
Ankelboots
Klänning
Pullover
Skjortklänning
Klänning
Boots
Spegel
Klänning
Klänning
Stickad klänning
Grå kavaj
Linne
Skjorta
Pälsjacka
Bag
Kofta
Slingbacks
Väska
Skjorta
Byxor
T-shirt
Knytblus
Pullover
Kjol
Väska
Halsduk
Byxor
Moschino väska
Linne
T-shirt
T-shirt
Skjorta
Tröja
Klänning
Väst
Kavaj
Skjorta
Steamer
Kappa
Kavaj
25   254
68   405
74   506
55   495
44   472

Beige klänning

Beige klänning
Annons/samarbete med Erikshjälpen Malmö

Hej fina. Jag är riktigt stolt över att vara ambassadör för Erikshjälpen i Malmö. Jag handlar i stort sett bara second hand, kanske 80%, och det känns riktigt genuint att lyfta fram företag som jobbar med hållbart mode. Erikshjälpen jobbar även med att hjälpa barn som t.ex har föräldrar som avtjänar fängelsestraff och barn som lever i fattigdom världen över. Att inte fler handlar mer second hand är svårt att acceptera.

Erikshjälpen har en massa kläder, skor och accessoarer, både från kedjorna och exklusiva designermärken. Min ambition är att kunna visa upp att kläder, accessoarer, skor och annat som begagnat kan vara minst lika snyggt som det man hittar och köper nytt. Jag tycker även att det är så mycket roligare att handla i second handbutiker än i “vanliga” butiker. Man kan ju hitta vad som helst liksom. Jag har hittat en massa skatter i min second handshopping.

Det går att hitta så mycket second handmode i perfekt kvalitet. En felaktig bild av second hand är att det som säljs ofta är noppigt och slitet men så är inte alls fallet. De flesta second hand butiker är idag även väldigt kräsna. När jag besökte Erikshjälpen i Malmö fick jag följa med bakom kulisserna och fick se hela verkstaden. Det som är helt och fräscht tar dom in i butiken. De skickar även iväg kläder till fattiga länder.

Härom veckan bar jag en beige klänning och svart kavaj som jag hittat hos Erikshjälpen i Malmö. Klänningen kommer ursprungligen från H&M och kavajen från Zara. Båda i nyskick, fanns inga spår av någon annan som använt dom. Även om jag handlar mycket second hand är jag väldigt kräsen när det kommer till mode. Jag vet min egen stil och skulle aldrig visa upp eller visa något som jag inte kan stå för till 100%.  Älskar den beiga klänningen, den känns så jag. Sedan har jag kavaj varje dag i olika modeller, gärna svarta. Den här outfiten har jag matchat med mina solglasögon från Gucci (som jag också köpt second hand) och min tidlösa väska från Mulberry.

Hade ni kunnat gissa att min outfit är second hand?

beige klänning

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 14 februari, 2020 / 10:13

  Jättefin klänning, dy påminner om Emma Bush Toor, =D Stavar hon så?

  • Maria
   14 februari, 2020 / 15:41

   Tack 🙂 Hon är alltid så tjusig!

Kommentera


Söker du efter något?