Annons: Shoppa min stil

Blus
Byxor
Väska
Kappa
Tory Burch
Väska
Skjorta
Halsduk
Pullover
Kavaj
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Väska
Pälsjacka
Kofta
Kofta
Klänning
Skjorta
Kjol
Klänning
Klännning
Byxor
Kjol
T-shirt
Kofta
Kofta
Kofta
Väska
Kavaj
Kånken
Väska
Kofta
Stövel
Kofta
Väska
Steamer
Väska
Kappa
Kjol
Skjorta
Väska
Kofta
Skinnkjol
Väska
Jacka
Väst
Klänning
Klänning
Skjorta
Klänning
Vit blus
Kavaj
Kappa
Linne
Pullover
Tröja
Väska
Cardigan
Väska
Kavaj
Cape
Bag
T-shirt
Knytblus
Byxor
Skjorta
Väska
T-shirt
Kofta
Linne
Kavaj
Kappa
Slingbacks
Klänning
Väska
Boots
Kavaj
Slacks
Ankelboots
Klänning
Väska
Stenströms cardigan
Louis Vuitton väska
Kavaj
Kavaj
Kjol
Blus
Klänning
Klänning
Basker
Byxor
Tröja
Kofta
Kostymbyxa
Kappa
Kofta
Väska
Pullover
Grå kavaj
T-shirt
Kofta
Kavaj
Kofta
Satinkjol
örhängen
Klänning
Kavaj
Jeans
Spegel
T-shirt
Klänning
Väska
Väska
Blus
Kjol
Klänning
Kavaj
Klänning
Blus
T-shirt
Ganni diadem
Klänning
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kappa
Klänning
Linne
Stickad klänning
T-shirt
Väska
Moschino väska
Kavaj
Klänning
Kappa
Jacka
Klänning
Knytblus
Kjol
Skjorta
Kofta
Klänning
Pullover
Klännning
Tröja
T-shirt
Skjortklänning
Klänning
Sneakers
Knytblus
Slipover
Skjorta
Kavaj
Kjol
Klänning
Väska
Halsduk
22   149
16   137
58   348
34   384
56   467

När man njuter av träning – min träning 9/2

Hej fina. I Söndags bestämde jag och Carl oss för att bege oss ut och springa igen. Det blåste rejält så jag satsade inte på något nytt snabbhetsrekord men jag hoppades att jag kunde springa över 5 km i alla fall. Och alltså, jag är så förvånad själv – det kändes så skönt att vara ute och springa. Då hade jag ändå ont i vaden redan innan. Jag njöt av att springa ute längs Ribban och det är nog första gången träning känns så för mig.

Jag sprang totalt över sju kilometer och jag tänkte inte ens utan bara sprang. Annars brukar jag försöka hålla koll på längd och fart men nu bara sprang jag. Så skönt. Jag var heller inte helt slut när jag kom hem. Jag hade nog ganska lätt kunnat springa en mil i söndags. Nu har jag anmält mig till Vårruset och ser verkligen fram emot det :).

Carl är en riktigt bra PT också :).

Följ:

2 Kommentarer

    • Maria
      12 februari, 2020 / 14:01

      Ja 🙂

Kommentera


Söker du efter något?