Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Linne
Linne
Kavaj
Klänning
Kjol
Klännning
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Byxor
Pullover
Jeans
Ankelboots
Väska
Kavaj
Cardigan
48   314
79   448
56   449
61   587
61   637

När man njuter av träning – min träning 9/2

Hej fina. I Söndags bestämde jag och Carl oss för att bege oss ut och springa igen. Det blåste rejält så jag satsade inte på något nytt snabbhetsrekord men jag hoppades att jag kunde springa över 5 km i alla fall. Och alltså, jag är så förvånad själv – det kändes så skönt att vara ute och springa. Då hade jag ändå ont i vaden redan innan. Jag njöt av att springa ute längs Ribban och det är nog första gången träning känns så för mig.

Jag sprang totalt över sju kilometer och jag tänkte inte ens utan bara sprang. Annars brukar jag försöka hålla koll på längd och fart men nu bara sprang jag. Så skönt. Jag var heller inte helt slut när jag kom hem. Jag hade nog ganska lätt kunnat springa en mil i söndags. Nu har jag anmält mig till Vårruset och ser verkligen fram emot det :).

Carl är en riktigt bra PT också :).

Följ:

2 Kommentarer

    • Maria
      12 februari, 2020 / 14:01

      Ja 🙂

Kommentera


Söker du efter något?