Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Klänning
Kavaj
Pullover
Kjol
Väska
Ankelboots
Väska
Linne
Linne
Klänning
Klännning
Väska
Klänning
Jeans
Cardigan
Byxor
Kavaj
48   305
79   445
56   448
61   587
61   637

Presenttips till Alla Hjärtans Dag

Presenttips till Alla Hjärtans Dag
– Blogginlägg i samarbete med Upplevelse.com

Hej fina. Hoppas att ni alla har en skön helg. Nu närmar det sig Alla Hjärtans Dag och jag är som ni säkert vet en riktig romantiker. Tänkte passa på att ge lite presenttips till Alla Hjärtans Dag.

Jag tycker verkligen att man ska passa på att fira årsdagar, Alla Hjärtans Dag och ha date nights för att få in lite romantik i vardagen. Tyvärr kommer Carl att vara iväg på skidläger på Alla hjärtans dag men vi har bestämt att vi firar på tisdag istället. Man får vara lite flexibel ibland :). Jag tycker absolut inte att man behöver ge varandra saker på Alla hjärtans dag. Det är ju så mycket roligare med upplevelser som man kan dela med varandra. Upplevelser är ju också något man minns på ett helt annat sätt än när man ger varandra saker. Det skapar liksom minnen för livet.

Sajten Upplevelse.com erbjuder en massa upplevelsepaket i alla prisklasser och delar av landet. Det känns som att det finns något för alla och något som man som par kan uppskatta att uppleva tillsammans fastän man kanske har lite olika intressen. Några exempel på upplevelser hos Upplevelse.com som kan passa att göra eller planera för på alla hjärtans dag nedan. Vilka minnen man kan skapa med dessa upplevelser i alla möjliga prisklasser. Hitta fler spännande tips på presenter till alla hjärtans dag hos Upplevelse.com. Ha en underbar söndag (och alla hjärtans dag)!

 

Presenttips till Alla hjärtans dag – upplevelser


Afternoon Chocolate. En lyxig fika eller afternoon tea-variant med choklad i en massa olika former. Mysig aktivitet en söndag till exempel:). 

 


Historisk tågresa med lyxig måltid. En mysig aktivitet där man kan se fina vyer i kombination med att äta god mat. 

 


Cykla dressin tillsammans. Jag och Carl gjorde det i Delsbo för några somrar sedan. Supermysigt. 

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 9 februari, 2020 / 19:12

  Håller med om att det är roligare med upplevelser.
  Mer hållbart dessutom.
  Bra tips.

  • Maria
   11 februari, 2020 / 20:40

   Ja exakt! Kul att du gillade 🙂

Kommentera


Söker du efter något?