Annons: Shoppa min stil

Väska
Kjol
Klänning
Grå kavaj
Kavaj
Kavaj
Kofta
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Byxor
Knytblus
Kjol
Tröja
Klänning
Skjorta
Väska
Byxor
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Sandaler
Klänning
Skjorta
Cape
Knytblus
T-shirt
Pullover
Klänning
Kjol
Kofta
Klännning
Knytblus
Skjorta
Kjol
Pullover
Blus
Väska
Kavaj
Jeans
Linne
Pullover
Kofta
Klänning
Satinkjol
Skjorta
Väska
Pälsjacka
Kappa
Väska
Slingbacks
Väska
Väska
Kavaj
Boots
Kofta
Skjorta
Kavaj
Väska
Sneakers
T-shirt
Kofta
Kofta
Kavaj
Linne med spets
Kofta
Pullover
Klänning
Blå klänning
Svarta jeans
T-shirt
Kjol
Skjorta
Kappa
Kofta
Basker
Cardigan
Väst
Kofta
Kofta
Kavaj
Slipover
Plisserad kjol
Kofta
Kofta
Kjol
Klänning
Linne
Kavaj
Linne
Väska
Klänning
Väska
Skjortklänning
Kofta
Kjol
Kjol
Cardigan
Klänning
Stövel
Kavaj
Blus
Kappa
Halsduk
Kostymbyxa
Klänning
Blus
Väska
Ankelboots
Väska
Rosa kostymbyxor
Klänning
Byxor
Kavaj
Klänning
Väska
T-shirt
Slacks
Tröja
Byxor
Manolo Blahnik
Skjorta
Klänning
Klännning
Väska
Skjorta
Jeansjacka
Kavaj
T-shirt
Vit blus
Grön klänning
Kofta
Satinkjol
Klänning
T-shirt
Väska
Klänning
Klänning
Skinnkjol
Bag
Kappa
T-shirt
Tröja
Kofta
Stickad klänning
Kavaj
Plisserad kjol
Väska
Klänning
Kappa
Kavaj
T-shirt
Kappa
71   332
44   326
68   455
46   357
26   317

Årstiderna i Kockska Huset i Malmö

Årstiderna i Kockska Huset i Malmö

Hej fina. Så skönt att ha helg nu efter en väldigt intensiv vecka på jobb. Vi hade en riktigt lyxig fredagsfika på jobbet igår med bubbel och en massa goda snacks. Drog hem strax efter fyra och hann se ett avsnitt Sex and the city innan Carl kom till stan. Vi bestämde oss för att ses på Årstiderna i Kockska Huset i Malmö som hade Oyster Hour vilket ju lät trevligt. Vi har ätit middag på Årstiderna i Kockska Huset i Malmö en gång förut men för flera år sedan. Det var när mina föräldrar var på besök. De har ju en mysig lokal nere i en källare. Riktigt historisk miljö.

Ostron

Vi fick ett bord intill baren och nära utgången, vilket kändes som ett av de sista lediga borden i lokalen. Flyt! Vi hade bestämt oss för att beställa ostron med bubbel men så hade de erbjudande på hummer med Champagne också så vi tog ett sådant och sedan några ostron, tre råa och ett gratinerat. Jag har knappt ätit tillagade ostron då jag tycker att de är så goda naturella men det var riktigt gott så det får det bli fler.

Vi var där i kanske en och en halv timme. Det var inte jättesnabb service men maten var god. Lite annan feedback är kanske mer personal på plats när man ändå gjort en del marknadsföring med erbjudande för kvällen. Sedan bytte de heller inte glas när vi bytte från Champagne till cava vilket också är något att förbättra.

Vi funderade på att dra vidare till Johan P som också skulle ha ett Champagne-event men vi kom sent och det var inte mycket folk där så vi gick till ICA istället och sedan hem. Vi lagade viltskav och såg en serie på Netflix. Mycket mysig kväll!

Idag har vi varit på bröllopsmässa. Mer om den imorgon :). Ikväll ska vi umgås med Anna och Gracjan. Först hänga här lite och sedan ut och äta på Lemongrass som ligger här på Gamla Väster. Ska bli jättetrevligt!

Bilder: Årstiderna i Kockska Huset i Malmö

årstiderna i kockska huset i Malmö


Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 8 februari, 2020 / 22:19

  Vilken god mat, där är så mysigt 😀
  Vilken lyxkväll ni fick till 🙂

  • Maria
   11 februari, 2020 / 20:39

   Jättegott! Ja ibland får man unna sig 🙂

Kommentera


Söker du efter något?