Annons: Shoppa min stil

Grå kavaj
Kofta
Väska
T-shirt
Klänning
Klänning
Kappa
Klännning
Kofta
Kavaj
Slingbacks
Skjorta
Byxor
Klänning
T-shirt
Pullover
T-shirt
Väska
Linne
Kofta
Väska
Kofta
Klänning
Pullover
Klänning
Väska
Bag
Klänning
Tröja
Kofta
Väska
Jeans
Kjol
Slacks
Kappa
Väska
Väska
Kostymbyxa
Sneakers
Byxor
Kofta
Kappa
Kappa
Vit blus
Stövel
Kofta
Skjorta
Kavaj
Väska
T-shirt
T-shirt
Kofta
Pälsjacka
Tröja
Skjorta
Väska
Pullover
Pullover
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Kjol
Halsduk
Stickad klänning
Klänning
Klänning
Linne
Knytblus
Väska
Kavaj
Kofta
Kofta
T-shirt
Byxor
Klänning
Väska
Kavaj
Kappa
Klänning
Väska
Kjol
Kavaj
Kofta
Väska
Väska
Väska
Cardigan
Slipover
Klänning
Skjorta
Klänning
Basker
Skjorta
Väska
Väst
Klänning
Blus
Kavaj
Klänning
Kavaj
Satinkjol
Skinnkjol
Kavaj
Skjorta
Kofta
Klänning
T-shirt
Klännning
Väska
Kavaj
Väska
Kjol
Skjortklänning
Byxor
Tröja
Cape
Väska
Blus
Klänning
Kofta
Jacka
Kappa
Kavaj
Skjorta
Blus
Klänning
Blus
Ankelboots
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kjol
Linne
Knytblus
Kavaj
Kofta
22   327
43   400
51   450
38   399
30   408

Årstiderna i Kockska Huset i Malmö

Årstiderna i Kockska Huset i Malmö

Hej fina. Så skönt att ha helg nu efter en väldigt intensiv vecka på jobb. Vi hade en riktigt lyxig fredagsfika på jobbet igår med bubbel och en massa goda snacks. Drog hem strax efter fyra och hann se ett avsnitt Sex and the city innan Carl kom till stan. Vi bestämde oss för att ses på Årstiderna i Kockska Huset i Malmö som hade Oyster Hour vilket ju lät trevligt. Vi har ätit middag på Årstiderna i Kockska Huset i Malmö en gång förut men för flera år sedan. Det var när mina föräldrar var på besök. De har ju en mysig lokal nere i en källare. Riktigt historisk miljö.

Ostron

Vi fick ett bord intill baren och nära utgången, vilket kändes som ett av de sista lediga borden i lokalen. Flyt! Vi hade bestämt oss för att beställa ostron med bubbel men så hade de erbjudande på hummer med Champagne också så vi tog ett sådant och sedan några ostron, tre råa och ett gratinerat. Jag har knappt ätit tillagade ostron då jag tycker att de är så goda naturella men det var riktigt gott så det får det bli fler.

Vi var där i kanske en och en halv timme. Det var inte jättesnabb service men maten var god. Lite annan feedback är kanske mer personal på plats när man ändå gjort en del marknadsföring med erbjudande för kvällen. Sedan bytte de heller inte glas när vi bytte från Champagne till cava vilket också är något att förbättra.

Vi funderade på att dra vidare till Johan P som också skulle ha ett Champagne-event men vi kom sent och det var inte mycket folk där så vi gick till ICA istället och sedan hem. Vi lagade viltskav och såg en serie på Netflix. Mycket mysig kväll!

Idag har vi varit på bröllopsmässa. Mer om den imorgon :). Ikväll ska vi umgås med Anna och Gracjan. Först hänga här lite och sedan ut och äta på Lemongrass som ligger här på Gamla Väster. Ska bli jättetrevligt!

Bilder: Årstiderna i Kockska Huset i Malmö

årstiderna i kockska huset i Malmö


Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 8 februari, 2020 / 22:19

  Vilken god mat, där är så mysigt 😀
  Vilken lyxkväll ni fick till 🙂

  • Maria
   11 februari, 2020 / 20:39

   Jättegott! Ja ibland får man unna sig 🙂

Kommentera


Söker du efter något?