Annons: Shoppa min stil

Klänning
Väska
Ankelboots
Kjol
Linne
Väska
Kavaj
Kavaj
Byxor
Kavaj
Cardigan
Klännning
Väska
Klänning
Klänning
Linne
Pullover
Jeans
31   270
79   420
56   440
61   583
61   635

Restaurang Gamla Franska i Lund

Restaurang Gamla Franska i Lund

Hej fina. Igår efter jobbet hann jag hem en sväng innan jag mötte upp Carl på Malmö C. Vi hoppade på tåget för att äta middag med Carls farbror Johan på restaurang Gamla Franska i Lund. Som ni säkert vet vid det här laget älskar jag fransk mat så restaurangen passade ju mig perfekt. Alla deras rätter är dessutom både laktos- och glutenfria!

Vi valde att äta två rätter var. Till förrätt tog jag tre ostron och till varmrätt råbiff med klassiska tillbehör och pommes frites. Jag älskar ju ostron och råbiff. När vi var i Paris förra sommaren och över nyår snittade jag nog nästan en råbiff om dagen.

Så vad tyckte jag om restaurang Gamla Franska i Lund då? Goda tillbehör till ostronen och råbiffen var riktigt klassisk så svårt att misslyckas kanske?:) Det var en mysig miljö, inte så mycket folk vilket kanske inte var så konstigt en torsdag? Jag och Carl åker ju aldrig in till Lund en när vi strosade runt lite såg vi till exempel flera restauranger som såg riktigt mysiga ut som vi skulle kunna besöka. Samtidigt har Malmö ett så himla stort och bra utbud så kanske inte så konstigt att vi mest hänger här.

Det var trevligt att umgås också:).  Carls farbror bor annars i USA så vi träffas inte så ofta. Nu ska de vara i Sverige ett tag så vi ses nog något kring Påsk också.

 
Följ:
Dela

3 Kommentarer

  • Maria
   7 februari, 2020 / 19:17

   Supermysigt 🥰

 1. Daniella
  7 februari, 2020 / 21:34

  Maten såg supergod ut. Älskar råbiff men har aldrig smakat ostron (än).

Kommentera


Söker du efter något?