Annons: Shoppa min stil

Rosa kostymbyxor
Kappa
Grå kavaj
Kavaj
Kavaj
Kappa
Klänning
Kappa
Klänning
Kofta
Skjorta
Byxor
Pullover
Väska
Kofta
Kappa
Väska
Ankelboots
Skjorta
Tröja
Tröja
Jeans
T-shirt
Klänning
Kappa
Blus
Pullover
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Kofta
Kavaj
Tröja
Väska
Klänning
Skjorta
Knytblus
Byxor
Kofta
Byxor
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Väska
Kavaj
Pullover
Kavaj
Kappa
Väska
Kjol
Klännning
Kostymbyxa
Kavaj
Vit blus
Klänning
Skinnkjol
Byxor
Blus
Väska
Väska
Klännning
Cardigan
Väska
Skjorta
Linne
Klänning
Kjol
Sneakers
Väska
Kofta
Kavaj
Kofta
Väska
Kofta
Cape
Klänning
Kjol
Kjol
Kavaj
Klänning
Skjorta
Stövel
Väska
Väska
Linne
Kofta
T-shirt
Blus
Kjol
Jacka
Kofta
Skjorta
Halsduk
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Kofta
Klänning
Knytblus
T-shirt
Linne
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Bag
Väska
T-shirt
Kofta
Slipover
Knytblus
Väst
Slacks
Kavaj
Basker
Kofta
Satinkjol
Blus
Kofta
Kavaj
Klänning
T-shirt
Väska
Klänning
T-shirt
Skjortklänning
Klänning
Kofta
Pälsjacka
Väska
Klänning
Väska
Pullover
Klänning
Stickad klänning
Slingbacks
Klänning
21   324
43   398
51   450
38   399
30   408

Nagelsalong i Malmö

Nagelsalong i Malmö

Hej fina ni. Igår efter jobbet besökte jag Luxury Nails, en nagelsalong i Malmö som ligger inne i Hansagallerian. Jag hade aldrig tidigare i mitt liv besökt en nagelsalong men nu kändes jag att det verkligen var dags. Anna har tjatat länge på mig och jag vill dessutom ha fina naglar till Minas bröllop i sommar (och mitt eget nästa sommar). Just Luxury Nails har jag följt på Instagram under ett par år och dessutom hört flera säga att det är Malmös bästa nagelsalong så såklart ville jag testa just den.

Luxury Nails – nagelsalong i Malmö: Manikyr

“naglarna byggs på med antingen tippar eller mallar som sedan täcks med akryl eller gele. Därefter skulpteras naglarna i valfri längd, form och design och avsluta alltid med välgörande oljor. Med behandlingen garanteras du ett vackert och varaktigt resultat, utförd med marknadsledande och högklassiga produkter.” Så beskriver Luxury Nails sin manikyr :).

Jag var lite nervös över vad de skulle tycka och säga om mina fula ovårdade naglar men de sa absolut inget om det utan var hur gulliga som helst. Hela besöket blev verkligen en upplevelse för mig som aldrig fixat naglarna på salong tidigare. Jag fick sätta mig vid ett bord och så började de med att fila mina naglar så de fick en lite mer rundad form. De var ju absolut inte långa men jag hade ändå sparat ut dem ett tag och ville inte bygga på längden utan mer stärka de befintliga och göra dem finare. Hon fixade även till nagelbanden och frasig hud kring naglarna.

Sedan var det då dags för gelen för att stärka och bygga upp mina naglar. De fick torka i en apparat där det gjorde aningen ont i början när jag stack in naglarna men bara några sekunder innan det inte kändes något. När gelen satt sig var det dags att välja färg till mina naglar. Jag valde en mörk röd, ganska vågat för att vara jag. Jag är verkligen supernöjd! Så snygg röd färg och naglarna är finare än de någonsin varit. Tänk att de kunde göra till och med mina naglar så fina.
Nu kommer jag vilja fortsätta att fixa naglarna på salong, såklart. Och jag tror verkligen att jag äntligen kan bli av med mitt nagelbitande som jag haft som ovana så länge jag kan minnas.

Bilder: Före (översta) och efter

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      6 februari, 2020 / 18:02

      Tusen tack 🙂

Kommentera


Söker du efter något?