Annons: Shoppa min stil

Kofta
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kavaj
Klänning
Skinnkjol
Plisserad kjol
Väst
Väska
Kjol
Kjol
T-shirt
Kostymbyxa
Klänning
T-shirt
Satinkjol
Slipover
Kavaj
Knytblus
Skjorta
Sneakers
Kjol
T-shirt
Klänning
Knytblus
Klänning
Skjorta
Slingbacks
Kofta
Kavaj
Kappa
Byxor
Stickad klänning
Väska
Blus
Kappa
Klänning
Klänning
T-shirt
Pullover
Slipover vit
T-shirt
Kjol
Kavaj
Kappa
Klänning
Svarta jeans
Kjol
Klänning
Väska
Ankelboots
Väska
T-shirt
Kavaj
Slipover
Kavaj
Kavaj
Kofta
Blå klänning
T-shirt
Stövel
Kavaj
Cape
Tröja
Skjorta
Klännning
Cardigan
Kofta
Sandaler
Väska
Kavaj
Kofta
Väska
Linne
Kavaj
Topp
Klänning
Bag
Basker
Kofta
Linne med spets
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Kofta
Satinkjol
Kofta
Skjortklänning
Plisserad kjol
Byxor
Klänning
Cape
Tröja
Jeans
Kappa
Klänning
Pullover
Gucciskärp
Klännning
Skjorta
Halsduk
Blus
Kappa
Knytblus
Kofta
Byxor
Kavaj
Väska
T-shirt
Klänning
Kavaj
Pullover
Vit blus
Klänning
Väska
Slipover
Klänning
Kjol
Kavaj
Kofta
T-shirt
Kjol
Pälsjacka
Kappa
Väska
Cardigan
Klänning
Slipover
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Skjorta
Tröja
Klänning
Grön klänning
Boots
Väska
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Blus
Väska
Blå knytblus
Pullover
Blus
Kjol
Linne
Kofta
Skjorta
Slacks
Kofta
Stickad klänning
Kjol
Grå kavaj
Väska
Kappa
Kavaj
Manolo Blahnik
Väska
T-shirt
Skjorta
Kofta
Body
Kavaj
Väska
Linne

Nagelsalong i Malmö

Nagelsalong i Malmö

Hej fina ni. Igår efter jobbet besökte jag Luxury Nails, en nagelsalong i Malmö som ligger inne i Hansagallerian. Jag hade aldrig tidigare i mitt liv besökt en nagelsalong men nu kändes jag att det verkligen var dags. Anna har tjatat länge på mig och jag vill dessutom ha fina naglar till Minas bröllop i sommar (och mitt eget nästa sommar). Just Luxury Nails har jag följt på Instagram under ett par år och dessutom hört flera säga att det är Malmös bästa nagelsalong så såklart ville jag testa just den.

Luxury Nails – nagelsalong i Malmö: Manikyr

”naglarna byggs på med antingen tippar eller mallar som sedan täcks med akryl eller gele. Därefter skulpteras naglarna i valfri längd, form och design och avsluta alltid med välgörande oljor. Med behandlingen garanteras du ett vackert och varaktigt resultat, utförd med marknadsledande och högklassiga produkter.” Så beskriver Luxury Nails sin manikyr :).

Jag var lite nervös över vad de skulle tycka och säga om mina fula ovårdade naglar men de sa absolut inget om det utan var hur gulliga som helst. Hela besöket blev verkligen en upplevelse för mig som aldrig fixat naglarna på salong tidigare. Jag fick sätta mig vid ett bord och så började de med att fila mina naglar så de fick en lite mer rundad form. De var ju absolut inte långa men jag hade ändå sparat ut dem ett tag och ville inte bygga på längden utan mer stärka de befintliga och göra dem finare. Hon fixade även till nagelbanden och frasig hud kring naglarna.

Sedan var det då dags för gelen för att stärka och bygga upp mina naglar. De fick torka i en apparat där det gjorde aningen ont i början när jag stack in naglarna men bara några sekunder innan det inte kändes något. När gelen satt sig var det dags att välja färg till mina naglar. Jag valde en mörk röd, ganska vågat för att vara jag. Jag är verkligen supernöjd! Så snygg röd färg och naglarna är finare än de någonsin varit. Tänk att de kunde göra till och med mina naglar så fina.
Nu kommer jag vilja fortsätta att fixa naglarna på salong, såklart. Och jag tror verkligen att jag äntligen kan bli av med mitt nagelbitande som jag haft som ovana så länge jag kan minnas.

Bilder: Före (översta) och efter

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      6 februari, 2020 / 18:02

      Tusen tack 🙂

Kommentera


Looking for Something?