Annons: Shoppa min stil

Kappa
Kofta
Slacks
Klännning
Väska
Klänning
Blus
Kofta
Bag
Blus
Väska
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Kofta
Kavaj
Klänning
Knytblus
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Linne
T-shirt
Kappa
Kofta
Kavaj
T-shirt
Väska
Väska
Kofta
Cardigan
Klänning
Väska
Skjorta
Kofta
Jeans
Pälsjacka
Skjortklänning
Kofta
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Klänning
Kavaj
Väska
Byxor
Pullover
Stickad klänning
Klänning
Ankelboots
Väska
Skinnkjol
Kavaj
Sneakers
Kappa
Kofta
Byxor
Cape
Kavaj
Kofta
Väska
Väska
Byxor
Klänning
Knytblus
Kappa
Linne
Klänning
Kavaj
Klänning
Tröja
Kavaj
Klännning
T-shirt
Tröja
Pullover
Väska
Väska
Kjol
Kofta
Kjol
Väska
Väst
Väska
Linne
Klänning
Kavaj
Kofta
Halsduk
Klänning
Kofta
Klänning
Väska
Pullover
Kofta
Blus
Slingbacks
Kjol
Skjorta
Väska
Klänning
Kappa
Jacka
Byxor
T-shirt
Kofta
Väska
Kavaj
Slipover
Blus
Kavaj
Klänning
Kjol
Skjorta
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Vit blus
Satinkjol
Tröja
Stövel
T-shirt
Pullover
Skjorta
Basker
Rosa kostymbyxor
Kostymbyxa
Kjol
Klänning
Klänning
T-shirt
Skjorta
Kappa
Grå kavaj
Skjorta
21   324
43   398
51   450
38   399
30   408

En första gång för allt

En första gång för allt

Hej fina. Det finns ju en första gång för allt man gör och idag ska jag för första gången besöka en nagelsalong för att fixa naglarna. Anna har tjatat på mig länge att jag borde gå och fixa naglarna men jag har i ärlighetens namn inte velat gå till en på grund av mina nedbitna och fula naglar. Men ja, de lär ju inte bli finare för att jag inte går till en nagelsalong så nu ska jag prova:). Vill ju till exempel ha fina naglar till min bästa väns bröllop i sommar där jag ska vara tärna. Och såklart vill jag ha fina till mitt eget bröllop nästa år.

Annars den här veckan är det mycket jobb. Jobbar med tusen olika kampanjer nu känns det som men det är väldigt roligt. Igår gick jag och hämtade ut paket en var annars bara hemma. Så skönt med hemmakväll. Carl var och spelade padel men kom hem vid halv åtta så vi hann umgås lite innan läggdags.

Hoppas ni får en fin tisdag!

Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      6 februari, 2020 / 18:03

      Tack så mycket! 🙂

Kommentera


Söker du efter något?