Annons: Shoppa min stil

Sneakers
Kofta
Klänning
Manolo Blahnik
Kavaj
Väska
Kostymbyxa
Kavaj
Knytblus
Väska
Väska
Pälsjacka
Tröja
T-shirt
Klänning
Kofta
Skjorta
Klännning
Klänning
Basker
Boots
Kjol
T-shirt
Byxor
Skjorta
Ankelboots
Skjorta
Kavaj
Kofta
Väska
Klännning
Klänning
Kofta
Kavaj
Kofta
Slacks
Blå klänning
T-shirt
Vit blus
Linne med spets
Sandaler
Kavaj
Klänning
Väst
Grön klänning
T-shirt
Kavaj
Klänning
T-shirt
Väska
Kofta
Väska
Linne
Väska
Kjol
Kjol
Skinnkjol
Skjorta
Väska
Stickad klänning
Väska
Kappa
Stövel
Blus
Kappa
Kavaj
Skjorta
Kofta
T-shirt
Väska
Kofta
Klänning
Satinkjol
Linne
Kofta
Knytblus
Pullover
Rosa kostymbyxor
Pullover
Kavaj
Plisserad kjol
T-shirt
Kavaj
Svarta jeans
Klänning
Klänning
Skjorta
Kappa
Klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Kjol
Kofta
Kjol
Kofta
Knytblus
Kjol
Väska
Cape
Kjol
T-shirt
Satinkjol
Cardigan
Kofta
Väska
Kavaj
Kjol
Skjortklänning
Väska
Klänning
Tröja
Kappa
Tröja
Väska
Blus
Pullover
Pullover
T-shirt
Klänning
Slingbacks
Kofta
Kavaj
Halsduk
Väska
T-shirt
Klänning
Byxor
Väska
Kofta
Byxor
Kappa
Väska
Kavaj
Skjorta
Linne
Cardigan
Skjorta
Klänning
Blus
Jeansjacka
Väska
Grå kavaj
Slipover
Kappa
Kavaj
Bag
Byxor
Kavaj
Klänning
Plisserad kjol
Kavaj
Jeans
Klänning
38   326
44   322
68   453
46   356
26   317

En första gång för allt

En första gång för allt

Hej fina. Det finns ju en första gång för allt man gör och idag ska jag för första gången besöka en nagelsalong för att fixa naglarna. Anna har tjatat på mig länge att jag borde gå och fixa naglarna men jag har i ärlighetens namn inte velat gå till en på grund av mina nedbitna och fula naglar. Men ja, de lär ju inte bli finare för att jag inte går till en nagelsalong så nu ska jag prova:). Vill ju till exempel ha fina naglar till min bästa väns bröllop i sommar där jag ska vara tärna. Och såklart vill jag ha fina till mitt eget bröllop nästa år.

Annars den här veckan är det mycket jobb. Jobbar med tusen olika kampanjer nu känns det som men det är väldigt roligt. Igår gick jag och hämtade ut paket en var annars bara hemma. Så skönt med hemmakväll. Carl var och spelade padel men kom hem vid halv åtta så vi hann umgås lite innan läggdags.

Hoppas ni får en fin tisdag!

Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      6 februari, 2020 / 18:03

      Tack så mycket! 🙂

Kommentera


Söker du efter något?