Annons: Shoppa min stil

Kofta
Skjorta
Linne
Kavaj
Kostymbyxa
Kavaj
Kavaj
Klänning
T-shirt
Väska
Satinkjol
Jeans
Kofta
Kjol
Tröja
Klänning
Väst
T-shirt
Kofta
Klänning
Kofta
Slipover
Tröja
Klänning
Kjol
Kavaj
Skjorta
Väska
Kjol
Kavaj
Kavaj
Klänning
Klänning
Kappa
Kavaj
Kofta
Kofta
Stickad klänning
Kappa
Skjorta
Kofta
Knytblus
Rosa kostymbyxor
Grå kavaj
Stövel
Vit blus
Väska
Pullover
Klännning
Jacka
Kjol
Kavaj
T-shirt
Kjol
Halsduk
Väska
Väska
Byxor
Väska
Jacka
Kofta
Byxor
Kappa
Cardigan
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Tröja
Kofta
Kavaj
Väska
Blus
Slingbacks
Klänning
Kjol
Skjorta
Halsduk
Pälsjacka
Klänning
Slacks
Väska
Väska
Skjortklänning
Klänning
T-shirt
Klänning
Byxor
T-shirt
Klännning
Väska
Kavaj
Linne
Skjorta
Byxor
örhängen
Klänning
Kavaj
Blus
Blus
Ankelboots
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
Pullover
Kavaj
Kappa
Klänning
Klänning
Pullover
Knytblus
Skinnkjol
Kappa
Klänning
Knytblus
Kofta
T-shirt
Kofta
Skjorta
Kappa
Väska
Kappa
Cape
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Skjorta
T-shirt
Klänning
Bag
Kofta
Basker
Boots
Väska
Pullover
T-shirt
Sneakers
Väska
Skjorta
Blus
Klänning
Kofta
Kavaj
Kjol
Linne
18   201
41   349
49   373
55   507
24   465

5 kilometer och söndagsmiddag

Hej fina ni. Det blev verkligen en superbra helg. Hann med väldigt mycket samtidigt som jag fick en massa återhämtning känns det som. Perfekt! Igår var det jättefint väder ute och jag och Carl bestämde oss för en gemensam löptur vid Ribban. Jag har verkligen saknat att springa utomhus så det var riktigt härligt och inte alls kallt faktiskt. Jag har ju berättat för Carl om mina planer på att satsa på 5 km under 30 minuter. Hann agerade en jättebra hare för att få mig att klara det med honom. Min mätare pausar inte klockan när man stannar vid övergångsställen så enligt min klarade vi det inte men hans mätare känner av när man stannar och pausar då så enligt hans klarade vi 5 km på 29,39.

Alltså ni förstår inte hur trött jag var efteråt. Så andfådd och helt slut i hela kroppen. La mig på golvet i typ tio minuter när jag kom hem. Ansiktet var helt varmt. Men det betyder kanske att man fortsätter förbränningen? Tyckte verkligen att jag förtjänade att bränna mer än 293 kalorier som min mätare visade, så trött som jag var liksom.

Igår kväll hade vi söndagsmiddag här hemma med Erik och Emma. Mycket trevligt! Vi lagade risotto och pratade om livet.

 

Följ:

4 Kommentarer

 1. 4 februari, 2020 / 00:51

  Risotto är verkligen så gott. Jag har en crush på risotto med svamp just nu. Heja dig vad du är duktig med springandet

  • Maria
   4 februari, 2020 / 07:17

   Ååhh förstår det! Vi gör också mest svamprisotto 😍

 2. Oia Gremka
  4 februari, 2020 / 08:31

  Risotto med feta är för trevligt!

  • Maria
   4 februari, 2020 / 19:21

   Så gott!!!

Kommentera


Söker du efter något?