Annons: Shoppa min stil

Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Linne
Pullover
Klännning
Ankelboots
Kavaj
Cardigan
Väska
Jeans
Linne
Kavaj
Kjol
Väska
Byxor
29   180
45   367
39   479
59   632
79   596

5 kilometer och söndagsmiddag

Hej fina ni. Det blev verkligen en superbra helg. Hann med väldigt mycket samtidigt som jag fick en massa återhämtning känns det som. Perfekt! Igår var det jättefint väder ute och jag och Carl bestämde oss för en gemensam löptur vid Ribban. Jag har verkligen saknat att springa utomhus så det var riktigt härligt och inte alls kallt faktiskt. Jag har ju berättat för Carl om mina planer på att satsa på 5 km under 30 minuter. Hann agerade en jättebra hare för att få mig att klara det med honom. Min mätare pausar inte klockan när man stannar vid övergångsställen så enligt min klarade vi det inte men hans mätare känner av när man stannar och pausar då så enligt hans klarade vi 5 km på 29,39.

Alltså ni förstår inte hur trött jag var efteråt. Så andfådd och helt slut i hela kroppen. La mig på golvet i typ tio minuter när jag kom hem. Ansiktet var helt varmt. Men det betyder kanske att man fortsätter förbränningen? Tyckte verkligen att jag förtjänade att bränna mer än 293 kalorier som min mätare visade, så trött som jag var liksom.

Igår kväll hade vi söndagsmiddag här hemma med Erik och Emma. Mycket trevligt! Vi lagade risotto och pratade om livet.

 

Följ:

4 Kommentarer

 1. 4 februari, 2020 / 00:51

  Risotto är verkligen så gott. Jag har en crush på risotto med svamp just nu. Heja dig vad du är duktig med springandet

  • Maria
   4 februari, 2020 / 07:17

   Ååhh förstår det! Vi gör också mest svamprisotto 😍

 2. Oia Gremka
  4 februari, 2020 / 08:31

  Risotto med feta är för trevligt!

  • Maria
   4 februari, 2020 / 19:21

   Så gott!!!

Kommentera


Söker du efter något?