Annons: Shoppa min stil

Halsduk
Sneakers
T-shirt
Kofta
Kavaj
Kavaj
Jeans
Kofta
Kavaj
T-shirt
Kofta
Ankelboots
Väska
Linne
Kjol
Kavaj
Kavaj
Satinkjol
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kofta
Väska
Skjorta
Byxor
Kappa
Linne
Väska
Slacks
Kavaj
Kofta
Boots
T-shirt
Blus
T-shirt
Kofta
Väska
Klänning
Kofta
Väska
Basker
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Kofta
Väska
Väska
Slingbacks
Skjorta
Kjol
Kavaj
Skjorta
Kjol
Klänning
Kappa
Byxor
Knytblus
Klänning
Stickad klänning
Grå kavaj
Stövel
Klänning
Klänning
Skinnkjol
Väska
Kostymbyxa
Väska
Rosa kostymbyxor
Cardigan
T-shirt
Tröja
Klänning
Kappa
Klännning
Pullover
Kavaj
Skjorta
Klänning
Kofta
Kappa
Blus
Kavaj
Väska
Kjol
Linne
Pullover
Cape
Kofta
Väska
Skjorta
Kappa
Väska
Väska
Knytblus
Bag
Kofta
Klänning
Kjol
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Byxor
Kofta
Klänning
Vit blus
Tröja
Väska
Kjol
Klänning
Kavaj
Väst
Skjorta
Väska
Kjol
Väska
Kofta
Klänning
T-shirt
Kofta
T-shirt
Väska
Klänning
Pullover
Pullover
Skjortklänning
Knytblus
Kavaj
Pälsjacka
Slipover
Blus
Klänning
Tröja
Manolo Blahnik
Kappa
Byxor
Klännning
83   310
65   509
45   367
40   417
64   389

5 kilometer och söndagsmiddag

Hej fina ni. Det blev verkligen en superbra helg. Hann med väldigt mycket samtidigt som jag fick en massa återhämtning känns det som. Perfekt! Igår var det jättefint väder ute och jag och Carl bestämde oss för en gemensam löptur vid Ribban. Jag har verkligen saknat att springa utomhus så det var riktigt härligt och inte alls kallt faktiskt. Jag har ju berättat för Carl om mina planer på att satsa på 5 km under 30 minuter. Hann agerade en jättebra hare för att få mig att klara det med honom. Min mätare pausar inte klockan när man stannar vid övergångsställen så enligt min klarade vi det inte men hans mätare känner av när man stannar och pausar då så enligt hans klarade vi 5 km på 29,39.

Alltså ni förstår inte hur trött jag var efteråt. Så andfådd och helt slut i hela kroppen. La mig på golvet i typ tio minuter när jag kom hem. Ansiktet var helt varmt. Men det betyder kanske att man fortsätter förbränningen? Tyckte verkligen att jag förtjänade att bränna mer än 293 kalorier som min mätare visade, så trött som jag var liksom.

Igår kväll hade vi söndagsmiddag här hemma med Erik och Emma. Mycket trevligt! Vi lagade risotto och pratade om livet.

 

Följ:

4 Kommentarer

 1. 4 februari, 2020 / 00:51

  Risotto är verkligen så gott. Jag har en crush på risotto med svamp just nu. Heja dig vad du är duktig med springandet

  • Maria
   4 februari, 2020 / 07:17

   Ååhh förstår det! Vi gör också mest svamprisotto ?

 2. Oia Gremka
  4 februari, 2020 / 08:31

  Risotto med feta är för trevligt!

  • Maria
   4 februari, 2020 / 19:21

   Så gott!!!

Kommentera


Söker du efter något?