Annons: Shoppa min stil

Rosa kostymbyxor
Kjol
Kavaj
Linne
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
Vit blus
Kappa
Pullover
Pullover
Väska
Knytblus
Kostymbyxa
T-shirt
Kavaj
Pullover
Kjol
Kavaj
Väska
Klänning
Kofta
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Slingbacks
Klänning
Väska
Byxor
Kofta
Klänning
Väska
Skjorta
Kofta
Kofta
Kofta
T-shirt
Väska
Kavaj
Kjol
Skjorta
Klänning
Jeans
Kofta
Kavaj
Klänning
T-shirt
Väska
Klänning
Väska
Pälsjacka
Blus
Klänning
Kjol
Blus
Klänning
Kofta
Klännning
Byxor
Kofta
T-shirt
Väska
Väska
Stickad klänning
Kappa
Kappa
Slacks
Väska
Blus
Cardigan
Linne
Tröja
Kjol
Cape
Ankelboots
Väska
Klänning
Satinkjol
Väska
Klänning
Klänning
Bag
Klänning
Väska
Klänning
Väska
Kappa
Klänning
Linne
Skjorta
T-shirt
Kofta
Byxor
Skjorta
Kavaj
Pullover
Kofta
Knytblus
Klännning
Kappa
Halsduk
Skinnkjol
Kavaj
T-shirt
Blus
Klänning
Kappa
Jacka
Knytblus
Väska
Kavaj
Sneakers
Slipover
Kofta
Kavaj
Skjortklänning
Skjorta
Väska
Väska
Väst
Klänning
Grå kavaj
Basker
Tröja
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kofta
Klänning
Kofta
15   249
35   423
45   445
40   402
46   448

Brunch på Malmö Live

Brunch på Malmö Live

Hej fina. Så skönt med en helg på hemmaplan och utan så mycket planer. Igår var jag på brunch på Malmö Live, i restaurangen Kitchen & Table, mellan elva och halv två ungefär. Jag har varit på deras Cocktail Brunch en gång tidigare (läs här), den här gången blev det alkoholfritt. Vi kände oss rejält hungriga och valde två rätter var på menyn. Jag valde Eggs Benefict med glutenfritt bröd och en annan glutenfri macka med tre sorters ost eller liknande. Snacka om kaloribomber men det får man väl unna sig ibland. Båda rätterna var verkligen så goda.

Det var rätt fint väder igår (liksom idag) så vi fick fin utsikt från Skybaren där Kitchen & Table ligger. Jag gillar även att de kör a la carte brunch och inte buffé. Jag har kommit på att jag mer värde för pengarna när det är a la carte. På buffé orkar jag dels inte så mycket och sedan blandar jag hej vilt olika rätter som tillsammans inte smakar särskilt gott. Jag njuter mer av det jag beställer från a la carte brunch helt enkelt.

Igår kväll var jag och Carl bara hemma, lagade hamburgare och såg en favoritserie på Netflix. Så skönt med sådana lördagar ibland. Hoppas ni har en underbar helg!

 

Bilder: Brunch på Malmö Live


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?