Annons: Shoppa min stil

Kofta
Linne
Kavaj
Kofta
Jeans
Blus
Tröja
Pälsjacka
Byxor
Kavaj
Väska
Stickad klänning
Kappa
Slipover
T-shirt
Klänning
Pullover
Kofta
Slacks
Tröja
Pullover
Skjorta
Kofta
Kofta
Kappa
Kjol
Klännning
Linne
Skjortklänning
Klänning
Kappa
Väska
Väska
T-shirt
Klänning
Ankelboots
Kofta
Vit blus
Kavaj
Cape
Väska
Väska
Väst
Väska
Skjorta
Kofta
Väska
Blus
Kofta
Skjorta
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Rosa kostymbyxor
Grå kavaj
Kappa
Blus
Kofta
Väska
Knytblus
Kjol
Väska
Kofta
Kavaj
Kostymbyxa
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Kjol
Klänning
Pullover
Skjorta
T-shirt
Väska
Manolo Blahnik
Tröja
Byxor
Knytblus
Linne
Kjol
Skjorta
Basker
T-shirt
Kofta
Kavaj
Halsduk
Pullover
Byxor
Kjol
Väska
Kjol
Väska
Stövel
Väska
Bag
Väska
Sneakers
Klänning
Klänning
Satinkjol
Klänning
T-shirt
Kavaj
Cardigan
Kofta
Skjorta
T-shirt
Klännning
Klänning
Knytblus
Klänning
Väska
Kjol
T-shirt
Kappa
Kappa
Kavaj
Kavaj
Kofta
Klänning
Byxor
Slingbacks
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Boots
Skjorta
Klänning
Skinnkjol
Kavaj
T-shirt
Väska
Kofta
Kavaj
Kavaj
93   226
65   370
89   451
66   577
46   391

San Greal Malmö

San Greal Malmö

Hej fina. Igår efter jobbet mötte jag upp Carl vid Sankt Gertruds då vi skulle prova en Champagnebar som heter San Greal Malmö. Det är ju lite av en skandal att jag inte känt till den så mycket som jag älskar Champagne och den här typen av barer. De hade visst haft öppet ett helt år så mer marknadsföring hade nog varit bra för dom så fler hittar dit!

Jag fick direkt ett jättebra intryck när jag klev in på Champagnebaren San Greal Malmö. Miljön kändes lite speakeasy bar med tygfåtöljer, träbjälkar med mera och vi tog en plats vid fönster ut mot Sankt Gertruds innergård. Lokalen var rätt mörk och på bordet stod levande ljus vilket skapade en mysig känsla. Vi började med varsitt  glas Champagne (såklart, vi var ju ändå på en Champagnebar). Vi fick jättefin service vid beställningen. Vi fick säga vad vi brukar gilla för typ av Champagne och fick även provsmaka innan vi bestämde oss. Vi valde faktiskt olika, mycket goda båda två.

Mat på San Greal Malmö

Vi blev lite hungriga efter ett tag och gick då till baren och beställde mat. De hade lite olika mellanrätter på menyn och jag valde svamprisotto och carpaccio. Verkligen två rätter i min smak, och portionerna var generösa. Båda rätterna var dessutom väldigt smakrika och kändes otroligt prisvärda. Känns som ett perfekt ställe för en after work en fredag.

Träffade även på en gammal kollega där som jag inte träffat på flera år känns det som. Så kul! :). Vi var på Champagnebaren i kanske två timmar. Kändes perfekt en sådan här fredag då man jobbat mycket under veckan. Vi kommer definitivt gå tillbaka dit igen.

Idag har jag hunnit med en brunch på Kitchen & Table och snart ska vi cykla till Caroli för att inhandla ingredienser till kvällens middag. Vi funderar på att göra hemmagjorda hamburgare. Hoppas ni får en underbar lördag!

Bilder från kvällen:

San Greal Malmö
San Greal Malmö


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?