Annons: Shoppa min stil

Grå kavaj
Väska
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kofta
Blus
Cardigan
Kjol
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Kavaj
Kjol
Kavaj
Linne
Basker
Blus
Vit blus
Kjol
Byxor
Väska
Klänning
Väska
Kostymbyxa
Väska
Väska
Knytblus
Klänning
Kofta
Kappa
Kavaj
Linne
Kofta
Skjorta
Väst
Skjorta
T-shirt
Knytblus
Klänning
Tröja
Tröja
Kofta
Kavaj
Kappa
Klänning
T-shirt
Kappa
Klänning
Slingbacks
Skjortklänning
Kavaj
Tröja
Klännning
Väska
Ankelboots
Kofta
Kjol
Klänning
Kjol
Satinkjol
Klänning
Väska
Skjorta
Sneakers
Klänning
Klänning
Väska
Slacks
Väska
Byxor
Väska
T-shirt
Kofta
Pullover
Pullover
Slipover
Kavaj
Byxor
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Kofta
Pullover
Stövel
Kofta
Väska
T-shirt
T-shirt
Klännning
Cape
Klänning
T-shirt
Väska
Bag
Jacka
Klänning
Kofta
Klänning
Väska
Stickad klänning
Kofta
Skjorta
Linne
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Blus
Kappa
Knytblus
Kofta
Väska
Skinnkjol
Kavaj
Byxor
Pullover
Kavaj
Halsduk
Kavaj
Klänning
T-shirt
Skjorta
Väska
Kappa
Väska
Jeans
Kofta
Klänning
Skjorta
Kappa
Blus
Pälsjacka
Kofta
Klänning
21   323
43   398
51   450
38   399
30   408

San Greal Malmö

San Greal Malmö

Hej fina. Igår efter jobbet mötte jag upp Carl vid Sankt Gertruds då vi skulle prova en Champagnebar som heter San Greal Malmö. Det är ju lite av en skandal att jag inte känt till den så mycket som jag älskar Champagne och den här typen av barer. De hade visst haft öppet ett helt år så mer marknadsföring hade nog varit bra för dom så fler hittar dit!

Jag fick direkt ett jättebra intryck när jag klev in på Champagnebaren San Greal Malmö. Miljön kändes lite speakeasy bar med tygfåtöljer, träbjälkar med mera och vi tog en plats vid fönster ut mot Sankt Gertruds innergård. Lokalen var rätt mörk och på bordet stod levande ljus vilket skapade en mysig känsla. Vi började med varsitt  glas Champagne (såklart, vi var ju ändå på en Champagnebar). Vi fick jättefin service vid beställningen. Vi fick säga vad vi brukar gilla för typ av Champagne och fick även provsmaka innan vi bestämde oss. Vi valde faktiskt olika, mycket goda båda två.

Mat på San Greal Malmö

Vi blev lite hungriga efter ett tag och gick då till baren och beställde mat. De hade lite olika mellanrätter på menyn och jag valde svamprisotto och carpaccio. Verkligen två rätter i min smak, och portionerna var generösa. Båda rätterna var dessutom väldigt smakrika och kändes otroligt prisvärda. Känns som ett perfekt ställe för en after work en fredag.

Träffade även på en gammal kollega där som jag inte träffat på flera år känns det som. Så kul! :). Vi var på Champagnebaren i kanske två timmar. Kändes perfekt en sådan här fredag då man jobbat mycket under veckan. Vi kommer definitivt gå tillbaka dit igen.

Idag har jag hunnit med en brunch på Kitchen & Table och snart ska vi cykla till Caroli för att inhandla ingredienser till kvällens middag. Vi funderar på att göra hemmagjorda hamburgare. Hoppas ni får en underbar lördag!

Bilder från kvällen:

San Greal Malmö
San Greal Malmö


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?