Annons: Shoppa min stil

Klänning
Blus
Kappa
Klänning
Kjol
Klänning
Skjorta
Klänning
Blus
Kappa
Klänning
Kjol
Klänning
Skjorta
21   179
58   397
35   274
36   414
69   467

Bombshell film om Fox News

God morgon fina ni. Den här veckan har det varit fullt upp både på jobb och på kvällarna. I måndags var ju jag och Anna och såg filmen Bombshell med Charlize Theron, Nicole Kidman och Margot Robbie i huvudroller.

Den handlar om skanalen på Fox News strax före att Me Too-rörelsen drog igång på riktigt. Fox-chefen utnyttjade tusentals kvinnor sexuellt och fick dem att tro att det var det enda sättet att göra karriär på företaget. Det var så himla jobbigt att se filmen. Att se hur unga, osäkra men målmedvetna kvinnor utnyttjas på det sättet. Jobbigt film men bra att det här lyfts vidare. Både jag och Anna fick blunda vissa scener och kände oss så arga efter filmen.

Nu är det äntligen fredag och då jag har sjukt mycket på jobbet ser jag verkligen fram emot en lugn helg.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?