Annons: Shoppa min stil

Klännning
Slingbacks
Kjol
Väska
Kostymbyxa
Klänning
Jacka
Väska
Kofta
Kavaj
T-shirt
Slipover
Blus
Skjorta
Kjol
Knytblus
Cape
Tröja
Väska
Väska
Skjortklänning
Klänning
Knytblus
T-shirt
Väska
Skjorta
Väska
Klänning
Kofta
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Väska
Linne
Väska
Kofta
Kavaj
Vit blus
Väska
Klänning
Kofta
Kofta
T-shirt
Kavaj
Kappa
Byxor
Blus
Pullover
Kavaj
Halsduk
Basker
Kofta
Väska
Ankelboots
Kappa
Klänning
Väska
Kappa
Kavaj
Slacks
Kavaj
Skjorta
Stickad klänning
T-shirt
Kavaj
Kappa
T-shirt
Kofta
T-shirt
Kjol
Kavaj
Kjol
Klänning
Klänning
Pullover
Grå kavaj
Bag
Kofta
Blus
Skinnkjol
Kappa
Knytblus
Väska
Kofta
Pullover
Pälsjacka
Kavaj
Väska
Klänning
Jeans
Klännning
T-shirt
Pullover
Blus
Kavaj
Kofta
Kappa
Byxor
Linne
Kofta
Kofta
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
T-shirt
Väska
Klänning
Byxor
Tröja
Kjol
Kofta
Linne
Väska
Satinkjol
Skjorta
Kavaj
Väska
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Klänning
Klänning
Sneakers
Cardigan
Skjorta
Väska
Klänning
Kavaj
Väst
7   55
35   332
45   425
40   400
46   447

Nätverksträff på Sushi Rebellion Malmö

Nätverksträff på Sushi Rebellion Malmö

Hej fina. Jag hade så svårt att somna efter biofilmen i måndags. Somnade nog efter två någon gång så sov totalt sett kanske 3,5 timmar. Det kändes igår då huvudet var väldigt trött. På kvällen hade jag bokat in mig på en nätverksträff på Sushi Rebellion Malmö. EMC är ett kvinnligt nätverk i Skåne som startades av Apollonia och Afrodite som jag även träffat på i andra sammanhang. Riktigt drivna och peppande kvinnor båda två :).

Igår var vi cirka 30 kvinnor, de flesta i kanske 30-årsåldern som jag själv, som träffades för att äta, nätverka och lyssna på en väldigt viktig föreläsning om stress och vikten av en sund arbetsplats. Så många, framför allt unga kvinnor, går in i väggen idag på grund av stress och för prestationsångest och det är därför så viktigt att prata om de här sakerna för att fler ska hinna dra i bromsen innan det är för sent. Det var Natali Sounvieri som höll i föreläsningen. Hon har själv erfarenhet av utbrändhet i ung ålder och delade med sig av sina erfarenheter och rekommendationer för att undvika den allt vanligare väggen.

Och maten då? Jag beställde glutenfria alternativ och vi fick in totalt tre rätter. Först en tallrik med flera olika sushi-rätter med lax, tonfisk med mera. Gott. Sedan fick jag en ananassallad medan de andra fick en banh bao (tror de heter så). Vi fick även en efterrätt i form av en chokladmousse som var riktigt mättande och god. Hann prata med många härliga kvinnor i olika åldrar och karriärer men jag var rejält trött och gick faktiskt hem vid åttatiden.

Några (mörka) bilder från kvällen nedan. Ha en underbar onsdag!Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?