Annons: Shoppa min stil

Klänning
Skjorta
Knytblus
Pullover
Klänning
Bag
Halsduk
Kostymbyxa
Byxor
Basker
Skjorta
Kofta
Kofta
Väska
Cardigan
Väst
Kofta
Kjol
Väska
Pälsjacka
Skjorta
Blå klänning
Kavaj
Skinnkjol
T-shirt
Klänning
Cape
Rosa kostymbyxor
Sneakers
Klännning
Knytblus
Stövel
Kappa
T-shirt
Manolo Blahnik
Pullover
Knytblus
Tröja
Kofta
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Kofta
Väska
Kjol
Klänning
Linne med spets
Skjortklänning
Klänning
Boots
Kjol
Linne
Jeansjacka
Kavaj
Cardigan
T-shirt
Kappa
Skjorta
Skjorta
T-shirt
Kjol
Skjorta
Kavaj
Kjol
Kavaj
Blus
Pullover
Grön klänning
Klänning
Väska
Klänning
Kofta
Ankelboots
Klänning
Klänning
Väska
Satinkjol
Stickad klänning
Plisserad kjol
Kofta
Slacks
Plisserad kjol
Kofta
T-shirt
Väska
Klänning
Byxor
Skjorta
T-shirt
Kjol
Linne
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Byxor
T-shirt
T-shirt
Kofta
Väska
Satinkjol
Kavaj
Tröja
Väska
Sandaler
Väska
Kjol
Skjorta
Kofta
Kappa
Tröja
Klänning
Kavaj
Kjol
Kofta
Svarta jeans
Kappa
Väska
Väska
Väska
Jeans
Klänning
Blus
Pullover
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
T-shirt
Kavaj
Linne
Kappa
Klännning
Kappa
Blus
T-shirt
Vit blus
Väska
Kofta
Väska
Grå kavaj
Slingbacks
Klänning
Kofta
Slipover
Kofta
Kavaj
Byxor
Väska
Klänning
Väska
Kavaj
26   161
73   426
45   358
68   458
46   358

Nätverksträff på Sushi Rebellion Malmö

Nätverksträff på Sushi Rebellion Malmö

Hej fina. Jag hade så svårt att somna efter biofilmen i måndags. Somnade nog efter två någon gång så sov totalt sett kanske 3,5 timmar. Det kändes igår då huvudet var väldigt trött. På kvällen hade jag bokat in mig på en nätverksträff på Sushi Rebellion Malmö. EMC är ett kvinnligt nätverk i Skåne som startades av Apollonia och Afrodite som jag även träffat på i andra sammanhang. Riktigt drivna och peppande kvinnor båda två :).

Igår var vi cirka 30 kvinnor, de flesta i kanske 30-årsåldern som jag själv, som träffades för att äta, nätverka och lyssna på en väldigt viktig föreläsning om stress och vikten av en sund arbetsplats. Så många, framför allt unga kvinnor, går in i väggen idag på grund av stress och för prestationsångest och det är därför så viktigt att prata om de här sakerna för att fler ska hinna dra i bromsen innan det är för sent. Det var Natali Sounvieri som höll i föreläsningen. Hon har själv erfarenhet av utbrändhet i ung ålder och delade med sig av sina erfarenheter och rekommendationer för att undvika den allt vanligare väggen.

Och maten då? Jag beställde glutenfria alternativ och vi fick in totalt tre rätter. Först en tallrik med flera olika sushi-rätter med lax, tonfisk med mera. Gott. Sedan fick jag en ananassallad medan de andra fick en banh bao (tror de heter så). Vi fick även en efterrätt i form av en chokladmousse som var riktigt mättande och god. Hann prata med många härliga kvinnor i olika åldrar och karriärer men jag var rejält trött och gick faktiskt hem vid åttatiden.

Några (mörka) bilder från kvällen nedan. Ha en underbar onsdag!Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?