Annons: Shoppa min stil

Kofta
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
Klänning
Ankelboots
Klänning
Kofta
Kofta
Bag
Klänning
Väska
T-shirt
Väska
Knytblus
Pullover
Kavaj
Skjorta
Väska
Kjol
Väska
Pullover
Klänning
Stickad klänning
Kavaj
Väska
Slipover
Kofta
Skinnkjol
Byxor
Väska
Cardigan
Väska
T-shirt
Basker
Kofta
Pälsjacka
Klänning
Linne
Klänning
Klänning
Väska
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Byxor
Klännning
T-shirt
Pullover
Kavaj
Klänning
Cape
Skjorta
Kavaj
Slingbacks
Väska
Knytblus
Kofta
Kavaj
Grå kavaj
Väska
Väska
T-shirt
Byxor
Väska
Kjol
Kappa
T-shirt
Klännning
Blus
Väst
Jeans
Kostymbyxa
Väska
Tröja
Slacks
Kappa
Linne
Klänning
Klänning
Kjol
Väska
Klänning
Väska
Kappa
Klänning
Kjol
Kofta
Klänning
Kofta
Kofta
Blus
Skjorta
Skjorta
Sneakers
Kavaj
Satinkjol
Blus
T-shirt
Kavaj
Kappa
Klänning
Rosa kostymbyxor
Halsduk
Knytblus
Kavaj
Kappa
Kjol
Kavaj
Pullover
Vit blus
Väska
Kavaj
Kofta
Kappa
Kofta
Skjorta
Kavaj
Linne
Skjortklänning
Väska
Klänning
Blus
Kofta
40   269
37   358
38   411
61   468
39   390

Stora Trenddagen 2020 i Malmö

Stora Trenddagen 2020 i Malmö

Hej fina. Igår efter jobbet mötte jag upp Anna och Linda på Clarion Malmö Live för att gå på Stora Trenddagen i Malmö 2020. Vi hade fått inbjudan och då vi alla är intresserade av trender ville vi såklart gå. Stora trenddagen är ett årligt återkommande evenemang där trendgurun Stefan, “Trendstefan”, berättar om de senaste trenderna inom allt möjligt. Helt enkelt vad som kommer att känneteckna det nya året, och decenniet, och trender inom mode, inredning, beteende, medias fokus med mera.

Stora Trenddagen 2020 i Malmö var i stort sett fullsatt. Så många trendintresserade Malmöbor :). Vi fick först mingla med bubbel och sedan var det dags för Stefans trendföreläsning som varade i cirka 1,5 timme. Vi fick bland annat veta att miljödiskussionen kommer att tonas ner och istället ersättas av ett fokus på psykisk ohälsa och ensamhet. Sedan pratade Trendstefan även om butiksdöden och konsumtionsdöden. När det kommer till shopping kommer vi endast att köpa begagnat / vintage. Vi kommer inte längre att vilja köpa prylar för att de helt enkelt inte längre ger oss någon glädje. Istället kommer vi att fokusera på  upplevelser som gör oss HAPPY. HAPPY och TOGETHER blir två ledord.

 

Stora Trenddagen – trender det nya 20-talet

Trendstefan visade exempel på hur människor i trendiga städer nu betalar för upplevelser där man samlas och målar (samma tavla) och dricker vin, lagar mat och annat. När vi inte längre har butiker att gå till samlas man kring olika aktiviteter och upplevelser istället. Det spelar kanske mindre roll vilken typ av upplevelse det är, bara man är tillsammans med andra och gärna dricker vin till.

Han berättade även om hur två Starbucks intill varandra skiljde sig då den ena hade lång kö utanför medan den andra var helt tom. Den som hade kö var den som fokuserade på service och personal men kaffet var betydligt dyrare. Intressant. Sedan fick vi även höra om Camp, en butik som till en början känns som en relativt vanlig leksaksbutik men får man kontakt med personalen kan man bli visad till “the real store” som gömmer sig bakom en bokhylla. Vilken upplevelse att bli visad till en häftig hemlig del i en butik.

Efter evenemanget satte vi oss på Eatery Social och åt middag. Jag valde deras Chili con carne. Mycket gott! Jag och Anna gick sedan vidare för bio i stan. Mer om det i ett senare inlägg :). 

 

Följ:
Dela

1 kommentar

  1. 28 januari, 2020 / 08:41

    Intressant med trendspaning.
    Tror också att miljödiskussionen kanske kommer att minska då den lätt blir negativ, men hoppas att dess konsekvenser som t.ex. minskat flygande och att ta hand om det man har fortsätter och intensifieras.

Kommentera


Söker du efter något?