Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Klänning
Skjorta
Linne med spets
Väska
Kofta
Klänning
Satinkjol
Kjol
Väska
Cape
Klänning
Klänning
Skjorta
T-shirt
Väska
T-shirt
Grå kavaj
Blus
Byxor
Kofta
Väska
Skjorta
T-shirt
Knytblus
Linne
Väska
Väska
Linne
Kostymbyxa
Kavaj
Kofta
Tröja
Pullover
Kjol
Klännning
Pullover
Tröja
Kofta
Byxor
Väska
Väst
T-shirt
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Tröja
Klänning
Boots
Skjorta
Kavaj
Väska
Grön klänning
Kavaj
Jeans
Kappa
Kofta
Kavaj
Kavaj
Ankelboots
Väska
Väska
Skjorta
Sneakers
Kavaj
T-shirt
Väska
Kofta
Skjorta
Stickad klänning
Kofta
Skjortklänning
Kofta
T-shirt
Pälsjacka
Pullover
Kjol
Kavaj
Basker
Väska
Kjol
Klänning
Byxor
T-shirt
Pullover
T-shirt
Blå klänning
Kofta
Plisserad kjol
Kappa
Sandaler
Kavaj
T-shirt
Kjol
Linne
Bag
Klänning
Kofta
Kavaj
Plisserad kjol
Kappa
Kappa
Slipover
Cardigan
Klänning
Blus
Manolo Blahnik
Kjol
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Kofta
Klänning
Skinnkjol
Vit blus
Kjol
Slacks
Klänning
Klänning
Kofta
Halsduk
Byxor
Kavaj
Cardigan
Kofta
Kavaj
Kofta
Jeansjacka
Skjorta
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Knytblus
Kappa
Svarta jeans
Stövel
Klänning
Klännning
Kappa
Kjol
Kofta
Väska
Satinkjol
T-shirt
Väska
Slingbacks
Blus
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Knytblus
26   161
73   426
45   358
68   458
46   358

Stora Trenddagen 2020 i Malmö

Stora Trenddagen 2020 i Malmö

Hej fina. Igår efter jobbet mötte jag upp Anna och Linda på Clarion Malmö Live för att gå på Stora Trenddagen i Malmö 2020. Vi hade fått inbjudan och då vi alla är intresserade av trender ville vi såklart gå. Stora trenddagen är ett årligt återkommande evenemang där trendgurun Stefan, “Trendstefan”, berättar om de senaste trenderna inom allt möjligt. Helt enkelt vad som kommer att känneteckna det nya året, och decenniet, och trender inom mode, inredning, beteende, medias fokus med mera.

Stora Trenddagen 2020 i Malmö var i stort sett fullsatt. Så många trendintresserade Malmöbor :). Vi fick först mingla med bubbel och sedan var det dags för Stefans trendföreläsning som varade i cirka 1,5 timme. Vi fick bland annat veta att miljödiskussionen kommer att tonas ner och istället ersättas av ett fokus på psykisk ohälsa och ensamhet. Sedan pratade Trendstefan även om butiksdöden och konsumtionsdöden. När det kommer till shopping kommer vi endast att köpa begagnat / vintage. Vi kommer inte längre att vilja köpa prylar för att de helt enkelt inte längre ger oss någon glädje. Istället kommer vi att fokusera på  upplevelser som gör oss HAPPY. HAPPY och TOGETHER blir två ledord.

 

Stora Trenddagen – trender det nya 20-talet

Trendstefan visade exempel på hur människor i trendiga städer nu betalar för upplevelser där man samlas och målar (samma tavla) och dricker vin, lagar mat och annat. När vi inte längre har butiker att gå till samlas man kring olika aktiviteter och upplevelser istället. Det spelar kanske mindre roll vilken typ av upplevelse det är, bara man är tillsammans med andra och gärna dricker vin till.

Han berättade även om hur två Starbucks intill varandra skiljde sig då den ena hade lång kö utanför medan den andra var helt tom. Den som hade kö var den som fokuserade på service och personal men kaffet var betydligt dyrare. Intressant. Sedan fick vi även höra om Camp, en butik som till en början känns som en relativt vanlig leksaksbutik men får man kontakt med personalen kan man bli visad till “the real store” som gömmer sig bakom en bokhylla. Vilken upplevelse att bli visad till en häftig hemlig del i en butik.

Efter evenemanget satte vi oss på Eatery Social och åt middag. Jag valde deras Chili con carne. Mycket gott! Jag och Anna gick sedan vidare för bio i stan. Mer om det i ett senare inlägg :). 

 

Följ:
Dela

1 kommentar

  1. 28 januari, 2020 / 08:41

    Intressant med trendspaning.
    Tror också att miljödiskussionen kanske kommer att minska då den lätt blir negativ, men hoppas att dess konsekvenser som t.ex. minskat flygande och att ta hand om det man har fortsätter och intensifieras.

Kommentera


Söker du efter något?