Annons: Shoppa min stil

Blus
Klänning
Väska
Kofta
Kavaj
Tröja
Klänning
Väska
Jeans
Kavaj
Väska
Linne
Kjol
Byxor
T-shirt
Skinnkjol
Klänning
Kavaj
Klännning
Skjorta
Kappa
Jacka
Linne
Kavaj
Pullover
Kofta
örhängen
Kofta
Kappa
Kjol
Väska
Väska
Grå kavaj
Kavaj
Byxor
Väska
Skjortklänning
Skjorta
Kavaj
Kjol
Kofta
Kjol
Skjorta
Klänning
Satinkjol
Klänning
Kofta
Byxor
T-shirt
Kofta
Kavaj
Klänning
Väska
Kofta
Sneakers
Väska
Klänning
Skjorta
Slingbacks
Kofta
Väska
T-shirt
Kappa
Kostymbyxa
Blus
Basker
Pullover
Ankelboots
Klänning
Kavaj
Pullover
Kappa
Skjorta
Kavaj
Boots
Väska
Tröja
Pullover
Väska
T-shirt
Cape
Kofta
Kavaj
Klänning
Klännning
Kappa
Skjorta
Väst
Blus
Kappa
Stickad klänning
Blus
Tröja
Klänning
Knytblus
Kjol
Kappa
Kjol
Kavaj
Jacka
Linne
Klänning
Byxor
Kofta
Väska
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kofta
Väska
Halsduk
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Väska
T-shirt
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Klänning
Pälsjacka
Kavaj
Cardigan
Kofta
Skjorta
Slacks
Klänning
Knytblus
Stövel
T-shirt
Klänning
T-shirt
Väska
Slipover
Kjol
Halsduk
Väska
Bag
Klänning
Kofta
Vit blus
Kofta
Väska
Skjorta
Kavaj
Klänning
26   262
49   334
55   479
24   465
37   340

Konferens på Copperhill Mountain Lodge i Åre

Konferens på Copperhill Mountain Lodge i Åre

Hej fina ni. Det har inte blivit mycket bloggande under helgen då jag varit med jobbet på kick off och konferens på Copperhill Mountain Lodge i Åre. Allt var verkligen satsigt och storslaget. Jag klev upp kl 04.15 fredag morgon och kände mig riktigt taggad. På resan till Åre fick vi frukost och även Champagne som såklart blev en stor succé. Direkt när vi kom fram till Åre blev det buss till Copperhill som verkligen var ett supermysigt ställe.

Kick-offen började med mingel och fika som följdes av själva konferensen. De hade hyrt in Mikael Tornving som konferencier och han skötte det galant. Vi fick se en massa siffror och höra om planerna framåt för företaget. Sedan blev det lunchpaus och därefter en inspirationsföreläsning med Henrik Fexeus. Då piggnade man till igen :). Sedan blev det after ski med liveband och sedan var det dags att göra sig i ordning för kvällens galamiddag och fest.

Jon Henrik Fjällgren stod för underhållningen under förminglet och sedan var det middag där Mikael Tornving fortsatte att leda galan med prisutdelningar till mäklare. Jag hamnade vid ett trevligt bord. Dock verkade det som att servitörerna glömt min huvudrätt då mina bordsgrannar hann äta upp innan jag fick in min. Aja, jag blev mätt i alla fall. Efter middagen blev det fest med underhållning av Jessica Andersson och Linda Bengtzing. DJ:s senare på kvällen var Jessica Folcker och Josefin Crafoord.

Det blev mycket dans och sedan efterfest och jag la mig inte förrän vid halv fyra. Var alltså vaken i nästan ett dygn. Alla var rejält trötta på lördagen men då hade jag bokade in ansiktsbehandling och massage vilket var superskönt. Jag kom hem vid åttatiden och då Carl var iväg kunde jag lägga mig tidigt.

Tack för en superkul kick off och konferens på Copperhill Mountain Lodge i Åre :). Tog inte många bilder….
 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 28 januari, 2020 / 04:07

  Gud så härligt de låter 😀 och vilka härliga bilder 😀 Jon Henrik Fjällgren är så jäkla bra kram

  • Maria
   28 januari, 2020 / 06:55

   Tusen tack! Ja han var verkligen bra och passade perfekt i den miljön 😍

Kommentera


Söker du efter något?