Annons: Shoppa min stil

Klänning
Cape
Byxor
Satinkjol
T-shirt
Kofta
Klänning
Klänning
Byxor
Pälsjacka
Kavaj
Slingbacks
Kavaj
Väst
Skjortklänning
Boots
Kofta
Klänning
Tröja
Kavaj
Kofta
Kappa
Basker
T-shirt
Skjorta
Skjorta
Sneakers
Linne
Skjorta
Kjol
Väska
Kofta
Väska
Skjorta
Kjol
Skjorta
Klännning
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Väska
Byxor
Klännning
Stövel
Kavaj
Tröja
Linne
Väska
T-shirt
Kappa
Pullover
Halsduk
Pullover
Slipover
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kofta
Grå kavaj
Kavaj
Pullover
Väska
Manolo Blahnik
Klänning
Kofta
Kjol
Kavaj
Väska
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kofta
Kappa
Kofta
Kofta
Klänning
Kofta
Klänning
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Knytblus
Klänning
Kavaj
Linne
Kappa
Vit blus
Kofta
Kofta
Väska
Jeans
Ankelboots
Väska
Klänning
Kappa
Bag
Kavaj
Klänning
Byxor
Cardigan
Blus
Kappa
Tröja
Kjol
Kofta
Blus
Slacks
Kostymbyxa
Klänning
Kofta
Väska
Blus
Klänning
Väska
Kjol
Knytblus
T-shirt
Väska
Skjorta
Väska
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Skinnkjol
Klänning
Kjol
Klänning
Skjorta
Knytblus
T-shirt
Väska
T-shirt
Stickad klänning
Pullover
Kjol
Väska
Skjorta
Väska
64   236
42   305
65   453
30   399
33   388

Konferens på Copperhill Mountain Lodge i Åre

Konferens på Copperhill Mountain Lodge i Åre

Hej fina ni. Det har inte blivit mycket bloggande under helgen då jag varit med jobbet på kick off och konferens på Copperhill Mountain Lodge i Åre. Allt var verkligen satsigt och storslaget. Jag klev upp kl 04.15 fredag morgon och kände mig riktigt taggad. På resan till Åre fick vi frukost och även Champagne som såklart blev en stor succé. Direkt när vi kom fram till Åre blev det buss till Copperhill som verkligen var ett supermysigt ställe.

Kick-offen började med mingel och fika som följdes av själva konferensen. De hade hyrt in Mikael Tornving som konferencier och han skötte det galant. Vi fick se en massa siffror och höra om planerna framåt för företaget. Sedan blev det lunchpaus och därefter en inspirationsföreläsning med Henrik Fexeus. Då piggnade man till igen :). Sedan blev det after ski med liveband och sedan var det dags att göra sig i ordning för kvällens galamiddag och fest.

Jon Henrik Fjällgren stod för underhållningen under förminglet och sedan var det middag där Mikael Tornving fortsatte att leda galan med prisutdelningar till mäklare. Jag hamnade vid ett trevligt bord. Dock verkade det som att servitörerna glömt min huvudrätt då mina bordsgrannar hann äta upp innan jag fick in min. Aja, jag blev mätt i alla fall. Efter middagen blev det fest med underhållning av Jessica Andersson och Linda Bengtzing. DJ:s senare på kvällen var Jessica Folcker och Josefin Crafoord.

Det blev mycket dans och sedan efterfest och jag la mig inte förrän vid halv fyra. Var alltså vaken i nästan ett dygn. Alla var rejält trötta på lördagen men då hade jag bokade in ansiktsbehandling och massage vilket var superskönt. Jag kom hem vid åttatiden och då Carl var iväg kunde jag lägga mig tidigt.

Tack för en superkul kick off och konferens på Copperhill Mountain Lodge i Åre :). Tog inte många bilder….
 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 28 januari, 2020 / 04:07

  Gud så härligt de låter 😀 och vilka härliga bilder 😀 Jon Henrik Fjällgren är så jäkla bra kram

  • Maria
   28 januari, 2020 / 06:55

   Tusen tack! Ja han var verkligen bra och passade perfekt i den miljön ?

Kommentera


Söker du efter något?