Psykisk obalans – min träning 20/1

Psykisk obalans – min träning 20/1

Hej fina. Den här måndagen gick träningen inte alls så bra som jag tänkt. Det hade inte alls varit min dag och ibland kan ju då bli extra taggad på träningen men inte den här dagen. Kände mig så sjukt otaggad och liksom nedstämd, i psykisk obalans, så jag pallade bara att springa en kvart i den hastighet jag siktar på att hålla för att springa 5 km på under halvtimmen.

Kanske är jag taggad att bege mig till gymmet idag efter jobb och att det funkar bättre :).

 

Följ:

2 Kommentarer

 1. 23 januari, 2020 / 15:27

  Ibland är man grymt otaggad och det blir inte som man tänkt sig. Starkt av dig att du gjorde det du gjorde ändå 🙂

  • Maria
   26 januari, 2020 / 09:21

   Tusen tack! Ja det kan verkligen variera. Nästa gång hoppas jag att motivationen är på topp 🙂

Kommentera