Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Vit blus
Kavaj
Satinkjol
Knytblus
Pälsjacka
Klänning
Basker
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
Kavaj
Blus
Byxor
Jeans
Klänning
Klännning
Klännning
Klänning
Kappa
Väska
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Grå kavaj
Linne
Linne
Kavaj
Blus
Pullover
Byxor
Cardigan
Ankelboots
Väska
Klänning
Blus
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Klänning från Victoria Beckham

Klänning från Victoria Beckham

Hej fina. Victoria Beckham har varit min stora modeidol sedan tidig tonårstid och hennes stil blir bara bättre och bättre känns det som. Hon bär inte bara eleganta outfits utan hon designar ju även själv och jag älskar hennes kollektioner. När en butik i Malmö sålde några plagg från henne brukade jag gå dit varje vecka bara för att titta och drömma om att en gång bära dem. När jag reser någonstans där hennes varumärke säljs brukar jag såklart alltid gå dit, senast nu i Paris. Så mycket fint verkligen.

Tyvärr är hennes plagg lite över min budget men jag håller ständigt koll på Tradera om det dyker upp någon klänning från Victoria Beckham till ett bra pris men det har jag tyvärr inte lyckats med. Jag är dock nöjd över att ha lyckats komma över en av hennes plagg som hon designade för Target för några år sedan. Det är en svart klänning med stora liljor på och med lite volangkant nedtill. Jag brukar styla den med svart oversizekavaj eller bära den i sin enkelhet under sommartid då det är varmare.

Denna klänning från Victoria Beckham x Target är ett speciellt plagg i min garderob. Den känns unik och samtidigt så jag.Har inte sett någon annan bära den här klänningen heller vilket gör den ännu mer speciell på något sätt. Jag tycker även att den gör att jag ser längre ut, jag som är petite, endast 1.60 lång. En annan som skriver mycket om petite fashion hittar ni här. 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      22 januari, 2020 / 14:00

      Stort tack 😍

Kommentera


Söker du efter något?