Annons: Shoppa min stil

Väska
Sneakers
Pullover
Manolo Blahnik
T-shirt
Kofta
Väska
Tröja
Cape
Knytblus
Kavaj
Väska
Slipover
Rosa kostymbyxor
Slingbacks
Kofta
Byxor
Klänning
Kappa
Väska
Klänning
Väska
Basker
Kavaj
Halsduk
Blus
Klännning
Väska
Grå kavaj
Väska
Klänning
Kofta
Pälsjacka
Slacks
Klänning
Väska
Skinnkjol
Klänning
Klänning
Pullover
Skjorta
Väska
Kofta
Skjorta
Kappa
T-shirt
Satinkjol
Kavaj
Linne
Bag
Klänning
Cardigan
Skjorta
Kappa
Kjol
Klänning
Väst
Väska
Kjol
Väska
Klänning
Kofta
Stickad klänning
Byxor
Klänning
Klänning
Kostymbyxa
Kjol
Kjol
Kjol
Klänning
Skjorta
T-shirt
Kappa
Kappa
Kavaj
Kofta
Kavaj
Stövel
Kappa
Klänning
Pullover
Väska
Tröja
Kavaj
Blus
Knytblus
T-shirt
T-shirt
Skjorta
Linne
Linne
Kavaj
Väska
Skjorta
Väska
Kofta
Knytblus
Kofta
Kofta
Pullover
Klänning
Byxor
Ankelboots
Skjortklänning
Väska
Kofta
Blus
Kofta
Jeans
Kavaj
Klänning
Boots
Kavaj
Vit blus
Kavaj
Kjol
Kavaj
Väska
Kavaj
Skjorta
Kjol
T-shirt
Väska
Kofta
Tröja
Kavaj
Kofta
Kofta
Byxor
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Klänning
Väska
Kavaj
Klännning
Skjorta
36   308
67   367
42   392
20   303
76   469

Klänning från Victoria Beckham

Klänning från Victoria Beckham

Hej fina. Victoria Beckham har varit min stora modeidol sedan tidig tonårstid och hennes stil blir bara bättre och bättre känns det som. Hon bär inte bara eleganta outfits utan hon designar ju även själv och jag älskar hennes kollektioner. När en butik i Malmö sålde några plagg från henne brukade jag gå dit varje vecka bara för att titta och drömma om att en gång bära dem. När jag reser någonstans där hennes varumärke säljs brukar jag såklart alltid gå dit, senast nu i Paris. Så mycket fint verkligen.

Tyvärr är hennes plagg lite över min budget men jag håller ständigt koll på Tradera om det dyker upp någon klänning från Victoria Beckham till ett bra pris men det har jag tyvärr inte lyckats med. Jag är dock nöjd över att ha lyckats komma över en av hennes plagg som hon designade för Target för några år sedan. Det är en svart klänning med stora liljor på och med lite volangkant nedtill. Jag brukar styla den med svart oversizekavaj eller bära den i sin enkelhet under sommartid då det är varmare.

Denna klänning från Victoria Beckham x Target är ett speciellt plagg i min garderob. Den känns unik och samtidigt så jag.Har inte sett någon annan bära den här klänningen heller vilket gör den ännu mer speciell på något sätt. Jag tycker även att den gör att jag ser längre ut, jag som är petite, endast 1.60 lång. En annan som skriver mycket om petite fashion hittar ni här. 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      22 januari, 2020 / 14:00

      Stort tack ?

Kommentera


Söker du efter något?